hits
 • 12.05.2018 - 13:10
 • DETTE HAMSTRER JEG I SVERIGE


  Heeey, og god lørdag! Denne helgen har jeg velfortjent frihelg, hvor jeg ikke har lagt opp til noen spesielle planer - SÅ DEILIG! I blant er dager uten planer det beste jeg vet. Man kan gjøre akkurat hva man vil, og ingen som forventer at du skal være et bestemt sted til et bestemt tidspunkt. Ingen planer betyr også at man kan hive seg ut på spontane ting, sånn som i går da jeg, Mia, Magnus og Kim tok turen over til Sverige for å harryhandle 💸 Det var min første harryhandel i Sverige etter at jeg flyttet til Oslo, så det var gøy å komme seg en tur over grensen og få handlet inn litt godsaker til sommeren. Hvor lønnsomt det egentlig er, vet jeg ikke, noen hundrelapper sparer man nok, noe som ikke er all verden - men turen i seg selv er jo en del av greia og vi hygget oss masse. 

  Processed with VSCO with a6 preset

  Ble bildene i dette blogginnlegget veldig, veldig gule/varme? Eller er det bare på min gamle Macbook? På telefonen var de jo så fine.. 

  Processed with VSCO with a6 preset

  Vi kom en times tid før stengetid, så vi bare rushet oss gjennom det viktigste: matbutikken. Neste gang må vi planlegge bedre tid, mange butikker jeg kunne tenkt og tittet innom. 

  Kjøpte faktisk ingen godteri, og det er rett og slett fordi det overhode ikke er noe lønnsomt for meg å handle inn store mengder godteri "for å ha" - det blir bare spist opp. På butikken har jeg veldig god selvkontroll, spaserer (nesten) alltid rett forbi godtehylla, men om jeg først har det i hus... da går det ned på høykant!   Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a6 preset  Processed with VSCO with a6 preset

  Siden jeg har sluttet å snuse var snus for første gang ikke målet med Sverige-turen, men heller vin, preworkout og billig kjøtt. PWO har jeg såvidt prøvd et par ganger, det blir kult å se om funker. Føltes så bra å ikke kjøpe snus, og overraskende lett også faktisk. Snuspengene/kvota gikk heller til mer vin, haha (som jeg ikke orket å ta bilde av). Kunne sikkert kjøpt mye mer enn hva jeg gjorde, men jeg har de siste årene lært å begrense meg. Hamstring og kjøp av unødvendig mat og varer er verken lønnsomt eller bra for miljøet hvis det likevel går i søpla til slutt. Verste jeg vet er å kaste mat! Finnes ikke verre. 

  😌​💸 Hva pleier dere å handle i Sverige? 

 • 15.05.2017 - 13:40
 • NYTT I SOMMERGARDEROBEN

  Hei, dere! Hatt en fin helg? Det har dere som følger meg på snap (tuvaw) kanskje allerede sett at jeg har hatt ;-) Hmm - har jeg funnet kjærligheten på nytt? 

  Om et par timer skal jeg til Miko på Avemo for å fylle på vippene til 17. Mai. I år gleder jeg meg skikkelig til nasjonaldagen, blir gøy å feire den for første gang i Oslo. Men skal innrømme at frykten for at noe grusomt skal skje akkurat den dagen, er til å kjenne på. Likevel kan man ikke leve i frykt for at noe kan skje - jeg er jo egentlig ikke redd for selve døden, bare tanken på å etterlate de rundt meg med sorg. 

  Over til noe heelt annet! Her kommer innkjøpene mine fra Zara i forrige uke - som lovet! Ser at jeg glemte å ta bilder av èn topp, men det er ingen krise. Deilig å få fylt på litt i sommergarderoben, nå kan finværet bare komme tilbake igjen ♥


  Denne søtingen av en topp ble med en gang en favoritt! 249,- 


  249,- 
  189,- per kjole - gratis det, for en så fin kjole!
  499,- Litt dyr denne til å være Zara - glad jeg ikke så på prisen før den var betalt, hehe.


  189,- tror jeg. 

  Hvilket plagg likte du best? 

 • 11.05.2017 - 10:45
 • MORE CLASSY, LESS TRASHY

  Denne uken var jeg og spiste lunsj sammen med Henriette, og hun ville innom Zara etterpå for å titte etter en bukse bare. I det vi entrer butikken skyter jeg ut "Jeg hater egentlig butikker, blir så stresset av det. Finner aldri noe lengre". Haha, hvem tror dere svidde av mest penger? Jo - hun som aldri finner noe lengre ;-) 

  - Men til gjengeld er jeg utrolig fornøyd med alt jeg kjøpte! Foreløpig får dere bare en smakebit, men skal få redigert bildene i løpet av dagen, så poster jeg et aldri så lite innkjøps-innlegg enten senere eller i morgen ♥ Kanskje dere finner litt inspirasjon eller rett og slett bare får lyst til å herme! Zara har så mye fint for tiden, folkens!! Så mange søte skjorter/bluser som passer perfekt for årstiden vi går inn i nå.
  189 kr bare for denne elegante, nydelige kjolen ♥


  Det jeg mener med overskriften er at jeg har funnet ut at jeg må bytte ut noooen av magetoppene mine med litt mer classy, søte topper og bluser. Hell no - jeg er fortsatt ikke voksen og jeg skal fortsatt embrace denne fortsatt unge, flotte kroppen min i magetopper og høytlivsbukser - men jeg ble jo faktisk tross alt 23 år nettopp. Alt til sin tid og anledning, sier nå jeg ♥
   

 • 21.01.2017 - 00:37
 • INNKJØP FRA ULLARED

  Helloo friday!

  Ææhh!! Har akkurat satt på negler på egenhånd og det er helt sjukt vanskelig å treffe rett på tastaturet. Sånn generelt er det helt jævlig upraktisk med lange negler, jeg er på nippet til å røske de rett av igjen. Man må bruke litt ekstra tid på do, for å si det sånn. Kan hende det er en vanesak, hva jeg vet - godt vant med korte, stygge negler bare. Men må da leke litt classy sassy innimellom, sant? Fine negler utgjør så stor forskjell helhetlig for et antrekk og/eller på bilder, så jeg prøver! Resultatet ble ikke så verst, bare man ikke niglor.   Før pleide jeg å vise frem alle mulige kjøp jeg gjorde, uansett om det bare var hvite truser og sokker fra h&m - ALT skulle på bloggen. Nå derimot blir det ofte til at det meste av det som frontes enten er sponset og/eller at man tjener penger på å poste det. Det er litt dumt, synes jeg, så nå skal jeg rett og slett å vise dere innkjøpene mine fra Ullared hvor jeg var for et par helger siden. Skikkelig harryhandel, noe av det verste jeg har vært med på, det skal sies.. Bilturen på over 4 timer per vei (jeg ble "lurt".. ante ikke at det var så langt, haha) var kanskje ikke helt verdt det i mine øyne, men fikk handlet snus, mye nips og forbruksvarer til rundt tusenlappen for alt. Ikke helt gæli det, nei!
  Øyemasken nederst til høyre må være et must have for grinejenter som hovner opp. 


  + en god del andre ting kommer jeg på nå, som jeg allerede har tatt i bruk og ikke orket å finne frem. Sorry not sorry


  Er jeg forresten alene om og aldri hørt om Ullared før? Tydeligvis ganske overraskende for venner av meg at jeg ikke visste hva Ullared var. 
   

 • 09.12.2016 - 20:50
 • DE SØTESTE VINTERSKOENE

  ADLINK / SPONSET 
   

  SVEA BOOTS - ROSASVART OG NATURE // FRA JUNKYARD


  Se hvem som har fått seg roooosa vintersko!! Jeg er blitt helt betatt av disse søtingene. - Og det sier hun som egentlig ikke liker rosa klær (eller, gjør jeg kanskje?). I år var jeg usikker på hvilke, eller i det hele tatt om jeg skulle ha ordentlige vintersko, men fornuften slo heldigvis inn den dagen jeg skulket skolen fordi jeg frøys sånn. Hadde likevel ikke sett for meg å gå med rosa vintersko noensinne, haha. Men disse er så sykt fine og søte, følte meg litt kulere enn alle andre da jeg gikk på butikken i stad. 

  Skoene er ganske lik Timberlands, bare at de er billigere (500,-), og etter min mening lettere på foten og derfor litt mer "brukervennlig". Har Timberlands fra før av, så har testet begge. Timberlands er også gode altså, men synes de er litt "ork" å bruke da de er så massive. 


  Junkyard har gitt meg tre digge rabattkoder! Rabattkodene gjelder helt frem til 21. desember ♥

  SKO - rabattkoden "SKO10" gir 10% rabatt på ALLE sko (HER)
  JAKKER - rabattkoden "JAKKER20" gir 20% rabatt på ALLE jakker (HER)
  SALGSVARER - rabattkoden "EXTRA15" gir 15% ekstra rabatt på ALLE salgsvarer (HER


  Happy shopping og god fredagkveld, kjære lesere ♥


  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw