• 31.10.2016 - 15:54
 • HALLOWEEN - FLERE BILDER


  Som lovet, flere bilder av meg og Lisen fra lørdagens Halloween-feiring: 

  Den berømte ølboksen! Dere har kanskje fått med dere videoen til Karolina? Lisen fikk det helt sinnsykt bra til, hun så helt RÅ ut. Om hun fikk mange blikk? Haha, gjett om! Enkelte forbipasserende fikk sikkert nakkeskader, så intenst de glodde. Veldig gøy! Vakten på utestedet kikket på oss og lurte på om vi trengte hjelp, siden vi var "skadet", og vi bare "ja, til å komme inn her". Der var det 28 års grense og stengetid, så det var NO GO! HAHA. Lov å prøve seg..   Min makeup ble improvisert av Lisen i siste liten, men ble veldig kult da, likevel! Til neste år skal jeg prøve å planlegge et kult kostyme i forveien. Kjenner jeg meg selv rett, blir det ikke å skje til neste år heller - men troen må man ha. Haha! Lisen har akkurat begynt på makeup-skole for å bli makeup-artist - bemerk dere navnet hennes, jeg er bombesikker på at hun kommer til og lykkes! Plutselig er jeg omringet av makeup-artister overalt etter at jeg flyttet til Oslo, bor til og med sammen med to! Det er gøy da, merker at min egen interesse for makeup har økt betraktelig.

  Ønsker deg en fin mandag videre  Selv skal jeg på dansekurs og vinsmaking i kveld - følg meg på snap, tuvaw heter jeg :-D 

 • 30.10.2016 - 16:43
 • ÅRETS HALLOWEENKOSTYME  RØD LEPPESTIFT OG TO SÅR I ANSIKTET 


  Easy as that! Overraskende nok fikk jeg flere blikk og kommentarer på at jeg var kul! KULT at man kan gjøre noe så "enkelt", og ikke behøver å bruke masse penger på kostyme til Halloween. 

  Halloween har aldri egentlig vært min "greie" og jeg hadde derfor ikke planlagt noe spesielt for årets Halloween heller. Så egentlig for meg å boikotte hele greia å bli hjemme, edru og kose meg i eget selskap for en gangs skyld. Men da Lisen, en venninne av meg som studerer makeup, sa hun kunne sminke meg kul hvis jeg ble ut, følte jeg at jeg måtte være med likevel! Kvelden ble helt ok, skal jeg være ærlig - er blitt så sykt party pooper den siste tiden. Drit lei av å drikke alkohol for å bli full, føler jeg kaster bort tiden min! Det er vel bare en fase jeg er inne i akkurat nå. Skal fortelle og vise flere bilder fra kvelden senere, først må jeg få orden på livet mitt akà rommet mitt. 

  Kledde du deg ut i går? Fortell! Gøy å høre :-D 

 • 14.09.2016 - 23:27
 • SÅ JÆVLIG SANT


  Det er faktisk okey og ikke vite hva man vil her i livet, eller hvem man egentlig er. Jeg må minne meg selv på det hele tiden ♥

   

 • 05.09.2016 - 10:04
 • EN SISTE SMAK AV SOMMER
  EN SISTE SMAK AV SOMMER ♥
  Vi er i september allerede jo?! Og så er Oslo fortsatt så utrolig fin og varm. Det er helt fantastisk! Jeg nekter å bruke bukser, og suger til meg og nyter hver eneste lille varmegrader - for man vet jo at høsten kommer som et slag i trynet tidsnok. Jeg gruer meg sånn til høsten, men kanskje den ikke er like sur og lang her i Oslo, som den er i Tromsø? Jeg håper ikke det. Kanskje jeg får ro i sjela og klarer å prioritere viktige ting også da, for nå vil jeg bare være ute å ha det gøy i finværet. 

  Jeg må skryte litt! Jeg badet faktisk i Norge her om dagen for første gang på sikkert 10 år! Haha, er ikke det helt idiotisk? Jeg har nemlig fått for meg at det er helt uaktuelt å bade i kalde Norge, men til mitt forsvar er det faktisk helt umenneskelig kaldt å bade i Nord-Norge. Og det er jo det bitende kalde havet jeg er vant med. Men hallo, det var jo sinnsykt deilig! Riktig nok ble jeg dyttet uti første gangen, men så hoppet jeg frivillig to ganger etterpå ;-) So proud! 

 • 30.06.2016 - 21:02
 • EN STOR AVGJØRELSE ER TATT

   

  Jeg er sliten. Ordentlig sliten. Hodet mitt har fått kjørt seg hardt de siste ukene, jeg trenger virkelig den ferien til Kroatia på lørdag. Ingen slitsom fyllatur, bare avkobling og mye god mat (og litt vin da) sammen med familien. Karen skal også være med, så det gleder jeg meg til. Satser på å vende tilbake med ny giv. Og nytt bosted rett rundt hjørnet! Jeg har nemlig tatt et enormt stort valg for meg personlig, og etter mye om og men har jeg bestemt meg for å flytte til Oslo. Trodde jeg hadde bestemt meg for flere uker siden, men i dag ble den endelige avgjørelsen tatt. Takket nei til tilbudet om å få bo i et hyggelig jente-kollektiv på Solsiden, og da ser jeg nå på det som "ingen vei tilbake". Jeg vet ikke om det er det rette valget for meg, men akkurat nå føles ingenting rett uansett fra og til. 
     En sliten Tuva, som ikke har tatt så godt vare på seg selv den siste tiden. Oslo, håper du gjør meg godt ♥

   

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits