Buktakoooos 17.06

En stk sliten Tuva ligger kort som hun er på sofaen å blar gjennom bildene fra gårdagen. Må si jeg har søte venner! Ja, må kanskje fortelle hva jeg egentlig gjorde i går for dere som ikke vet det. Her i Tromsø så er det en tradisjon at alle tiendeklassinger møtes i bukta etter vitnemålsutdelingen. Der drikker vi saft, spiser boller og snakker om de store fremtidsplanene våre.

Neida, dere skjønner sikkert selv hva som skjer når så mange 16-åringer møtes på en plass. PARTYY!! 

Tok sjangsen på å ta med meg speilrefleksen, så det ble en del bilder. Her er noen:

Mi nydelige Nora♥


Tre nydelig jenter. Sykt fint bilde, ikke sant? Prooo fotograf, hææ?;));););)


Lise, meg og Enja babes♥


Haha, må le av dette bilde♥ sokker i sommersko er forresten super hot denne sommeren!


Crazy bitcheeees!


SYYKT FINT BILDE! Marte og Nora, klikk på navnene for å besøke bloggene deres.


Det var sykt koselig i går. Helt sinnsykt at det er sommerferie nå, og jeg ser frem til flere sånne kvelder.

FORRESTEN! Jeg betalte voksen billett på bussen i dag, for første gang. OMG, nå er jeg voksen gitt!! (sykt dyrt da)

Har dere noen lignende tradisjoner der du bor?

55 kommentarer
    1. Du burde ikke legge ut bilder med cider i hånden. Tenk på de stakkars små ungene som leser bloggen din og plutselig får en ide om at de skal ta noe av foreldrene. For når du gjør det, så kan jo de også (I)

    2. du har utrolig bra blogg! 🙂 dumt så mange “stakk av” da du hadde en bloggpause! Du fortjener flere kommentarer! Du blogger utrolig bra + at du har den stilen jeg har utrooooolig lyst på! <3
      men vet foreldrene dine at du drikker øl? eller drakk? om de vet det, hva sier de til det? 🙂 <3<3 STÅ PÅ, DU ER BEST! ;*

    3. Har omtrent samme tradisjon her også ja 🙂
      Må også innrømme at jeg synes det er greit at du legger ut bilde av deg selv med cider i hånda… Det er jo noe som faktisk heter ærlighet. Og at du viser oss at du drakk cider er ærlig gjort!

    4. stine
      19.jun.2010 kl.01:17
      herregud , svar da!! var ikke therese der? 😮
      Les bloggen til Therese, herregud! Hun er jo i Tyrkia.

    5. Hei! Vi har nesten samme tradisjonen der jeg kommer fra. Når vi er ferdig med selve ”avslutningen” og vitnemåls”utdelingen” drar vi til en plas, for eks på en fotballbane, fjæra ol. og døgner. Da sitter vi sammen med hele trinnet og koser oss hele natta. Det er så utrolig koselig ! ; )

    6. Flott at du blogger! MEN å legge ut bilder der 16 åringer drikker cider og div annet alkoholholdig, det provoserer meg voldsomt! Du er ikke gammel nok til det og fremstår som et svært dårlig forbilde for alle de unge jentene og guttene som leser bloggen din! Håper foreldrene dine eller foreldrene til noen av de andre ungene som var i Bukta leser dette og gjør noe med det!

    7. OMG! drikker du Tuva!? du burde skamme deg! for et utrolig dårlig forbilde du og vennene dine er for de unge!!!
      køddaaa.. skulle bare mobbe dere som nesten klikker fordi hun og vennene hennes drikker 😉

    8. lol! træng jo ikej førtæll alt t føreldra heller 😛 må jo gå ant å ha dt litt arti iblant utn at føreldan ska vette dt ;);)

    9. herregud , lol slutt å kristiser! kanskje Tuva ikke vil være den perfekte ungdommen som holder seg unna alkohol og heller tar boller og brus og gjør ikke annet enn å strikke i helgene..

    10. Hærregu, enkelte folk e så utrolig teite…
      Mind your own business, for Christ sake!!!
      La nu Tuva leve livet sitt sånn som HO ønsker å leve de’, og la vær å blande dåkker i ka ho gjør eller ikke gjør. Sæll om man skriver blogg, så må man vel for svarte få lov til å kose sæi me en cider eller to i godt selskap? Jeeeze, æ fatter ikke at de’ e mulig å være så trangsynte…!!!

    11. Tuva er trolig nok ikke den verste 94-modellen her i landet når det kommer til alkohol.
      Stå på og kos deg, Tuva 🙂

    12. haha, herregud kor latterlige kommentara.
      ca. alle drikk litt fra tid til annen, ka skjer med å kritisere? skulle ho ha sensurert ciderboksen og satt en laks i handa si, for så å bli kalt falsk for å ikke vise på bloggen sin at ho feste? dåkker blir jo faen aldri fornøyd.
      det e ingen big deal uansett, man må ikke drikke sæ drita hver gang man røre alkohol, folkens 😉

    13. Newsflash folkens.
      De aller fleste ungdommer over OG under 18år gir en blank faan i aldersgrenser. 16åringer drikker. Lev med det. 14åringer drikker. Lev med det. Dere gjør ingen forskjell her i verden om dere sitter å kommenterer over hvor sjokkert dere er over Tuva, at hun burde skammer seg, at dere blir provoser. Herregud, hvem tror dere bryr seg? Tuva? Verden? Neppe.
      Verden er ikke perfekt. DERE er ikke perfekte.
      Vær heller stolt over at dere ikke drikker. Om dere er så ærlige. At dere ikke sitter å kommentere slikt bare for å provosere. Ikke er bare det barnslig, der er flaut.
      Tuva har tatt et valg. Akkurat som alle andre.
      Og bare for at HUN drikker og legger ut et tilfeldig bilde der hun holder en boks. Så kommer ikke alle jenter som leser bloggen hennes eller ser bilde til å tenke :Shit, drikker hun, må jeg drikke å, for jeg er så dum at jeg ikke klarer å ta mine egne valg. Jeez folkens. Calm down.
      Påvirk de i rundt dere i stedet. Kast ikke bort tiden deres her.
      Inger bryr seg. Tuva bryr seg ikke. Hadde hun gjort det har hun aldri lagt ut bildet.
      En reaksjon hun kunne ha kommet med er kanskje et innlegg der hun forteller dere at hun ikke bryr seg om hva dere mener. Tuvas liv, Tuvas valg. Viss det at en “mindreåring” drikker virkelig så forferdelig,hvorfor er dere på blogg.no da? INGEN av bloggerne her er perfekte.
      Og til Tuva. Fin blogg :)Glad bloggpausen din endelig er over 😛 Drit i de som kritiserer. Du vet hvorfor de kaster bort tiden sin på det 😛
      Go sommer 😀

    14. tuva da ! ikke legg ut sånne bilder med cider i hånden !! greit at du ikke vill være en perfekt ungdom,men tenk på alle de små som leser bloggen !!! ikke at du burde skamme deg..men tenk for du handler 🙂 gla i bloggen din :):)

    15. om de som leser bloggen til Tuva begynner å drikke bare fordi de blir “påvirka” av et lite bilde på en blogg til en jente de ikke kjenner, så er det bloggLESERNE som har problemer, IKKE Tuva! om de må gjøre alt hun gjør, har de en svært svak dømmekraft, og blir alt for lett påvirka.. la jenta få gjøre som hun vil

    16. Uannsett hva dere synest, så mener jeg, som fast leser, at det er ganske unødvendig å ha bilder av deg og vennene dine, som drikker alkohol.. For det er MANGE unge lesere som ikke skal drikke alkohol på LENGE, og det er lett å tro at visst man skal bli så vakker, og kul som deg, så må man drikke alkohol under en alder av atten..
      Men det er bra du ikke lyger ; P

    17. Okei unnskyld meg men jeg skjønner ikke hvorfor folk bryr seg om at du drikker? :p
      Dummeste, det er ca normalt at folk drikker når de er 16 år gamle, hvertfall nå for tiden.!
      Å at de gidder å bli provosert, viser jo bare at de ikke har så mye liv selv. Det er sommer nå.
      Sommer er jo kalde øl og nattbading. KJEMPE KOS.
      DU er kjempe søt du 🙂

    18. Jeg skjønner ikke hvorfor folk blir helt ale når de ser at Tuva drikker! SERR ALLE SAMMEN!!!! Få dere noen liv og begynn å si hva som er fint med folk og ikke trekk ned på de tingene som ikke er akkurat etter loven. Tuva kan selv bestemme om hun skal drikke ellr ikke! Ikke sant Tuva?? (Du leser sikkert ikke kommentaren min uansett så…) SLUTT Å IRRITER DERE FOR BILDER!!! :@

    19. poenget med att alle sier ifra er fordi hun er ett forbilde, hun skal lære di mindre hva som er galt og hva som er rett, ikke være 16 år og drikke alkohol for så og legge det ut sånn at hele norge kan se det.

    20. hun skriver bare en blogg, jobben hennes er ikke å lære noen som helst hva de skal gjøre og ikke gjøre! det er hennes blogg, og hun bestemmer selv hva hun vil legge ut på den.. helt ærlig så tror jeg ikke at noen begynner å drikke bare fordi de ser at Tuva gjør det, da har de nok heller mange eldre, “kule” venner som frister dem til å drikke, og som legger ut bilder på facebook osv..

    21. Jeg har ikke noe i mot at du drikker, men jeg synes personlig at det blir for teit at du skal holde opp når det blir tatt bilder, kun for å virke kul, om jeg skal si det sånn. Gjør hva faen du vil, your choice, men det provosere, så er det sagt, også går vi videre.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg