Brb

16.06.2012, 16:07

Ute og nyter godværet! Therese koser seg under parasollen :D snakkes når det blir dårlig vær!

Blir sydentur på meg og, jipppiiii

21.07.2011, 20:13

Dere husker jeg drev og sutret over at jeg ikke skulle til syden i år/reise noen plass som helst? Vel, fikk verdens største og beste overraskelse her om dagen; VI REISER TIL TYRKIA 10. AUGUST!!!!!! Wiiii, har faktisk ikke ord for hvor mye jeg gleder meg! Har ikke vært i syden på 3 år nå, så det var virkelig på tide. En nordmann fortjener minst èn sydenreise hvert år, spør du meg! Må jo tine opp skrottene.

Vi reiser nærmere bestemt til Side, som i følge det jeg har lest og hørt er en ganske rolig plass. Ikke noe plass man reiser med jentegjengen på harrytur med andre ord. Men det gjør ingenting, for meg er det viktigste god mat og masse sol, og litt shopping selvfølgelig. Reiser med familien, gleder meg veldig til 2 uker i sydenland!

Hotellet vi skal bo på heter Side hill, og her er noen bilder:Noen som har vært i Side før? Kanskje til og med har bodd på Side hill? Fortell gjerne om det er noe spesielt jeg burde vite eller oppleve når jeg er der! Noen som kanskje skal dit samtidig som meg? :D 

Instagram @tuvaw

Bloggdesign av RRH Webdesign
?
hits