10 ting som irriterer

Folk som ikke lytter
Men som alltid bare snakker om seg selv, sine problemer, og ikke lar noen andre komme til ordet uten å vende alt tilbake om seg selv “buhuu, er så synd i meg, alt jeg har opplevd er mye verre enn det du har opplevd”… Bitch, dra til psykolog! Jeg driter vel i dine problemer hvis du driter i mine!

Lesere som spør om alt
Okei, denne har jeg nok nevnt flere ganger, MEN HERREGUD! Dere sitter på internett, og der er det noe som heter GOOGLE! Google før dere spør meg om det er normalt å få mensen når man er 13 år. Og for Guds skyld ikke forvent et svar på hvor genseren min er fra når det står svart på hvitt skrevet i innlegget. 

Hun som alltid rekker opp handa
Alle har en slik person i klassen som kan absolutt alt.. Hun som alltid rekker opp handa, og nærmest detter av stolen av overivrighet etter å svare. Og når hun slipper til holder hun et helt foredrag med et usedvanlig voksent språkbruk for å virke enda smartere. Slapp av smarta, du får svare uansett, er ingen andre som gidder prøve en gang!

“Du fortjener ikke å være på topplista:S:S”
Slutt og klikk deg inn på bloggen min da for faen! Er helt opp til meg hvor mye jeg vil blogge, så er det helt opp til dere om jeg skal være på topplista eller ikke. It’s as easy as that!

“Ingen internettforbindelse”
Den beskjeden der fucker med hodet mitt. Jeg MÅ ha tilgang til internett HELE TIDEN. Spesielt irriterende er det når lillebroren min spiller de retardspillene sine slik at det ikke er nok internettkapasitet igjen til meg, DA dør jeg. Får lyst å slå han i svime, men jeg må bare late som ingenting og vente tålmodig på at han skal bli ferdig, slik at jeg slipper å se han godte seg over at jeg ikke har nett. Også leser han seff dette da.. Love it! Bra jeg flytter ut når jeg kommer hjem. 

Bøs av å trene styrke
Jenter som tror de blir så bøse og mandige av å trene styrke sånn èn gang. “Jogger heller på mølla, jeg! Vil ikke løfte vekter, man får så store muskler”. Åh, hadde det bare vært SÅ lett å få muskler!

“Jobber som modell”
Jenter som tror at å få en fotograf til å ta bilder av deg et par ganger gjør dem til supermodeller…. 

Veggmeldinger
Haha, jeg vet ikke hvorfor dette irriterer meg, men hater når folk hele tiden skal skrive veggmeldinger på Facebook til alle vennene sine, akkurat som at de prøver å overbevise verden om at de har masse venner og at de elsker hverandre såå sykt mye, absolutt alle på Facebook må få med seg at du har venner liksom. Da tenker jeg altså spesielt på de som skriver på veggene til vennene sine HELE tiden, sånn av og til er jo greit. 

Dårlige på å gi komplimenter
Jeg synes det er utrolig trist og irriterende at vi nordmenn generelt er så dårlige på å gi hverandre komplimenter. Vi tenker ofte f. eks. “ojj, hun hadde fine øyne/fint hår!” – men vi lar det som regel bare være med tanken, men ingen er dessverre tankelesere. Jeg vil si at jeg er ganske flink på å gi komplimenter, men bare hvis jeg mener det, sier ikke sånn “omg, så fine klær du har på deg i dag, hvor er dem fra?”, så synes jeg egentlig at de var dritstygge, haha! Men i allefall: Alle elsker å få komplimenter, så derfor må alle bli flinkere til å gi dem! Det betyr mer for personen som får de enn man tror! Er dere enig?



56 kommentarer
    1. “Hun som alltid rekker opp handa”
      Det er vel ikke hennes feil at DU ikke er smart nok til å forstå ordene i henne vokabular.eller ordforråd, sånn at du forstår. Synes det er bra det finnes slike som interesserer seg for skole, og gode karakterer istede for å ta alt useriøst å få ting servert på sølvfat.

    2. Du er kjempe flink til å blogge og jeg er helt enig med deg i det du skrev nettopp! Kos deg masse videre med Therese og de andre <3

    3. enig med altn men fyyyyfader som ”jenta som alltid rekker opp hånden” og ”folk som ikke lytter” irriterer meg! er det mulig?
      Hvis du skal kjøpe iphone i usa er det viktig at du kjøper uten abbonoment(skrives det sånn?) 🙂

    4. haha, dødsbra! men den siste er vell ikke akkurat så spesielt ille for deg som stadig får høre “elsker bloggen din”, “du er så pen”, “vil ha håret ditt, det er så fint” osv..

    5. Haha, kjenner meg igjen i det meste!
      synes kanskje den ‘rekke opp handa’-greia var litt unødvendig da, de fleste gjør jo det for å vere mer aktiv slik at karakteren forbedres! 🙂

    6. Jeg skjønner at ho jenta i klassen er syyykt irriterende, men håper bare det ikke blir sånn at folk ikke tør å svare fordi de er redde for hva folk tenker!. Skal ikke være sånn, har man evnene må man bruke de! Men skjønner VELDIG godt at mange blir selvgode, og “skryter” over at de er flinkere, sånn skal det jo heller ikke være. Men det må bli kult å være skoleflink assa

    7. Jeg tror egentlig du bare er på topplista fordi du blogger så sjeldent og da går folk inn på bloggen din flere ganger om dagen for å sjekke om du har blogget.. Og fordi du er venn med Therese osv.. Men enig med den om ´jenta som rekker opp hånden i klassen hver gang` bare at hos meg er det en gutt, får nesten litt latterkrampe av alle de snåle ordene han har;P

    8. Bøs av å trene styrke
      Jenter som tror de blir så bøse og mandige av å trene styrke sånn èn gang. “Jogger heller på mølla, jeg! Vil ikke løfte vekter, man får så store muskler”. Åh, hadde det bare vært SÅ lett å få muskler!
      “Jobber som modell”
      Jenter som tror at å få en fotograf til å ta bilder av deg et par ganger gjør dem til supermodeller….
      JAAAAAA!

    9. Hi, Tuva are you 17 or 18? only asked because when one clicks on a post, your profile puts 17, but it’s 18 on the main page.
      Is the heat in Florida pleasant or too much? Coming from Tromso it is like two different extremes, the humidity is so high in the summer, but maybe it is nice at first at least.
      I remember we read a book in college by a ‘Willa Cather’, thought it was a pretty name, are there many Norwegians with Willa as a first name also?
      Have a good weekend, please do not get annoyed at the questions, haha, looked like Rosie Perez in the photo giving the finger, ? haha
      Seems like you have a good and popular blog and is well-deserved. I think maybe the compliment difference you write of is maybe explained by the janteloven? Mark Twain loved compliments so much he said one could live for three days just on a compliment. It takes two I think, one to give, and one to receive it well.

    10. Å fy faen, hellvette å irriterende med de geekene som tror de er einsteiiiiin.

    11. den der med lesere som spør om alt., senest i siste innlegg spurte jo du leserne om mobilgreia uten å google det…

    12. ”Hun som alltid rekker opp handa”
      haha, du irriterer deg faktisk over det. mens hun rekker opp handa, deltar i timen og har et ordforråd (som du, medlem av peanuthjerne forbundet ikke forstår) får seg utdanning, og god jobb (ikke dropper ut og tar 1 året om igjen XD XD XD)
      Men for all del, er vell heller verdt og være coolKiD_97 med føttene på pulten og facebook oppe, for hvem vil vel bli sett på som skole nerd.

    13. Haha, enig i mange av punktene, særlig den “ingen internettforbindelse”. Det punktet jeg er uenig i er “personen som alltid rekker opp hånden”, det er jo bra å vise hva man kan, og man kan vippes opp en karakter på grunn av det:)

    14. Enig med deg på en god del 🙂
      Utrolig fin blogg, har nå for ikke så veldig lenge siden begynt og lese den å angrer ikke i det hele tatt <3

    15. Tuva, det er takket være “jenta/gutten som alltid rekker opp hånda” at samfunnet fungerer. Er du kanskje misunnelig for at det finnes folk som er smartere og mer engasjert enn deg??

    16. jeg er veldig enig i alt du skrev!
      Jeg bare lurte på om du har tenkt litt på å bytte header snart?
      jeg er fast leser og stor fan, elsker at du tørr å være deg selv!<3

    17. kan si meg ganske enig i det du sier! men jeg lurte på om du ville legge ut føretter bilder av puppene? vurderer selv å ta silikon, så det hadde vært flott om du ville gjort det 🙂

    18. “Hun som alltid rekker opp handa”
      Ånei serr, finnes det folk som tar skolen seriøst? Virkelig synd i deg som må være vitne til at andre faktisk viser at de har kunnskap. Uff, er det noen i klassen med et bredt vokabular som bruker ord og uttrykk du ikke forstår? 🙁
      Bitch please, det kalles å få toppkarakterer og høy utdannelse. Cry me a river

    19. haha spesielt med de veggmeldingene. Hallo! det finnes faktisk chat og innbokser? Kjønner ikke vitsen med veggmeldinger egentlig da..?
      men det med å rekke opp hånda var litt teit da. Å være skoleflink er en positiv ting!;)

    20. ja jævlig irriterende når folk skriver ting på veggene til hverandre, som de bare kunne ha tatt på chatten.

    21. Haha, lo godt. enig i alt! den “rekke opp handa” kan jo være positiv, men hater når den personen som rekker opp handa bare gjentar alt det de andre allerede har sagt…..

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg