• 30.12.2011 - 05:25
 • Snus i Finland?


  God kveld! Tar min siste snus før jeg tar kvelden. Nyttårsforsett er ikke helt min greie, men et av mine store mål i 2012 vil i allefall være og prøve slutte og snuse. "Prøve", ganske så døfødt prosjekt skjønner dere, ikke superinnstilt på å slutte akkurat nå. For oss snusere, er det virkelig dagens høydepunkt å kjenne det svi litt under leppa. I morgen, altså i dag blir det jo, skal vi til Finland. Der skal vi kjøpe inn alko til bursdagsfeiringen til Enid, regner med jeg får kjøpt meg noen snusbokser i samme slengen. Eller vent, ble litt i tvil nå. Selger de snus i Finland?? Mener å huske de ikke gjorde det, da vi var i Finland i sommer. Hvis ikke, gidder jeg ikke stå opp tidlig for å kjøre langt for å kjøpe godteri liksom.

  Karen kunne ikke hente meg i dag, så er med andre ord fortsatt på hytta. Så da blir det nyttårsfeiring her på hytta, GUD så morsomt DET blir, wiiii! Neida, men nyttårsaften er vel litt oppskrytt?! Tar det ikke så tungt, blir vel mer enn nok festing på meg dette året. Blir tross alt 18 år om 4 måneder, har mye å se frem til! Ikke bare at jeg blir 18, men Osloturer, Florida, Stavangertur og mye mer. Har en følelse av at 2012 blir et kongeår!

  Men ja, drar hjem den 1. januar. Gleder meg til å se alle klærne mine igjen, møte kjente fjes, hente pakken jeg har bestilt fra Nelly, sminke meg, føle meg fin, blogge normalt, få tilbake døgnrytmen, shoppe litt og mye mer. 
  (Bildene er ikke tatt i dag)

  Og forresten - takk for fine kommentarer på innlegget under, dere er skjønne ♥ Flere sangvideoer kommer nok mest sannsyenlig ikke, men skal aldri si aldri. Har ikke så god selvtillit når det kommer til sang.  
   

  50 comments

  Skriv en kommentar

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits