Kleopatra

Det var en mann som gikk rundt med en slange rundt halsen på stranda i går, og siden jeg aldri har holdt en slange før måtte jeg bare prøve det ut. Check! Aner ikke hva slags slange eller hvor trygt det egentlig var, men yolo? Slangen virket rimelig neddopet så det var ikke like skummelt som jeg først trodde. Kult å ha gjort det i allefall! Synes dere ikke jeg lignet litt på kleopatra med slangen?


Bikinien har jeg kjøpt her nede

Her trengs det forandringer så neste uke forhåpentligvis får jeg nytt design på bloggen. Gud det skal bli deilig! Synes dere forresten det er bedre med litt kortere men hyppigere oppdateringer sånn som dette, eller lengre og mer utfyllende, men litt sjeldnere? Let me know! ♥

19 kommentarer
    1. Jeg elsker jo lange og personlige innlegg. Men skjønner at det kan ta mye tid å lage.
      For å ikke miste lesere (i og med at det er en fare for et par måneders opphold hvis du bare skal skrive lange 😉 ) kan det være lurt med en mellomting 🙂 Både lange og korte.
      Klem

    2. stilig daa! Håret ditt har blitt veldig fint forresten. Jeg synes du selv skal velge, men etter som du spør, så synes jeg litt kortere og hyppigere er best 🙂

    3. Syntes du skal gjøre det som passer deg best og det som får deg til å fortsette å blogge! Vi er mange som elsker bloggen din og blir lei oss når du har pauser 🙁 så heller kortere innlegg oftere, gjerne med mange bilder! Stå på, du er suuper!!

    4. Og der mistet du min respekt og dermed en leser. “Slangen virket rimelig neddopet”, at det går an.. Triste saker at de tjener penger på dumme brødhuer som deg slik at de fortsetter å skade dyr på den måten.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg