hits
 • 28.06.2018 - 21:42
 • TO VIKTIGE PERSONER

  Hei kjære lesere! Har dere det fint? En stund siden sist, det er ikke meningen, vil jo egentlig titte innom litt oftere. Men det livet, det rusler og går. Det blir også vanskeligere å komme innom her når det går en stund i mellom. Ting blir jo alltid verre jo lengre man utsetter de. Det gjelder alt her i livet. 

  To viktige personer flytter til Oslo i løpet av sommeren, søsteren min og min gode venninne Hege 💞 Det gleder hjertet mitt stort! Skal bli godt å få en god venninne hit og ikke minst søsteren min, som jeg har følt har vært så langt borte fra meg i mange år nå. Vi står jo hverandre veldig nære egentlig, men når man bor så langt unna hverandre blir man automatisk ganske distanserte. Men nå skjer det endelig, dette har jeg ventet på i flere år. Hege, som jeg er avbildet med under, flytter ikke bare til Oslo men hun flytter inn sammen med meg i kollektivet!! Altså, om ikke DET blir bra?! Da skal vi trene masse sammen, lage gode middager, drikke vin, le og finne ut av livet sammen. 

  Håper vi ses her inne litt hyppigere! Har en del bilder lagret som jeg har lyst til å dele, samt at jeg tenker faktisk på å lage en videoblogg. Snakke litt løst og ledig om livet og sånt, for at dere skal få bli litt bedre kjent med meg. Føler ikke at dere kjenner meg lengre, og det er mye jeg skjuler bak det overfladiske jeg velger å vise verden. Stor klem 💞

 • 08.05.2018 - 23:09
 • FOR MYE INFORMASJON?

  Hei mine nydelige lesere! Jeg elsker at dere er så utelukkende(!) positive til at jeg er tilbake - absolutt ingen selvfølge det, må bare nevne det igjen ❤ Smask til akkurat deg!

  Det er tungt å skulle kombinere en 100% stilling og blogg ved siden av, men så lenge jeg ikke legger for mye press på meg selv, og er meg selv fullt ut og viser mitt sanne jeg, både med og uten sminke, gir litt faen generelt, da skal det nok gå helt fint. Nå blogger jeg for eksempel fra mobilen, det tenkte jeg alltid før at ikke var «godt nok» - for en tullete tanke. Ingen som ville visst det om jeg ikke nevnte det :-)

  Har så vannvittig mageknipe. Sluttet å snuse nemlig for 6 dager siden men jeg har jukset masse, foruten om i dag, så i dag har vært en forjævlig tung dag. Skal snakke litt mer om snus-slutten en annen dag, ikke helt i humør til det nå. Mageknipen kommer altså av overspising av all mulig mat jeg har fått klørne i, i løpet av dagen. At jeg klarte å karre meg selv ut av døren denne aften for å trene, er et sant mirakel. Heldigvis kicket ikke mageknipen for fullt inn før etter endt økt, men det skal bli godt å komme seg på do (for mye info?) og få avsluttet denne dagen. Håper på en lettere snusfri dag i morgen. God natt fra surfetta!

 • 05.05.2018 - 20:38
 • ÅRETS FØRSTE SOMMERDAG


  Årets første sommerdag!!☀️Har solt på meg hodepine og en rød nese i dag, men etter litt aftersun og masse vann og litt mat føler jeg meg bare "godsliten" og ekstremt lykkelig over at sommeren endelig har kommet til Oslo. Så godt å kjenne sola varme på huden - på ordentlig! Jeg ønsket nemlig sommeren velkommen litt på forskudd i forrige uke, og satt ute på verandaen med pledd som jeg ballet meg inn i så fort det kom en sky/vindkast. Så sykt desperat etter sommer, haha. Dere kjenner dere sikkert igjen? Influensaen slo meg hardt ned rett etterpå, for å si det sånn. Min aller første sykemelding fra jobb og hele pakka. Det er så typisk nordlending, det. 

  Min fine Mia kom på besøk, som jeg ikke har sett siden gud vet når, og vi lagde den deiligste fruktsalaten som vi nøyt på Oslos fineste veranda akà min veranda. Verandaen vår er ganske stor til midt i Oslo å være, med sol fra tidlig formiddag til sent på kvelden. Føler meg ganske så blessed over å ha den, altså. Hihi! Her skal det nytes mange soltimer fremover. Foruten om Beyonce og Jay-Z konsert i København i juni, har jeg tenkt å tilbringe mesteparten av sommeren i Oslo. To av mine aller nærmeste flytter til Oslo i løpet av sommeren, så det blir likevel masse fint og gøy å se frem til. Dessuten vil jeg jobbe og heller ta ut feriedager på å reise til et mer eksotisk sted til vinteren når det faktisk behøves å komme seg langt vekk fra kalde Norge.   Jeg hadde bursdag for en uke siden, og da fikk jeg denne fine heklebikinien i bursdagsgave av roomien min, Giovanna 💕 Hun har laget den selv. Så fin, sant?!

  This beauty!   Vi spiste oss veldig kvalme, hvis du lurte. Jordbær, blåbær, banan, druer, eple, vaniljesaus og mørk sjokolade på toppen <3 

  Tusen takk for 16 skjønne, snille, hyggelige kommentarer på forrige blogginnlegg. Alle sammen var av kun gjensynsglede, det setter jeg stor pris på ♥ 

 • 04.05.2018 - 19:06
 • LIVSTEGN

  Hei til du som faktisk er innom bloggen min fortsatt! Statistikken viser utrolig nok over 200 unike lesere hver dag, og det til tross for at bloggen, Instagram og alle sosiale medier har ligget død siden 30. mai i fjor. Helt fullstendig borte fra internett i straks ett år, har jeg vært. Det må jo være personlig rekord! De menneskene som fortsatt er innom + hun jenta jeg nevner i neste avsnitt, gjør at jeg tørr å komme innom nå å si hei ♥ Venner har sendt screenshots av Jodler hvor det har vært spørsmål om jeg lever, og blant annet på grunn av de Jodlene har jeg følt litt på meldeplikt om at ja, jeg lever faktisk enda. 

  I august i fjor var jeg på Findings festivalen. Der møtte jeg en skjønn jente som har vært fast bloggleser i mange år. Vi hadde en lang, hyggelig prat, og hun ville så gjerne at jeg skulle gi et lite livstegn fra meg. Av og til, bare når jeg selv følte for det. Ingen press! Et lite hei her og der, en liten update om hvordan det går, et lite livstegn bare. Veldig surrealistisk for meg å forstå at det finnes folk der ute som faktisk bryr seg om meg, som tenker på meg og lurer på hvordan det går med meg. Jeg og hun jenta ble enige om at jeg skulle gi lyd fra meg - jeg lovde henne det som faen liksom. Så nå, litt senere enn avtalt, holder jeg mitt løfte til henne. 

  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Jeg er på et sted i livet mitt nå hvor jeg endelig føler at jeg har mer kontroll over min mentale helse. Tidligere har jeg vært i ekstremt ubalanse, og det har gjort det umulig for meg å gi av meg selv på blogg og sosiale medier. Men nå er jeg klar for det! Dessverre så husker jeg ikke lengre rettskrivningsregler, setningsoppbygging eller hvordan man blogger generelt, men vi prøver likevel. Har fått meg en "vanlig" jobb siden sist, så natten skal tilbringes på jobb og før den tid skal jeg prøve meg en tur på gymmet.

  Men du? Vi blogges <3

 • 30.05.2017 - 13:34
 • JEG LEVER FOR SLIKE DAGER

  Hei venner! Denne helgen har vært så innholdsrik og fin, og vil derfor dele litt bilder med dere fra jeg var i parken på lørdag. Gradestokken har vist nesten opp mot 30 grader her i Oslo - herregud så deilig å kjenne solen steke mot huden igjen! Samlet en liten gjeng på verandaen min med en kartong hvitvin, før vi avsluttet dagen i Frognerparken med enda mer vin, latter og pizza. Som Bettina sa: "det er lenge siden jeg har hatt det så her fint og koselig!".

  Jeg lever for slike dager, føler meg så genuint lykkelig når jeg er omringet av venner jeg virkelig setter pris på å ha i livet mitt. Klarte til og med å sole på meg knallrød nese og soleksem (helt jævlig), så det er ingen tvil om at sommeren endelig er kommet.   Mine venner er de beste ♥
   

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw