• 30.11.2010 - 22:41
  • Anmeldelse av den nye Android-telefonen til Huawei

    Heihei! I helga har jeg egentlig ikke hatt det så bra. Har vært syk, og opp i det hele har jeg faktisk vært i dyp sorg over min frastjålne Iphone. Man vet ikke hva man har før man har mistet det, sier jeg bare. Sier også: pass GODT på tingene deres når dere er på fest! Snudde ryggen til i 30 minutter, så var det stjelt..

    Veeel, nå skal jeg skrive om min nye IDEOS U8150 som har vært en god trøst i denne tunge tiden <3 Den har jeg fått sponset av Huawei, og jeg får penger for å skrive om den, MEN min ærlige meninger vil stå under her - betalt eller ei. Meningene mine er IKKE kjøpt og betalt, bare anmeldelsen.







    Kan jo starte med designet, som jeg synes er ganske viktig. Denne lille saken er uutrolig fin og søt, så designet er jeg veldig fornøyd med. Vil påstå at designet er tilegnet jenter mer enn gutter. Det at man kan bytte på hvilket deksel man vil ha bak er helt supert, for da slipper man og bli så fort lei av telefon sin. Alle tre fargene er freshe og kule! Telefonen er ikke så stor, veldig liten og lett - så i begynnelsen var det veldig uvandt i forhold til Iphonen min som var en god del større. Men det er jo selvfølgelig en vanesak.

    I og med at selve telefonen er ganske liten, så er skjermen det også - 2,8 tommer berøringsskjerm. Tastaturet er da heller ikke så stort, men overraskende lett å skrive på. Kameraet (som kan filme også) er ikke noe spesielt å skryte av, kunne gjerne vært mye bedre. Men til mitt bruk gjør det ingenting, for jeg bruker så og si aldri kameraet på telefonen. Lyden på telefonen er HØY, men om du skrur det på det høyeste blir ikke kvaliteten helt nydelig.

    Den er lettere utrustet enn sine viktigste konkurrenter, LG Optimus One, HTC Wildfire og Samsung Galaxy 3, men ligger jo da i en helt annen prisklasse. Alt i alt er det en ganske bra telefon. Perfekt tilbud for de som ikke er villige til å spytte ut (alt for) mange tusen for en bra telefon. Om jeg skjønte riktig, så ligger denne på rett over 2000 kr.

    Terningkast: 4

    Trykk HER for å komme til facebooksiden deres.

    46 comments

    Lorraine Engen. - 30.11.2010 22:42
    Wow, stilig telefon. :-)
    Marja Guttorm - 30.11.2010 22:43
    lyst på den jeg :)
    Stine og Frida - 30.11.2010 22:43
    den er så fin! har virkelig lyst på en sånn <3
    LISA♥ - 30.11.2010 22:47
    bra innlegg !
    mallemia - 30.11.2010 23:00
    Hvilken karakter ville du gitt denne mobilen ?:)
    Tuva Willassen - 30.11.2010 23:02
    mallemia: skal skrive det på :D
    Katrine - Moteblogger og webdesigner - 01.12.2010 00:11
    God anmeldelse da :-)
    Veronika - 01.12.2010 07:41
    syns at du misten din iphone :( Kan du snart ha videoblogg ?

    Du er utrulig fin, og jeg digger bloggen din nåkka sinnsykt.
    Maria - 01.12.2010 07:45
    du mener kanskje 2,8 tommer berøringskjerm? hehe:)
    gouriii95 - 01.12.2010 08:02
    Hmm :D tror HTC Desire HD er bedre :) men det er min mening da :)
    michellemarie - 01.12.2010 09:44
    jeg hadde aldri klart å skrive på en så liten mobil :S
    ABOUTANDREA - 01.12.2010 13:02
    Skal si meg enig i at den er søt, ja :-) Bare lurer på en ting, får du beholde mobilen etter at du har testet den?
    susannebogstad - 01.12.2010 13:10
    www.susannebogstad.blogg.no
    Sandra - 01.12.2010 13:46
    28 tommer? Det er dritsvært.... En relativt vanlig tv er på 32 tommer f.eks...
    sussude aka susannee - 01.12.2010 13:55
    Trenger en ny mobil selv:P Men tror nok ikke aat den er den mobilen for meg nei;)

    Hadde vært fint med en blogg titt tilbake:)

    www.sussude.blogg.no
    Kristina<3Turn - 01.12.2010 13:55
    den er kjempe fin da :D<3 men iphone ruler alt<3 digger bloggen din Tuva :D jeg er syk sjæl, det er kjipt
    Pawandeep Duggal - 01.12.2010 14:05
    Synes det er stillig at man kan bytte deksel på den!
    Nora - Kommentarer ALLTID tilbake! - 01.12.2010 14:17
    Takk for vurderinga!<33

    Fin blogg<3
    Marthe - 01.12.2010 14:46
    dette her syns jeg var et forferdelig materialistisk innlegg! som f.eks: "Har vært syk, og opp i det hele har jeg faktisk vært i dyp sorg over min frastjålne Iphone" og "(..) som har vært en god trøst i denne tunge tiden" :o akkurat som noen har dødd eller noe sånt jo. helt forferdelig.. faren min har kreft, til og med ikke jeg skriver sånn..
    wiktoriaaa - 01.12.2010 15:14
    skal du snart legge ut innkjøpene? :) du sa du skulle gjøre det på mandaag!
    Christine - 01.12.2010 15:19
    Hehe, tror nok du mente 2,8 tommer? 28 tommer er ganske stort, en vanlig pc-skjerm er jo ca. 13-17 :)
    emma - 01.12.2010 15:32
    kul mobil!!:)
    Tuva Willassen - 01.12.2010 15:41
    Christine: haha, ja, har rettet på det nå :)
    Tuva Willassen - 01.12.2010 15:44
    Marthe: Tåler du ikke sarkasmen, da burde du ikke lese min blogg. Begge foreldrene mine er døde, så jeg vet godt hva du snakker om.
    Tuva Willassen - 01.12.2010 15:44
    wiktoriaaa: Hvilke innkjøp??:)
    Tuva Willassen - 01.12.2010 15:46
    ABOUTANDREA: Ja :) Jeg er jo helt besatt av Iphone, så når jeg får det blir jeg å gi denne bort i gave, eller kanskje som premie på bloggen :)
    - 01.12.2010 15:52
    28 tommer berøringsskjerm?
    Tuva Willassen - 01.12.2010 15:55
    Anonym: Har rettet opp feilen
    Julie - 01.12.2010 16:01
    Er foreldrene dine døde`? Hvem bor du hos da? D: Farfaren min døde for ett år siden, jeg hadde det veldig vanskelig, jeg kan ikke forestille meg hvordan du har det!
    Tuva Willassen - 01.12.2010 16:05
    Julie: Jeg bor i fosterfamilie
    lise - 01.12.2010 16:06
    ''Begge foreldrene mine er døde, så jeg vet godt hva du snakker om.'' o.O blogget ikke du nettopp om at det var bra du bodde hjemme med foreldrene dine?
    Hana<3 - 01.12.2010 16:10
    kul telefon!
    Tuva Willassen - 01.12.2010 16:29
    lise: Bor jo i fosterhjem. De er foreldrene mine nå!
    Ingrid - 01.12.2010 17:40
    den rosa var fin da :) men likevel, den ser litt.. gammel ut
    frklove - 01.12.2010 18:36
    skjønner ikke helt vitsen med å si sånt her til tuva "''Begge foreldrene mine er døde, så jeg vet godt hva du snakker om.'' o.O blogget ikke du nettopp om at det var bra du bodde hjemme med foreldrene dine?" bla bla bla. Stakkars! Hadde du syntes det var så gøy at folk på BLOGGEN din begynte å prate sånn om dine avdøde foreldre? Tenk litt før dere snakker.
    - 01.12.2010 18:39
    hadde vært fint om du blogget hver dag ...
    - 01.12.2010 19:01
    ''Snudde ryggen til i 30 minutter, så var det stjelt.. '' ?

    sekuder kanskje.
    Jelena - 01.12.2010 19:35
    så bra anmeldelse! ;)
    mku-prøver å kommentere tilbake - 01.12.2010 19:38
    Bra anmeldelse!
    Tuva Willassen - 01.12.2010 19:56
    Anonym: Nei. Den lå i jakken eller veska mi. Da jeg skulle sjekke om den fortsatt var der, så var den ikke det.
    kristinefargerik - 01.12.2010 22:34
    Flink du er å lage anmeldelse :)

    Men tror nok at iPhonen er hakke bedre, blir nok bra når du får ny :))
    lise - 01.12.2010 22:56
    oi, hadde ingen anelse om det:o du virker utrolig sterk, wow o.o
    joakim - 02.12.2010 00:19
    Den så ganske fet ut da.. selv om jeg klarer meg fint med iphone4 : )
    wiktoriaa - 03.12.2010 15:50
    eh,når det var salg på bikbok :)
    SunnivaKirkeli : ) - 05.12.2010 20:39
    Den telf'en er på 1 pl på ønskelista mi (A)

    Skriv en kommentar

    Facebook / tuvaw.blogg.no

    Instagram @tuvaw

    hits