• 03.11.2016 - 12:33
 • KJOLE TIL BALLET, HJELP!

  YES, folkens - nå skal dere høre! Her sitter jeg, 16 dager igjen til ballet og kjoleløs! Tuva i et nøtteskall, vet dere.. Høyst sannsynlig må jeg i tillegg rekke å få lagt opp kjolen, men før det må jeg FINNE kjolen og få bestilt den fort som fyy. Jada, har bare hatt sånn 2 måneder på meg. 

  Tenker å bestille i hvert fall to av kjolene under for å være på den sikre siden - litt kjipt å bestille èn og så ser den helt ræv ut når jeg putter den på kroppen min! Spørsmålet er bare.... hvilken av disse 93820 (18) kjolene skal jeg gå for? Hvor mye hud er innafor å vise på et kadettball? Er det lov å vise hud i det hele tatt? Rygg? Utringning? Er for eksempel nr. 1 og 7 for sexy? Er svart kjole kjedelig i en slik anledning? Dere ser jo, halvparten av kjolene jeg har funnet er svart/mørk. Det eneste jeg vet, er at jeg ikke vil ha en typisk "prinsesse-ballkjole". 


                   (ADLINKS)


  1. HER // 2. HER // 3. HER   4. HER // 5. HER // 6. HER   7. HER // 8. HER // 9. HER   10. HER // 11. HER // 12. HER   13. HER // 14. HER // 15. HER   16. HER // 17. HER // 18. HER 


  Hvilke(n) er din favoritt? Hjelp meg, kjære lesere!
  Har du kanskje en av kjolene, og kan fortelle meg om den er fin på?

   

 • 24.11.2012 - 03:26
 • Se fresh ut på trening

  Shopping av klær er vel på topp 5 listen over det artigste jeg vet, og treningsklær er ingen unntak. Faktisk så synes jeg det nesten er morsommere med nytt treningstøy enn vanlige klær. Om det ikke hadde sett teit ut hadde jeg helt klart gått med treningstøy på skolen, det finnes jo faktisk ingenting som er deilige å ha på, spør dere meg.. Haha!

  At fint treningstøy er motiverende for treningen er det ingen som kan si imot. Om jeg går i en slitt tights eller en utvasket og trasig skjorte på trening, føler jeg meg ikke særlig attraktiv. Viktig å føle seg fresh, selv på trening, og gjerne med litt farger. Dere er med på den? Ofte jeg stopper opp på gymmet og tenker "wow, hun så fresh ut i de treningsklærne. Sånn vil jeg også ha".

  Synes det er dårlig med utvalg av treningstøy på de vanlige sportsbutikkene, men på nett finner man alltid utrolig mye fint. Har funnet litt favoritter jeg vil vise dere, vet noen har etterlyst et slikt innlegg om treningsklær. Personlig er jeg veldig glad i å trene i singlett, for da kan man se at musklene jobber (se seg litt i speilet og sånn, haha).  


  Rosa topp finner dere HER // Turkis HER

  Samme toppen som jeg hadde på meg i et innlegg for to dager siden finner dere HER // Tights HER   Har testet ut mange forskjellige tightser, både dyre og billigere, men 2XU er uten tvil den beste jeg har prøvd. At 2XU-merket er populært skjønner jeg, de sitter så utrolig godt på, absolutt verdt de 100-lappene ekstra. Hadde det ikke vært for at det er greit å variere litt, hadde jeg gått med 2XU-tightsen min på hver trening. Du finner den HER // Drikkeflaske HER

  Genser HER // Better Bodies-skjorte HER


  Gul HER // Oransje/fersken HER // Lilla HER  

   - Noe dere likte? 
  :) 

 • 19.09.2012 - 12:33
 • Vinterjakker

  Sitter på skolen og forstyrrer resten av klassen med hosteanfall annet hvert minutt og snufsende nese. Feber har jeg faktisk også, så konsentrasjonsevnene er rettet til alt annet enn skolearbeidet. Men på skolen må man. Hva skjedde? I fjor fant jeg en hver sjangse for å skulke skolen, og gjorde det lett uten å nøle. Nå tenker jeg at jeg må spare fraværsdagene hvis jeg plutselig finner ut at jeg trenger en velfortjent sydentur, haha!

  Noen lesere har spurt om jeg kunne tipse om noen fine høst/vinterjakker, så har kikket litt på Nelly og funnet flere favoritter. Synes Nelly er så trygt og enkelt, i og med man kan betale med postoppkrav om man ønsker det.   Marineblå her   //   Marineblå her   //   Beige her 


  Svart her   //   Beige her   //   Grå her


  Rød her   //   Svart her    //   Lys her


  Svart uten belte her   //   Marineblå her   //   Svart med belte her   


  Navy her   //   Svart her   //   Rød her - Canada Goose er jo i en høyere prisklasse, men skal sies at man ikke får tak i en varmere og deiligere jakke. Er veldig glad i min!

  - Hvilket vinterjakke skal du ha i år? 

 • 17.07.2012 - 16:55
 • Favorites


  // HER 


  // Mint HER // Svart HER   


  // Oransje HER // Rosa og svart HER // Gul HER  


  // Fersken HER // Gul HER // Turkis HER (ad links)

 • 05.07.2012 - 07:06
 • Gotta love sale


  Rosa HER (denne har jeg selv, knallfin) // Svart HER // Turkis HER


  Blomster HER // Gul HER // Beige HER


  Svart HER // Rød HER // Hvit HER

   
  Har fått ventetiden til å gå med og sittet og plukket ut mine favoritter blant kjolene som er på salg på Nelly. Alle er glad i salg, så det er veldig tynt med størrelser igjen så dere må være raske hvis dere skal klikke noe hjem. Hvilken er din favoritt? :)

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits