Noe du IKKE visste om meg

♥ Flyttet hjemmefra da jeg var 18. Like etter 18-årsdagen min flyttet jeg hjemmefra og inn i en leilighet midt i sentrum sammen med en venninne. “Voksenlivet” kom veldig brått på for meg og det hele var en veldig lite gjennomtenkt handling. Der ble det mye fest og tull, naboklager og diverse ablegøyer. Jeg og hun jeg bodde med var i utgangspunktet veldig gode venner, men det er ikke alle man passer å bo sammen med – kun to måneder varte det samboerskapet. Like etter flyttet jeg og Therese sammen, og det varte i nesten ett år. I løpet av det året fikk vi begge kjærester, ting endret seg, vi ble mer voksne og etterhvert skilte vi bostedadresse vi også. Etter det har det vært veldig mye fram og tilbake, tror ikke jeg kan huske alle stedene jeg har bodd de siste årene – men nå har jeg forhåpentligvis slått meg til ro her i Trondheim for en goood stund. Å flytte er SLITSOMT!

Leiligheten til meg og Therese, som jeg faktisk ikke savner. Den ser koselig ut på bilder, men leiligheten var gammel, kald og alt for stor, følte meg aldri som hjemme der.


♥ Jeg vet at jeg er for full når jeg begynner å skifte om dialekten – eller i verste fall begynner å snakke engelsk. Jeg er dårlig i engelsk, men når jeg er full snakker jeg helt flytende. Kommer jeg i prat med en Bergenser – ja, da er jeg plutselig en Bergenser selv. Haha, dere skjønner sikkert hvor usjarmerende det kan være.

♥ Drikker alt for lite vann – Jeg er ikke en spesielt tørst person (om man kan si det sånn), og drikker derfor naturligvis kun når jeg er tørst. Det kan gå en hel dag uten at jeg drikker vann, for jeg glemmer det rett og slett av. Det er noe jeg prøver å bli bedre på!

Silikon – Har jeg hatt nå i over 3 år, og jeg var faktisk først ute med å ta det blant toppbloggerne. Så kom “alle” andre på løpende bånd, og det ble mye silikonsnakk i bloggverden.

♥ Jeg har en flekk mitt på hodet uten hår – Jeg var 4 år og lekte på lekeplassen med søsteren min. Vi begynte å krangle og da kastet hun like gjerne en stein i hodet på meg. Det ble hull i hodet, jeg blødde som en gal og skrek. Det ble altså et arr midt på hodet, uten hår.

♥ Ønsker meg tre barn – Kanskje fire til og med, en gang i framtiden. Jeg er vokst opp med mange søsken og vil derfor at mine barn også skal ha det, for jeg vet hvor mye glede søsken har i hverandre. Drømmesituasjonen er å få mitt første barn når jeg er rundt 25 år, fordi jeg personlig ser for meg at det er en fin alder å starte produseringen av unger. Jeg gleder meg til å få barn, men først må jeg bare klare og ta vare på meg selv.

 Jeg og Therese holdt på å bli sendt hjem av EF – Da vi var på språkreise i Florida for 3 år siden. Om jeg husker rett var det slik at vi forsov oss et par ganger (eller en del ganger) til skoletimene og straffen ble at vi ikke fikk bli med de andre studentene på shopping. Vi hadde mulighet for å shoppe en gang i uken, hvor vi alle tok buss sammen med lederne til shoppingsenterne som var en times tid unna. At vi gikk glipp av denne shoppingmuligheten synes selvfølgelig 18 år gamle Tuva og Therese var helt horribelt, så da bestemte vi oss like gjerne for å dra på shopping på egenhånd. Vi bodde som dere skjønner et stykke unna alle shoppingmulighetene, så vi googlet oss fram hvordan vi skulle komme oss til Orlando. Det endte med at vi tok både buss og taxi og betalte tusen kroner bare for transport en vei, men hva gjør man ikke for shopping? Vi shoppet og hygget oss bare vi to og tenkte at dette var SÅÅ verdt det! Timene fløy og plutselig før vi ante ordet av det stengte kjøpesenteret. Tilbaketuren hadde vi ikke ofret en tanke om, så vi måtte gå til kundeservicen på senteret for å spørre om hjelp. Det var sent på kvelden, så det var ingen kollektiv transport som kunne ta oss tilbake. Det endte med at vi betalte han fyren som stod i kundeservicen for å kjøre oss hjem. Det var en ung gutt, så det i seg selv var jo ekstra spennende. Han kjørte oss trygt tilbake til hotellet med handleposene, og vi var svært fornøyde med utflukten vår. Når lederen vår fant ut av dette var vi ikke like høye i hatten.. Vi skjønte vel hele tiden at det vi gjorde ikke var helt innafor reglene, men fyyyfaen så forbanna de var! Føltes nesten ut som at vi hadde drept noen. Det var på nære nippen at vi ble sendt på første flyet hjem til Norge. Uforsvarlig av oss, men gode minner!! HAHA

 Trives ikke i store folkemengder – Jeg blir fort sliten av å ha for mange folk rundt meg. Klarer ikke å fokusere hvis alle rundt meg snakker i munnen på hverandre, det kan føles ut som at jeg får klaustrofobi. Jeg hater f.eks. å være på vorsspiel med for mange personer, det gjør meg bare sliten. 

Jeg angrer på – at jeg ikke har satt mer pris på bloggen og leserne mine. Angrer på at jeg ikke har utnyttet flere av mulighetene som har dukket opp underveis.

Min første seriøse kjæreste – er jeg sammen med nå. Om noen måneder har vi vært sammen i tre år, og det kan jeg fortelle dere har vært litt av en berg- og dalbane – men aldri før har vi vært så trygge på hverandre som vi er nå. Utrolig hvordan ting kan endre seg fra helvete til himmel, og motsatt. Jeg er veldig lykkelig om dagen!!

Noe du ikke visste fra før av? Lik eller kommenter innlegget om du ønsker at jeg skal komme med en del 2 :)

14 kommentarer

Siste innlegg