• 29.01.2017 - 16:26
 • MINE FØRSTE LESEBRILLER

  Visste du at jeg bruker lesebriller? Jeg blogget om det (her) i farta for ett års tid siden. La ut et par iPhone-bilder da jeg stod på Specsavers og grublet over hvilke briller jeg skulle velge, kanskje noen husker? Fikk mye spørsmål om brillene i ettertid, som jeg aldri besvarte, derfor tenkte jeg å vise og skrive litt om dem nå!


   

  HARRY POTTER'S TWIN SISTER?
   


  I april i fjor satt jeg 8-12 timer hver dag og leste til historie eksamen. Kroppen og hodet var tilstede, men øynene nektet å samarbeide. Øynene ville bare ikke! Etter kort tid ble de slitne, og ord og setninger begynte å "flyte" rundt på papiret. Jeg holdt på å bli klikke! Så sykt frustrerende og stressende med eksamen rett rundt hjørnet, så da var det bare å bestille synstest i all hast! Testen viste at synet mitt ikker er SÅ dårlig, men nok dårlig til at det ble lesebriller på meg! (u)heldigvis! 

  Etter eksamensperioden ble brillene helt bortglemt, før jeg fant dem frem igjen nå nylig. Merket at øynene savnet dem, men syntes plutselig at styrken virket helt feil? Prøvde virkelig å vende øynene til brillene igjen, men ga til slutt opp og bestilte ny synstest for et par uker siden. Var helt sikker på at styrken hadde endret seg! Overraskende nok, stemte ikke det. Optikeren sa derimot at øynene mine var veldig tørre, og at det høyst sannsynlig påvirket synet mitt. Smuss og sånt som legger seg i vipperoten, spesielt når man har vippeextensions, kan også påvirke øynene, sa hun. Kjøpte øyedråper på flekken som hun anbefalte meg, som jeg nå tar to ganger daglig. Øyedråper, og grundigere skyll av vippene - har hjulpet veldig! Brillene føles gode å bruke nå. Bare et lite tips - hvis du sliter med det samme.   Jeg kjøpte 2 par briller, da det var 2 for 1 på Specsavers. Det ene paret har jeg faktisk klart å miste i flyttingen, så nå har jeg bare disse Harry Potter-brillene som er fra Tiger of Sweden. De er dritkule, elsker dem, men trooor jeg må anskaffe meg ett til par for å bytte litt mellom ♥ Hihi! 

  ________

  BRUKER DU BRILLER?

 • 01.04.2016 - 17:39
 • HVILKE BRILLER SKAL JEG VELGE?  Jeg har vært og sett briller i dag, og endte opp med to av disse tre. Får de om en ukes tid - men før jeg avslører hvem av brillene jeg kjøpte, vil jeg høre deres mening! Mest for gøy, men også fordi jeg er usikker på om brille-par nummer to var rett valg. Specsavers har sånn 2 for 1 deal, derfor kjøpte jeg like gjerne to stykk. Greit å ha noe å bytte mellom, selv om det bare er lesebriller. Og nettopp derfor tenker jeg også at det er innafor å gå for noe mer crazy og annerledes, som de i midten. 
   

  Så.. Hvilke briller synes du jeg passet best? :D
   

 • 26.09.2015 - 13:51
 • Sånn er det å ha mensen


  Du får kviser, du blir oppblåst, irritabel, føler deg stygg og begynner å grine helt uventet av tåpelige grunner. HEI MENSEN!

  Sippet nettopp i telefonen til Vegard fordi jeg følte meg stygg og fordi jeg ikke vil kjøre scooteren til trening. Jeg HATER scooteren allerede. Dere vet den scooteren jeg blogget om, som jeg var sjuuukt fornøyd med som skulle gjøre hverdagen min enklere? Den står nå etterlatt nede på posten fordi jeg ikke klarte å få start da jeg skulle kjøre hjem igjen. Værsågod, bare og hente!  Fuck scooteren! Og mensen.

 • 28.06.2012 - 19:50
 • Slutte og ta sol?

  Kanskje jeg bare skal slutte og ta sol sånn at jeg blir bleik som på disse bildene? Wow, det var et uvant syn for min del! Egentlig ville jeg hatet det, er blitt så skummelt vant med å ha farge i ansiktet. Men av og til skulle jeg ønske at jeg kunne følt meg vel med å være så bleik, mye bedre for huden! Bildene tok jeg faktisk nettopp, er bare sollyset som gjorde meg bleik. Hva synes dere?

  Ser forresten veldig trøtt og sliten ut. Har faktisk klart og døgnet, så om ikke lenge skal jeg endelig legge meg :)

 • 05.02.2012 - 17:01
 • Piercing i navlen

  Begynte å tenke litt over en ting i går, noe VELDIG VIKTIG. Piercing i navlen, er det så veldig fint egentlig? Joda, fint er det vel, men begynner å bli ganske lei - igjen. Har hatt det siden jeg var 14, i 4 år snart, foruten en periode der jeg gikk uten, nettopp fordi jeg var lei. 


  Det er jo ganske pent da? 

  Skal gå en periode uten piercing tenkte jeg, det gror jo uansett ikke, så det er null stress. Arret plager meg egentlig ikke, synes ikke det er såå stygt. Haha, hadde nesten glemt av hvordan navlen min så ut! Ser jo egentlig ut som et rumpehull xDxD Er ganske fint å være naturlig også, synes jeg!

  Piercing eller ikke piercing?

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits