• 28.11.2011 - 03:26
 • Kjære pappa

  Kjære pappa

  Hvorfor er du ikke her nå, og tørker bort tårene mine? Nå er det nøyaktig tre år siden vi fikk beskjeden om at tilstanden din var blitt forverret. Vi var på sykehuset og besøkte deg hver dag, holdt deg i hånden og klemte deg helt til siste slutt. Vi visste at du var veldig syk, men selvfølgelig skulle du jo bli frisk. Legene fortalte at det så dårlig ut. De sa det var dine siste dager. De sa det ikke direkte, men jeg skjønte jo at det var det de mente, selv om jeg fortsatt hadde troa og håpet om at du skulle reise deg opp å spasere ut av sykehuset sammen med oss. Vi prøvde å være sterke og ikke gråte når du så på, for vi visste hvor vondt du fikk i hjertet ditt av å se oss ha det vondt. De tyngste tårene kom alltid om natten når jeg var alene. 

  Selv om sykdommen satt sitt preg på ansiktet ditt, gikk den aldri utover humøret. Du prøvde alltid å skjule for oss at du hadde det vondt. Jeg visste godt at du var syk og at du hadde det vondt, men du sa jo at du skulle jo bli frisk? Du skulle jo lære meg å spille gitar skikkelig, for Raade eier jo ikke tålmodighet til det... 

  Har så mange gode minner. Har alltid vært en pappajente, som synes fanget ditt var den beste plassen å være. Du sa alltid at jeg var yndlingsjenta di, selv om jeg vet at du sa akkurat det samme til Karen og Jordild, men det var hemmelig. Fisk og joikaboller minner meg om deg, for det spiste vi alltid når vi var hos deg. Elsket når du tok frem gitaren og sang til oss, og vi fikk synge med, selv om jeg vet hvor lei du var av alle sangene. Vi ble aldri leie. Er så fint å tenke på at jeg aldri blir å glemme stemmen din, den er takk og lov foreviget gjennom sangene til deg og Ero. Og ansiktet og hendene dine ser jeg hver gang jeg er sammen med Raade. Det føles godt!

   


  Blir stolt når noen sier jeg ligner på deg! Kjekke og fine pappaen min. 

  Husker siste gangen du klemte hånden min, så meg inn i øynene, og hvisket "glad i dæ gullet mitt". Det var de siste ordene du sa til meg. 

  Men du pappa, jeg vil bare at du skal vite at jeg har det bra. Selv om jeg savner deg så inderlig mye, går livet videre. Jeg har mange som er glade i meg og som passer på meg, så du trenger ikke engste deg. Du kan hvile i fred, så snakkes vi snart igjen. Hils mamma fra meg, og si at jeg elsker henne også og gi henne en klem. Gleder meg til å sitte på fanget ditt igjen, pappa. 

  629 comments

  Skriv en kommentar

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits