• 02.07.2016 - 14:01
 • FORSOVE SEG TIL TO FLY...

  Hei fra flyplassen! For en stressa morgen dette har vært. I kjent stil pakket jeg i siste liten, og allerede nå kommer jeg på at kameraladeren ligger igjen hjemme. Ja ja, jeg har da med pass og penger, alt annet kan man faktisk kjøpe! Ikke bare jeg som har med kamera heller på ferie, så det løser seg nok uansett. Har lyst til å oppdatere dere i løpet av uken <3

  Kan straks sette meg på flyet å puste ut, forhåpentligvis med søsteren min ved min side. Det kvinnemenneske der er faen mer håpløst enn jeg trodde var mulig, as we speak sitter hun på sin TREDJE flybillett fra Tromsø til Trondheim (hvor vi begge skal fly til Kroatia fra). Det skal faktisk ikke gå an å miste to fly.. Ante meg at noe var galt da hun ikke turte å ta telefonen i morges! Hun lander i Trondheim 50 minutter før avgang til Kroatia, og det er ikke helt heldig når man bør være på flyplassen to timer før utenlandsreise :) Men heldigvis fikk hun ordnet slik i Tromsø at hun fikk flybillett og bagasjen sendt helt fram, hvis ikke hadde hun aldri rukket det. Satser på at alt går fint, ville vært max kjedelig for henne å bli stuck her i Trondheim etter å ha kjøpt tre flybilletter hit hahahaha. Blogges fra Kroatia <3

  Comfy traveling

 • 07.04.2016 - 10:39
 • JEG ER SÅ STRESSA

  Hei! Jeg gråt nettopp til læreren min (ja sånn irriterende elev er jeg..) i frustrasjon på grunn av eksamenen jeg har om litt over en uke, og det var bare ett av mine total break down jeg har hatt hittil. Som dere skjønner er jeg utrolig stresset over historieeksamen, at jeg ikke klarer å fokusere på annet.

  Jeg føler jeg leser og leser, så og si helt forgjeves, for ingenting vil klistre seg fast mellom ørene mine. Føler meg dum og ubrukelig som ikke mestrer stoffet, og ser for meg at jeg står der som en stum idiot foran sensor neste mandag. Heldigvis har jeg en fantastisk historielærer som fikk roet nervene mine litt, og sammen lagde vi en plan. Kan virkelig anbefale Harald som historielærer på Sonans i Trondheim, om du har tenkt å ta opp historie. Han kan den syke kunsten ved å gjøre historiefaget interessant. Blir liksom ikke SÅ kjipt å ta opp historie igjen (om jeg stryker..) når jeg vet det er han som underviser.

  Oppdaterer inn i mellom når det passer, men som dere skjønner så har dette nervevraket nok med å lese historie de neste 10 dagene. Får komme sterkere tilbake da <3

 • 05.08.2011 - 02:04
 • Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå

  Sovnet av tidligere på sofaen, før jeg ble ringt av noen som ville være sammen med meg. Friends before blog, eller noe sånn. Har veldig mye jobb i helga - eller rettere sagt så har jeg jobb HELE helga + mandag, så skal ta å forhåndsskrive noen innlegg til dere nå. Innkjøpene kommer blant annet i morgen. Om noen har tips til hva dere vil lese om i helga taes det imot med stor takk, siden det blir null "hverdagsinnlegg". 


  Hører på ganske mange forskjellige sanger hele tiden, så tok egentlig bare noen randome, fine som jeg liker ♥ 

 • 03.08.2011 - 18:35
 • 40 days challenge

  Har bestemt meg for å ta en sånn challenge her på bloggen - sånn at jeg har noe å blogge om og fordi det er gøy. Tipset fikk jeg fra Maja Grostad - tusen takk! At jeg blir å følge den slavisk kan jeg ikke love, men skal i allefall gjennomføre alle dagene - om det tar 40 eller 60 dager. 

  Dette er hva dere har i vente:

  Day 1 - Et av de nydeligste bildene av deg
  Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
  Day 3 - Parfymene dine
  Day 4 - Noe du gruer deg til
  Day 5 - Noe du savner
  Day 6 - Antrekket ditt i dag
  Day 7 - Det du kjøpte deg sist
  Day 8 - Hva har du i sminkepungen?
  Day 9 - Mobilen din
  Day 10 - Din verste uvane
  Day 11 - Rommet ditt
  Day 12 - Sminken du bruker
  Day 13 - Et bilde fra i dag
  Day 14 - Noe du gleder deg til, og hvorfor
  Day 15 - Ti ting du ønsker deg
  Day 16 - Et bilde av deg når du var liten
  Day 17 - En artist du liker (jente)
  Day 18 - En artist du liker (gutt)
  Day 19 - Et bilde av håndskriften din
  Day 20 - Smykkene dine
  Day 21 - Et sted du vil til akkurat nå
  Day 22 - Din favorittscene i en film
  Day 23 - Et bilde av deg selv i dag
  Day 24 - Lommeboken din
  Day 25 - Et bilde av deg selv for 3 år siden.
  Day 26 - Ti ting om deg selv
  Day 27 - En sang du virkelig er lei
  Day 28 - Noe du ikke forlater huset uten
  Day 29 - Din favorittblogg
  Day 30 - En matrett du elsker
  Day 31 - Dine favoritt sko, kjoler og jakker
  Day 32 - En ferie du vil på igjen
  Day 33 - En sang som får deg til å gråte
  Day 34 - Noe du er redd for
  Day 35 - Hvordan ordner du håret ditt?
  Day 36 - Favoritt outfiten din
  Day 37 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?
  Day 38 - En ting du aldri kommer til å gjøre
  Day 39 - Alle premiene du har vunnet
  Day 40 - Favoritt serie(r)


  Begynner like greit med day 1:  Et av de nydeligste bildene av deg

  Denne var vanskelig.. I følge en spesiell person er dette et av de fineste bildene av meg (jeg er ikke helt enig), men får bare høre etter. Blir det bra eller?

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits