• 26.01.2017 - 13:09
 • DISSE BLOGGENE LESER JEG IKKE  1. DE FORUTSIGBARE
  Du vet alltid hva som venter deg når du kommer inn på bloggen! Hos enkelte bloggere kan du til og med nesten gjette hvilken overskrift siste blogginnlegg har. Bittelitt satt på spissen, men dere skjønner hva jeg mener? Som blogger trenger man ikke å "sjokkere" eller drive på med heftige clickbait-overskrifter hver dag, please ikke gjør det heller - men at bloggeren byr litt ekstra på seg selv innimellom, vinner i alle fall min oppmerksomhet. Jeg vil bli kjent med mennesket bak alle bildene, så en personlig hverdagsblogg faller godt i havn hos meg. 

  2. CLICKBAIT-OVERSKRIFTER 
  ..Måtte jo bare bli neste punkt! Jeg er helt for å dra på litt ekstra i overskriften, selvfølgelig er det lov å være litt kreativ/vågal for å vekke nysgjerrigheten hos leserne. Kjør på! Men innholdet i blogginnlegget bør likevel henge på greip med overskriften! Ikke noe kult å føle seg lurt, eller føle at man har "kastet" bort tiden sin på en tekst man ikke kjenner overskriften igjen i. Sant?

   3. TEMA-BLOGGERE 
  Blir litt det samme som punkt nr. 1 - du vet alltid hva du får. Selv klarer jeg ikke og slavisk følge med på en ren mat/trening/mote/interiør-blogg, det blir alt for ensidig for min del. Supert å titte innom Trines matblogg og Treningsfrue når jeg trenger inspirasjon på den fronten, men mitt klikk hører sjeldenheten til. Jeg vil ha litt av alt! Variasjon, personlighet og impulsivitet hos bloggeren, er altså fellesnevneren her.

  4. ALDRI/SJELDENT VISER ANSIKT
  Jeg vil se bilder av bloggeren! Som bloggleser har jeg problemer med å relatere meg til bloggeren, hvis jeg aldri får se vedkomne. Nå mener jeg ikke at det bør være portrettbilder i hytt og pine i hvert innlegg, det kan faktisk bli for mye av det gode også. Haha. 

  5. FOR POSITIVE
  Ikke vær så sykt positiv til livet, alltid! Klarer ikke å relatere meg til at alt er så koooselig, fint og flott og hei og hå. ENDELIG HELG FOLKENS! Nybakte sunne rundstykker med ferskpresset juice til, solskinn som spruter ned i kaffekoppen og bare velvære. Nei takk, du - du irriterer meg mer enn du inspirerer. 

  6. MAMMABLOGGERE
  Er det mange av og fortjener derfor et eget punkt. Jeg leser dem ikke av naturlig årsak, nemlig at jeg ikke er mamma selv. Jeg liker barn og jeg kommer kanskje til å bli en mammablogger selv en dag, men enn så lenge orker jeg ikke å lese om andres barn. Pappahjerte leser jeg faktisk! Hvis det telles.. 

  7. DÅRLIG SPRÅK / MYE SKRIVEFEIL
  Jeg forventer ikke toppkarakter i norsk, men 6'eren bør være nærmere enn 2'eren. Selv har jeg ikke 6 i norsk, men jobber hele tiden med å prøve og forbedre språket mitt. Ord jeg er usikker på hva betyr eller hvordan staves, googler jeg. Ser jeg at ordet "grusom" allerede er blitt gjentatt to ganger i teksten min, googler jeg "grusom synonymer". Grammatikk er vanskelig, og regler endrer seg med tiden, så man blir aldri ferdig utlært. 

 • 04.11.2016 - 15:25
 • FUCK YOU, NÅ GIDDER JEG IKKE MER!

  Og DER sa Macbook-laderen "god helg og fuck you, nå gidder jeg ikke mer;)". That bitshh.... Har forstått en stund at dagen nærmet seg (se bare på den, haha), men alltid like gørrkjedelig å bruke 849kr på ny lader!! Føler jeg kjøper ny hvert år... Dyr i drift, denne macen.

  Senere i dag tenker jeg å skrive en oppdatering om laserbehandlingen, som utrolig mange har ønsket - sååå da er det bare å komme seg på trikken ned til Eplehuset da....

 • 02.11.2016 - 12:20
 • GAMLE HEADERE OG MINNENE BAK

  Nå har jeg leitet meg gjennom bloggen og google for å samle sammen gamle headere som har prydet denne bloggen opp gjennom årene. Mangler en del, men resten er nok forsvunnet i søpla sammen med gamle datamaskiner. Håper det er litt gøy for dere å se? Og at dere kanskje kjenner igjen noen? ♥ Hadde glemt vekk flere av disse, så veldig gøy for min del i hvertfall å se dem igjen. 

  Har prøvd å plassere dem i nogenlunde kronologisk rekkefølge..   Første headeren er fra 2009 - min aller, aller første header her på tuvaw.blogg.no. Bildene er tatt i klasserommet i 9. klasse(?) på Kvaløysletta ungdomsskole. 
  Denne dagen hadde jeg pyntet meg skikkelig til skolen (som dere ser;)), og da endte det opp med photoshoot i dusjen etter gymtimen, og ny header! 9. klasse dette også.  Tidsrommet nå må være sommeren til 10. klasse, for her hadde jeg åpenbart tatt barbiedop. Jeg elsket denne kjolen, fikk så sykt masse kommentarer om den på bloggen. Bildene ble tatt på rommet til Therese, midt på natten husker jeg rett.
  Jeg var jo egentlig ganske babe som 16 år? HAHA. Dette var en tid jeg drakk og festet veldig mye, og bildene ble tatt rett før jeg skulle ut på nye eventyr. 
  Disse to har jeg ingen spesielle minner bak, men kan huske at jeg var sykt fornøyd med begge to! Spesielt den første, den var så girly og det likte jeg. Veldig mange bloggere hadde rosa "barbiedesign" på den tiden, og husker at jeg da følte at jeg passet bra inn. 

  Så smal jeg var! Dette var et par måneder før jeg ble 18, kjøpte pupper og begynte å få rumpe og lår. Bildene ble tatt i 2012 i Drammen under "bloggsamlingen" vi hadde, hvor jeg for første gang møtte store bloggere som Annais, Sophie Elise, Fotballfrue, Andrea Badendyck og Ida Wulff. Vi møttes alle vi som var størst på blogg på den tiden, og det var kult, for vi alle er jo "blogglesere" vi også. 
  Her begynte man jammen å bli litt rundere i fjeset! Her var jeg 18 år, hadde nettopp kommet hjem fra språkreise i Florida, og akkurat flyttet ut hjemmefra! Bodde midt i Tromsø sentrum, festet mye (sjokk) og spiste mye junk og lettvint mat. Kunne jo nada om matlaging før jeg flyttet hjemmefra. Rett etterpå flyttet jeg igjen sammen med Therese. Begynte å trene, spise sunnere, fikk meg kjæreste blabla..   19 år? Hadde akkurat kjøpt meg drømmebilen, en nydelig BMW. Jeg og Marte kjørte langt og lenge for å finne den perfekte spotten for photoshoot! Jeg trengte ny header og det ble det! Savner veldig det mørke håret mitt når jeg ser disse bildene.. Hmmm. 

  Akkurat fylt 20 år, bodde sammen med eksen min for første gang (vi bodde sammen to ganger), forholdet gikk jævlig dårlig og like etter flyktet jeg til Cabarete og hadde the time of my life. Haha - ekstremt kort fortalt!! I Cabarete fant jeg en av mine beste venner i dag, Magnus <3  
  Dette var et gammelt bilde jeg brukte som header, fordi jeg sikkert var lei forrige! Bildet er tatt på verandaen på hotellet i Tyrkia, da jeg og V var på vår første ferie sammen. Vi var utrolig forelsket og hadde en sykt fin tur sammen! Gode minner. 
  21 år, akkurat flyttet til Trondheim for å bo sammen med kjæresten igjen etter et avstandsforhold på 1 år. På denne tiden hadde jeg det utrolig bra, vi hadde det bra sammen og det føltes ut som at livet endelig begynte å stabilisere seg igjen. Jeg trivdes veldig godt med å være tilbake med kjæresten min!
  NÅ: 22 år, juvèderm i leppene, nyskilt og flyttet til Oslo! Fortsettelsen følger... ;-) 

   

 • 23.03.2016 - 22:36
 • ALWAYS TRAVELLING WITH STYLE

  Hei mine venner ♥

  Første dagen hjemme i Tromsø er straks over, og jeg har faktisk rukket å få litt påskestemning - selv om det har gått litt i ett siden vi kom. Mammaen til Vegard har akkurat flyttet inn i ny leilighet, og vi har hjulpet henne med å rydde opp i boden i den forrige. Vi har shoppet litt småting til nyleiligheten, kommet oss på plass og spist oss styggmette på taco til kvelds. Koser meg veldig! Min familie tilbringer hele påsken på hytta, og dit skal jeg også etter helgen, men først vil jeg nyte litt by-påske med Vegard og mammaen hans. 

  Svigers er en ganske stilig og moderne dame, og den nye leiligheten stod perfekt i stil til henne. Blir bare litt sjalu, for her var det søren meg bloggvennlig! Stoore vindu som slipper inn masse lys, det er jo drømmen for oss selfie-elskere akà bloggere. Kunne lett ha bodd her, jeg! Vil ikke blottlegge andre sine hjem her på bloggen dessverre, hvis ikke skulle jeg ha vist dere. Det er såå fint her! Føler meg som hjemme allerede, hehe. 


  Liker egentlig å se litt fresh ut når jeg flyr, men i dag hadde jeg ikke sjans. Prioriterer (nesten) alltid søvn over utseendet, men angrer noen ganger på det. Som for eksempel når Vegard tok disse bildene av meg på flyplassen, haha. . . .
  Eating like a princess. 

  I morgen skal vi til Målselv å stå på slalom, så kanskje det blir litt påskestemning her inne med bilder fra bakken? Kommer sikkert til å oppdatere snapchat også, så legg meg gjerne til der; tuvaw. Har stått på slalom ca. 3 ganger i mitt liv, så det kan jo bli et artig syn for dere.

 • 11.12.2013 - 23:58
 • Spørsmålsrunde

  Kreativiteten som jeg hadde da jeg var 15 år, da jeg og Therese lagde videoer som jeg den dag i dag er så sinnsykt flau over - er helt borte. Hodet mitt er så tomt for ideér om hva jeg skal blogge om, så jeg kjører i stedet en spørsmålsrunde. Spør om hva som helst, jeg svarer på alt. Kanskje jeg svarer på video for å være ekstra vågal! Samtidig kan dere gjerne komme med forslag til hva dere har lyst til at jeg skal blogge om ♥ Jeg trenger all den inspirasjonen jeg kan få. Selv om det kanskje ikke virker sånn, så har jeg faktisk veldig lyst til å blogge. Bare synd at hodet mitt er så tomt. 

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits