• 06.12.2009 - 22:31
 • random shitt

  Hello there sunshines!:D
  Nå har jeg sittet å gjort matte i flere timer, uten at jeg føler at jeg er blitt noe smartere. Matte er virkelig ikke min sterkeste side. Det går inn det ene øret og ut det andre i springfart.

  Virker som at jeg har tatt juleferie allerede. Jeg grøsser av tanken på at jeg skal opp tidlig på tirsdagen for å dra på skolen. BLÆÆH!!! Noen der ute som har lyst til å kidnappe meg å ta meg med til en tropisk øy? Jatakk! Jeg kommer ikke til å anmelde dere for det. Men innleggene mine blir kanskje litt mer spennede når jeg kommer tilbake til værdagen, da jeg gjør litt mer spennende ting enn å glane på tv-skjermen hele dagen og bare spiser masse mat og godteri som jeg ikke har helt godt av.

  Jeg som alle andre syns jo det er drit kjedelig å lese blogger som bare oppramser alt de har gjort den dagen, så det kommer ikke jeg til å drive med. Og det er heller ikke noe interessant å lese blogger hvor bloggeren er så opptatt av høye lesertall at den blogger hele tiden bare for å blogge. Da blir det fort kjedelig og man gidder ikke lese innlegg som er halvhjertet skrevet.

  I morgen reiser jeg forresten hjem igjen, men før det så skal vi innom Oslo og der skal vi prøve å få shoppet litt mer. Kommer bilder av det jeg har kjøpt når jeg kommer hjem til Tromsø igjen.

  Therese holder på å lage meg header og design, så veeeeeldig snart så kommer bloggen min til å se very smashing and hot. I like, mjaaauu! voffvoff

  Okei, random innlegg.  Trur jeg bare går å legger meg nå.

  0 comments

  Skriv en kommentar

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits