• 30.10.2016 - 23:01
 • SUGER DEG FAEN IKKE FOR EN GRATIS KJØRETUR

  Jeg har benyttet meg av Uber en del ganger siden jeg flyttet til Oslo. For de som enda ikke vet hva Uber er, så er det et billigere alternativ til taxi som er blitt veldig populært i Oslo. Det er privatpersoner som kjører egne private biler, man kan se bildet av sjåføren, nummer og bilskilt i appen når man bestiller. Alle sjåfører kan få tilbakemeldinger fra kundene sine, og dersom en over tid får dårlige anmeldelser blir sjåføren tatt av plattformen. Uber virker derfor ganske trygt, og det mener jeg fortsatt at det er - ubehagelige situasjoner kan oppstå uansett hva du foretar deg. Men i går opplevde jeg og venninnen min en litt spesiell hendelse etter å ha forlatt Uber'en vi tok: 


   

  Kjøreturen var ikke ubehagelig på noe vis, og heller antydet vi ikke at vi ønsket noe mer enn å komme frem til destinasjonen. Vi hørte på musikk og hadde en overfladisk, hyggelig samtale underveis i bilen. Vi takket for turen, og gikk! Få minutter etterpå tikket meldingen inn på telefonen til venninnen min. 

  Å få slike meldinger er ikke greit! Jeg og venninna mi lo bare av hele situasjonen i går, men når man tenker over det, så er det JÆVLA ekkelt! Og totalt uakseptabelt! Godt det var oss som ble "rammet", og ikke noen andre mer sarte sjeler. Spørsmålet er hvem neste han sender meldinger til? 

  Nei, kjære deg. Suger faen ikke kuken din for en gratis kjøretur! 

  47 comments

  Liv Hege Skaflestad - 30.10.2016 23:24
  Fy, så ekkel type! Takk gud det "bare" var melding, og ikke at det utartet seg på noe vis under kjøringen. Men som du sier, slikt kan skje uansett. Greit er det ikke uansett, men ikke alle eier de grensene, arg. Håper dere storkoste dere ellers! :-)
  Emi Lie - 30.10.2016 23:47
  håper du/dere rapporterte han. sånt er uakseptabelt.
  Anders Nerdrum - 31.10.2016 09:08
  Han burde fått navnet sitt i artikkelen, hvorfor skal han skjermes? Dette bryter vel med reglementet til Über?
  Chris - 31.10.2016 09:14
  Gå inn på "History" på Uber appen, og velg sjåføren der. Så kan du skrive inn tilbakemelding og sørge for at han får færre turer i fremtiden.
  Trond - 31.10.2016 09:55
  Hvordan har han fått tak i deres mobilnummer da? Tenker at de hadde en deal om de skulle ringe ham når de ville hjem.

  Så sannsynligvis kjører da også denne personen "svart" ved siden av Uber. Så Uber burde ha dobbel interesse om å få tilbakemelding på ham.

  Neste gang kan jo venninen din bruk Uber slik den er ment til å brukes.
  Tuva Willassen - 31.10.2016 10:41
  Trond: Det ble ikke utvekslet noen avtaler eller nummer.
  Alexander - 31.10.2016 10:10
  Wow, går det an å være så low life? Hva får deg til å tro at en ukjent jente vil ha den skitne p***en din i munnen sin? Det er ikke sånn samfunnet fungerer, det har aldri gjort det.
  Tommy Lie - 31.10.2016 10:24
  Norske jenter er så billige, at det ikke er rart at noen prøver seg.
  Gutt - 31.10.2016 10:52
  Ja dette var fælt !

  Du har gitt han nummeret ditt og det var vel egentlig ganske tydelig hva han var ute etter på de 2 første meldingene her. Men det kan jo kanskje brukes til din fordel? ja vi spør om han kan kjøre oss så smiler vi fint så trenger vi ikke å betale heller. Når han spør om det blir noen action, så svare man fint: nei det blir det ikke, men kan du kjøre oss hjem ? Han sa med en gang at han ville gjøre noe annet enn å kjøre og da forstår de fleste oppegående menneskene hva som foregår. Når man bare fr halvdifuse svar så må man jo faktisk spørre direkte. men istendefor å svare han og avblåst hele denne fæle situasjonen så legger vi det ut på bloggen. Det var jo tross alt det mest spennnende som skjedde denne helga.

  Med en gang dere blogg horer trenger litt publisitet så er det fint og vise frem at en random gutt faktisk ville ha deg til suge han, og at du er så lei av skitne gutter.

  skjerp dere !
  barry rusk - 31.10.2016 11:07
  Hva er grunnen til at enkelte har den oppfattelsen at det er så enkelt å få seg litt?

  Kulturen fra hjemlandet deres? Neppe!
  Hege M - 31.10.2016 11:12
  Og man tenker "nok en meingsløs artikkel fra den spekulative delen av nettet. F.. at jeg klikket på våset. "
  Tuva Willassen - 31.10.2016 11:27
  Hege M: Hut deg vekk fra internett da ????
  Steinar Pedersen - 31.10.2016 11:12
  Hadde vell funnet en annen sjåfør eller taxi allerede etter første upassende mld

  Mvh

  Steinar taxi
  @torsken Tommy Lie - 31.10.2016 11:46
  Du må være godt vant med å betale for godsakene du da, ettersom du har så god peiling på hvordan prisen på jenter i Norge forholder seg til prisene andre steder.
  Piraten - 31.10.2016 12:29
  Jeg skal for all del ikke beskytte den idioten med de patetiske meldingene. Men Kjørte en del pirat i helgene for noe år tilbake, og når det kommer til at norske jenter ikke er billige er feil. Er norsk etnisk selv om noen skulle lure på det. Poenget mitt er at det er ganske så mange NORSKE jenter som har tilbudt seg å betale på annen måte enn kontanter under kjøreturene mine. Jeg har aldri hintet til eller foreslått noe slikt selv. Jeg har hatt for det meste en fast kundebase med mange jenter...og tilbudene har haglet i de sene nattestimer....Så å påstå at norske jenter ikke er slike....er feil...etter min erfaring
  Tommy Lie - 31.10.2016 12:31
  Er ikke så veldig vanskelig å få seg noe i Norge gratis, første dag. Mulig du ikke har utseende med deg "torsken Tommy Lie". Litt mere klasse på jentene i Italia og Spania f.eks.
  ûber sjef - 31.10.2016 12:40
  Verste med denne saken er at tross alt denne meldingen han sendte, så tok dere en tur med han??
  Rudolf - 31.10.2016 12:58
  Når jenter velger å gi sex som betaling så eksisterer det muligheter for typer som han her. Problemet er ikkevar han spør 'pent' men at for mange jenter er villige til å tilbyde lignende mot betaling.
  Stian - 31.10.2016 13:36
  Mange jenter her hadde nok takket ja, om den var deilig nok. Jenter ligger jo rundt :-)
  Tuva Willassen - 31.10.2016 13:46
  Stian: Hva slags absurd påstand er det? Fleste jenter takker nei :)
  Jan Eriksen - 31.10.2016 13:39
  Her er det tydelig at denne bloggeren trygler om

  Oppmerksomhet. Ikke misforstå meg, det han skrev(om det er sant) er selvfølgelig IKKE akseptabelt,men tenk om hver man som blir tett på rumpa av en ukjente dame skulle skrive det på bloggen." Jeg ble ytt på rumpa" "han stirret på puppene mine". Dritt lei av oppmerksomhetssyke tilbakestående damer svartmale alle menn!
  Tuva Willassen - 31.10.2016 13:48
  Jan Eriksen: Jeg er veldig glad i menn, jeg. Finnes masse brae mannfolk :) Er derimot ikke interessert i å suge kuk for å bli kjørt.
  Jan Eriksen - 31.10.2016 13:42
  Her er det tydelig at denne bloggeren trygler om

  Oppmerksomhet. Ikke misforstå meg, det han skrev(om det er sant) er selvfølgelig IKKE akseptabelt, men tenk om hver man som blir tatt på rumpa av en ukjent dame skulle skrive det på bloggen." Jeg ble tatt på rumpa" "han stirret på puppene mine". Dritt lei av oppmerksomhetssyke tilbakestående damer som prøver å svartmale alle menn!
  S - 31.10.2016 13:59
  Herremin.... Bra dere møtte på noen trivelige folk som fulgte dere på veien da :)
  Nilsen - 31.10.2016 14:03
  Det mest interessante er vel du ikke vet hvor langt det er ifra Lørenskog til Oslo..

  At han syns du var digg er vel et kompliment.
  - 31.10.2016 15:00
  Gjør det deg noe at Uber er organisert pirattaxi og prisene basert på skattesnyteri? Her er eksempel fra rettsvesenet i dag:

  Uber-dom: En mann født 1987 har fått inndratt inntekt på 48.388 kroner etter å ha kjørt 403 oppdrag for piratselskapet Uber. I tillegg fikk ha inndratt førerkortet i seks måneder, bil i tre måneder og en bot på 8.000 kroner.

  Mannen ble stoppet av politiet 31. august i år. Han tilsto virksomheten og aksepterte straffen, unntatt inndragning av førerkortet. Heggen og Frøland tingrett ga han først medhold i at førerkortbeslag var for strengt, men nå har Borgarting lagmannsrett sagt det motsatte. ?Ved vurdering av forholdsmessighet legger lagmannsretten vekt på at det er tale om et forholdsvis alvorlig lovbrudd?, skriver retten i en dom som innebærer at førerretten kan inndras midlertidig i inntil seks måneder.

  Vedtakelsen av forelegget innebærer at mannen får to års utsettelse med retten til norsk statsborgerskap.(Se FB Taxi overalt, alltid. )
  Erik - 31.10.2016 15:26
  Allerede første meldingene blitser varsellampene om å holde seg unna fyren. Skjønner ikke helt hvorfor du fortsatte å prøve å bli kjørt av fyren etter de første meldingene :S
  Kkari - 31.10.2016 16:45
  Ahhh du var deilig. Jeg vil ha den syndige tøytekroppen din. Og tror nok ikke d skal mye til for å få deg til å suge nei hehe
  Tidligere taxisjåfør - 31.10.2016 16:59
  Jeg kjørte taxi i studietiden, og dere aner ikke hvor mange meldinger jeg fikk av JENTER etter kjøreturer. Når drosjen blir sendt til et sted, så får de som har bestilt drosje nr til bilen. Jeg har fått tilbud om det aller meste fra jenter. Alt fra å få blowjob for å slippe å betale for seg eller sex. Dette skjedde ofte. Har også blitt kysset og tatt på i skrittet av tøyter som ville slippe å betale taxi turen. Dette skjedde stort sett hver helg, og en av grunnene til at jeg ikke gadd det mere. Ble rett og slett seksuelt trakassert på jobb hver helg av slibrige jenter. Dere jenter kan feie for deres egen dør først er det jeg har lyst å si om den saken. Kan tenkes at denne fyren var så vant til å få slibrige tilbud fra jenter at han brukte samme trikset tilbake? Syns ingen av delene er rett, men du prøver å fremstille menn som griser. Hva med alle dere jenter som smisker å prøver å få pris rabatt fordi dere er jenter? Det verste var når jentene sa at de fortjente gratis tur siden de var så pene, og ikke alle gutter fikk kjøre rundt med så fine jenter i bilen sin. De prøvde å prostituere seg for en taxi tur rett og slett. Ser på jenter i et helt annet lys etter tiden jeg kjørte taxi. Heldigvis var ikke alle sånn, men herregud det var mange. Hadde jeg vært kvinne i denne situasjonen, så hadde disse blitt straffet, men kvinner kan de gjøre som de vil. Drittlei forskjellsbehandlingen!! Tenk hvis jeg skulle gå ut å skrike i avisen eller blogg hver gang jeg opplevde dette av jenter.. Hadde blitt komisk!
  Lene - 31.10.2016 16:59
  kinky-treff.com - gratis dating for deg som er kinky!
  Chris - 31.10.2016 17:15
  Ro deg ned a, du er ikke så digg lol
  - 31.10.2016 17:17
  Uber lar sjåfører og passasjerer å kommunisere gjennom "dummy" nummer, et viderekoblingsnummer, designet for å blokkere den sanne innringers ID for både fører og passasjer. Dette betyr at ingen av partene reelle telefonnummer byttes ut. Passasjeren kan ringe deg på dette nummeret lenge etter turen er over, sjåføren kan bare kontakte gjeldende (ikke tidligere) passasjerer med dette nummeret. Etter at en tur er avsluttet, vil sjåføren og passasjeren fremdeles kunne kontakte hverandre i en kort periode. Men ingen av partene får noe personlig informasjon, utenom profilbilde av sjåføren.
  Jonas - 31.10.2016 17:28
  Jeg skjønner ikke problemet. Jeg kjører pirat og Über og jeg lar gjerne jenter betale "alternativt", men jeg jeg ber aldri om annet enn penger. Alternativene må de komme opp med selv, og det er skjelden jeg kjører en kveld uten å få alternative tilbud...
  Truls - 31.10.2016 17:39
  Syns du er lite takknemmelig for skyss.

  Du har jo i tillegg da 2 alternativ til betaling. Og du bestemmer jo selv. Meget lite å syte over for å si det sånn.
  silje - 31.10.2016 19:13
  Jeg skjønner ikke helt? Satt dere på med han før eller etter disse meldingene?
  Friskus - 31.10.2016 19:16
  Det er et stort hull her. Om man bruker Uber så skjer kommunikasjonen

  mellom partene via den appen. Det er også enkelt å rapportere folk

  som ikke oppfører seg.

  Her har tydligvis de som skal kjøre ha utvekslet telefon nummer eller lignende

  med sjåføren.

  Dette ble vel gjort for å kjøre enda billigere enn Uber??
  ingenbryrseg - 31.10.2016 19:59
  bare syting og gnål fra bloggere herrejesus er seksuelle tilbud det verste som skjer i livene deres? vi prøver å lese avisa i fre og ro men daglig så dukker sjit som dette opp. se heller og gjør no konstruktivt i samfunnet.

  vanligvis så ignorerr jeg sjit som dette men helvete av og til må man bare få sagt det
  Ken - 31.10.2016 20:14
  Hei, som mann synes jeg historien er trist, og et eksempel på mangel på klasse. Det som er verre er en del av kommentarene på artikkelen. At folk kan være så krasse og nedlatende mot jenta i artikkelen og jenter generellt er jo skremmende. En ekte mann beskytter og respekter kvinner (og menn). Her bør flere gå skikkelig i skammekroken, deres meninger om kvinner hører ikke hjemme i et moderne sammfunn som Norge er i dag!
  Nikolai - 01.11.2016 02:53
  Typisk menn å tenke slik, og biseksuelle. :-)

  I det ene tilfellet tenker menn at kvinnelige passasjerer vil, og i det andre tilfellet tenker de biseksuelle at sjåføren vil
  bare lurer - 01.11.2016 06:53
  kanskje det var fake taxi ?

  http://faketaxi1.com/hot-sweaty-fucking-pays-taxi-fare/
  Heidi - 01.11.2016 09:42
  Dette blir litt kleint, synes jeg. Hvorfor i alle dager vil dere at han skal hente dere når han skriver slike meldinger? Nei og nei!
  Bajas - 01.11.2016 09:59
  Snakket fra "Ken" over her om ekte menn og mangel på klasse er en smule bakstreversk. Ikke så altfor mye moderne over det. Med den kampen for likestilling og utjevning av klasseskiller samfunnet har vært gjennom, er ikke den type ordbruk så veldig aktuelt lenger. Like bakstreversk er sutringen fra «Tommy Lie» over her om at norske damer er så billige og at det er mer klasse på jentene i Italia og Spania.
  Thomas Henden - 01.11.2016 14:59
  Øhhh... må jeg få anbefale at man ikke gjentatte ganger fortsetter å spørre om å bli hentet for returen, etter at det i første meldingen er klart at betalingen skal skje in natura? :-)
  Tone - 01.11.2016 16:11
  Litt rart at det ikke er noe tidspunkt-forskjeller på meldingene iom at et virker som dere skrev over et lite tidsrom. Virker fake..
  - 01.11.2016 17:07
  Sånne mannfolk kan heller gå til dei som selge sex og ikke alle jenter bytte sånt for en tjeneste
  - 01.11.2016 18:05
  Kvinnfolk som ikke selger sex vil som regel at mannfolk ikke skal ha lov til å kjøpe sex fra dei som selge sex, så da er man like langt.
  John - 04.11.2016 13:59
  Så du forventet at han skulle kjøre dere gratis uten å få noe som helst igjen for det?

  Attention-horing på høyt nivå.

  Skriv en kommentar

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits