• 24.02.2017 - 13:34
 • ET STED MÅ MAN STARTE

  Hei! Jeg er så frekk at jeg ikke en gang gidder å nevne mitt lille fravær. Kommentarfeltet tilsier uansett at dere er blitt vante med at jeg er litt on and off, og jeg er glad for at jeg ikke får så mange sinte kommentarer mot meg. Hører nok kjeft innenfra, så slapp av. 

  Vi mennesker liker å ha kontroll på ting. Mister man grepet på de få tingene man mestrer, da rakner alt rundt. Å ta tak i treningen og kostholdet igjen er i alle fall en start, for meg, og ja - plutselig fant jeg overskudd til å skrive et lite blogginnlegg også. Forrige uke kom jeg meg til legen. I går vasket jeg kjøkkenet. Små hverdagslige ting som burde være en selvfølge, men som frustrerende nok ikke er det. For alle. 

  SATS-appen fortalte meg nettopp at jeg har besøkt senteret 4 ganger de siste 3 månedene. Trening kan ikke løse all verdens problemer i et menneskes liv, men det kan definitivt utgjøre en forskjell. En vesentlig forskjell! Tro meg, jeg er et prakteksemplar på nettopp det. Noen kjenner seg kanskje igjen i det. Trening gjør at jeg klarer å holde hodet over vann. Appen fortalte meg også hvor lenge jeg har vært nede i hullet mitt.   Treningstights - Vincere 
  Sko - Adidas 
  Topp - H&M 
  ​Nå gjelder det bare å fortsette! For dette mestrer jeg. 
   

 • 03.02.2017 - 08:49
 • KAN ET B-MENNESKE BLI ET A-MENNESKE?

  God morgen! Jeg prøver febrilsk å bli et a-menneske, stå opp tidlig, ha goood tid til å drikke kaffen i morgenkåpen mens jeg sminker meg til favorittsangene i bakgrunnen. Slik vil jeg at hver morgen skal være, akkurat som i dag! Kan man lære seg til å bli en morgenfugl, hvis man egentlig er et skikkelig hardbarka b-menneske? Har hørt/lest at det ikke er sjans.. Altså, at man uansett vil være seig og lite produktiv på morningen!? Føler selv at den påstanden stemmer. Uansett hvor tidlig jeg står opp får jeg liksom ikke gjort så mye, surrer bare rundt og "kaster bort" tiden, hahah!! Produktiv som fy på kveldstid, jeg! Spesielt når jeg bør sove. 


  Samurai Swords (acoustic version) - Highasakite ♥ Deilig sang som ligger på spotify, hør den!
  I natt har jeg sovet 7 timer i strekk - uvanlig til meg å være! Sliter veldig med søvn for tiden, våkner etter et par timer og det preger så klart dagene mine. Vel, da må jo dette bli en bra dag! Ønsker i alle fall dere det ♥
   

 • 02.02.2017 - 06:07
 • FRISKTMELDT EKS-SOLARIUM-MELANOTAN-MISBRUKER

  I går tok jeg solarium for første gang på et halvt år! Og det var digg. 

  Dere som har fulgt meg lenge, vet at jeg tidligere har hatt et ekstremt usunt forhold til solarium og syn på brunfarge. Som 15-åring stod jeg og en klassevenninne pissredde, men samtidig super giret, på jentedoen på ungdomsskolen og sprøytet inn nyinnkjøpt melanotan som vi hadde funnet og bestilt på nett. De første sprøytene satte hun på meg, før jeg etterhvert turte å gjøre det selv. Stoffet gjorde meg alltid kvalm og rar, men hva gjorde vel det. Så lenge jeg ble brun! Jeg tok solarium 1 til 5 ganger i uken, og slik holdt jeg på jevnt og trutt til for ca. 3 år siden kanskje.  

  PS: Melanotan er noe jeg aldri blir å putte i kroppen igjen, det kombinert med mye solarium har satt sine spor. Vet ikke hvor man får kjøpt det, så ingen vits i å spørre. Får alltid spørsmål på mail når det nevnes på bloggen.  Nå har jeg et helt annet forhold til solarium. Heldigvis, eller naturligvis? Jeg mener - den delen av hjernen som tenker konsekvenser utvikles jo med årene. Fortsatt synes jeg det er pent å ha farge på kroppen, føler meg mer levende da - men forskjellen er at jeg nå har et litt annet syn på hva "brun" eller "farge på kroppen" er. En nice tan er digg, men ikke på liv og død det viktigste i verden! Jeg DØR visst ikke av å være blek. Og jeg er ikke stygg uten et tykt lag brunfarge - noe jeg syntes før. 

  Siste året har jeg tatt så minimalt med sol som jeg aldri har gjort før, dermed blitt så blek som jeg "aldri" har vært før. Har rett og slett fått panikk og er dritredd for føflekker og kreft! OG rynker, haha. Altså, huden skades og blir eldre og rynkene smyger seg innpå! Dessuten synes jeg faktisk blek hud er hot. Men, så blek som jeg er nå? Ughh, nei.. 

  Som sagt fikk jeg helt panikk, derfor kuttet jeg plutselig solarium helt! Men det må da gå an med et fornuftig bruk!? Hvor farlig er det egentlig å ta sol 2-4 ganger i måneden? Jeg oppriktig lurer. Googler man "hvor farlig er det å ta solarium" kommer det opp rekkevis av ulike teorier, meninger og undersøkelser. Litt solarium er bare sunt, sies det. Alt med måte da, eller?


  Forresten, bare jeg som er blitt "gammel" eller stemmer det at ungdom ikke tar like hyppig solarium som før? Bruker ungdom fortsatt melanotan?
   

 • 31.01.2017 - 20:06
 • SLITEN AV Å GJØRE.. INGENTING?

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCOcam with f2 preset

  I dag kjenner jeg at jeg kunne trengt beskyttelse mot mitt eget destruktive sinn. En sånn dag er det! En sånn dag hvor jeg egentlig ikke klarer å stå opp, ikke klarer å spise og bare det å dusje er sykt tungt og krevende. Måtte sette meg på ned på huk i dusjen fordi jeg ble så.. sliten? Sliten av å dusje? Sliten av å gjøre ingenting? Hva er galt med meg? En sånn dag hvor jeg hater at jeg har denne bloggen - spesielt nå som jeg har lovd meg selv å få til i hvert fall ÈN oppdatering om dagen. Så hei! Dette er dagens bidrag fra meg. 

  Håper dere har en bedre dag <3 

 • 27.01.2017 - 15:11
 • FEBRUAR: SHOPPESTOPP!

  Nå har jeg bestemt meg! I februar blir det NULL shopping på denne frøkna. Håper på å klare det lengre enn som så, men la oss være litt realistiske og se først hvordan februar går. Who's with me?

  De siste dagene har jeg raidet klesskapet for å legge ut plagg på Tise, og det har gitt meg et stort slag i trynet. HERREGUD, så mye klær jeg faktisk har som aldri blir brukt! Jeg tørr faen ikke tenke over hva verdien av alle klær jeg eier, er! Plagg jeg kjøpte i sommer henger fortsatt med merkelappen på - det er så kvalmt. Jeg fortjener ikke et eneste nytt plagg på leenge, haha. Bare å legge bankkortet hjemme fremover...  Bodyen jeg har på selges nå på Tise!

  Skjørtet er allerede lagt ut, og skoene kommer ila dagen ♥ "tuvaw" heter jeg der. 

  Unnskyld til roomies'a mine for alt rotet de siste dagene, men sånn ser det ut når man skal shoote en hel del klær! Så, dette er hva jeg har bedrevet de siste dagene med. Nå skal jeg på posten å sende avgårde solgte plagg, og så skal jeg hive et par poser med klær i Fretex-containeren som står rett utenfor her jeg bor. HER kan du forresten finne din nærmeste Fretex-container. Vi blogges ♥
   

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits