• 21.01.2017 - 00:37
 • INNKJØP FRA ULLARED

  Helloo friday!

  Ææhh!! Har akkurat satt på negler på egenhånd og det er helt sjukt vanskelig å treffe rett på tastaturet. Sånn generelt er det helt jævlig upraktisk med lange negler, jeg er på nippet til å røske de rett av igjen. Man må bruke litt ekstra tid på do, for å si det sånn. Kan hende det er en vanesak, hva jeg vet - godt vant med korte, stygge negler bare. Men må da leke litt classy sassy innimellom, sant? Fine negler utgjør så stor forskjell helhetlig for et antrekk og/eller på bilder, så jeg prøver! Resultatet ble ikke så verst, bare man ikke niglor.   Før pleide jeg å vise frem alle mulige kjøp jeg gjorde, uansett om det bare var hvite truser og sokker fra h&m - ALT skulle på bloggen. Nå derimot blir det ofte til at det meste av det som frontes enten er sponset og/eller at man tjener penger på å poste det. Det er litt dumt, synes jeg, så nå skal jeg rett og slett å vise dere innkjøpene mine fra Ullared hvor jeg var for et par helger siden. Skikkelig harryhandel, noe av det verste jeg har vært med på, det skal sies.. Bilturen på over 4 timer per vei (jeg ble "lurt".. ante ikke at det var så langt, haha) var kanskje ikke helt verdt det i mine øyne, men fikk handlet snus, mye nips og forbruksvarer til rundt tusenlappen for alt. Ikke helt gæli det, nei!
  Øyemasken nederst til høyre må være et must have for grinejenter som hovner opp. 


  + en god del andre ting kommer jeg på nå, som jeg allerede har tatt i bruk og ikke orket å finne frem. Sorry not sorry


  Er jeg forresten alene om og aldri hørt om Ullared før? Tydeligvis ganske overraskende for venner av meg at jeg ikke visste hva Ullared var. 
   

 • 09.12.2016 - 20:50
 • DE SØTESTE VINTERSKOENE

  ADLINK / SPONSET 
   

  SVEA BOOTS - ROSASVART OG NATURE // FRA JUNKYARD


  Se hvem som har fått seg roooosa vintersko!! Jeg er blitt helt betatt av disse søtingene. - Og det sier hun som egentlig ikke liker rosa klær (eller, gjør jeg kanskje?). I år var jeg usikker på hvilke, eller i det hele tatt om jeg skulle ha ordentlige vintersko, men fornuften slo heldigvis inn den dagen jeg skulket skolen fordi jeg frøys sånn. Hadde likevel ikke sett for meg å gå med rosa vintersko noensinne, haha. Men disse er så sykt fine og søte, følte meg litt kulere enn alle andre da jeg gikk på butikken i stad. 

  Skoene er ganske lik Timberlands, bare at de er billigere (500,-), og etter min mening lettere på foten og derfor litt mer "brukervennlig". Har Timberlands fra før av, så har testet begge. Timberlands er også gode altså, men synes de er litt "ork" å bruke da de er så massive. 


  Junkyard har gitt meg tre digge rabattkoder! Rabattkodene gjelder helt frem til 21. desember ♥

  SKO - rabattkoden "SKO10" gir 10% rabatt på ALLE sko (HER)
  JAKKER - rabattkoden "JAKKER20" gir 20% rabatt på ALLE jakker (HER)
  SALGSVARER - rabattkoden "EXTRA15" gir 15% ekstra rabatt på ALLE salgsvarer (HER


  Happy shopping og god fredagkveld, kjære lesere ♥


 • 12.10.2016 - 19:47
 • NEW IN: DEN PERFEKTE JAKKEN

  HVA synes du om den nye jakken min? Si gjerne din mening men helt ærlig så driter jeg i den, for jeg ELSKER den uansett! Haha. Det er jo det viktigste. Jeg føler meg så "on top", litt som Beyonce sjæl, med den på. Ikke at jeg vet hvordan det er å være Queen B, men jakken gir meg litt "den" følelsen, om du skjønner? Nye favoritt-jakka mi skal jeg rocke rundt i i hele vinter med stolthet - jeg skal ikke gå å se ned i bakken, for å si det sånn. Varm, god, perfekt lengde og deilig rosa farge som ikke gjør ansiktet mitt blast eller trøtt. 

  Jakken er kjøpt på Høyer, og det deilige er at jeg betalte halv pris! That's amazing, for hadde garantert kjøpt den på full pris også. Eller.. 5200,- er mulig litt overpriset for falsk pels, men jeg kjenner meg selv altfor godt.. Blir fullstendig hypnotisert og makter ikke å snu nesen når jeg først ser noe jeg virkelig liker! Både når det gjelder menn og klær ;-) Neida! Penger til mat og regninger og å overleve blir plutselig ikke så viktig. Ok, nå høres jeg psyko ut, please si at du kjenner deg igjen? Litt?
  Men er det noe jeg som ispinne av en nordmann tar meg råd til med samvittigheten i behold, så er det jakker! Og da spesielt vinterjakker. Noen liker å bruke penger på mye og dyr sminke, vesker, sko, mens jeg derimot, har en skikkelig "greie" for jakker. Jeg har alltid hatt det! Legger gjerne også litt ekstra penger i jakken om jeg finner en spesiell en, for ser at det ofte er de litt dyrere jakkene mine som blir brukt om og om igjen. Det er så kaldt i landet vi bor i at det må da være lov! Hihi ♥
     ·​·​·​
   F A U X    F U R ··​·​
  1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER // 10. HER  (adlinks)

  http://clk.tradedoubler.com/click?p=80279&a=2077115&g=21131388&url=

 • 21.03.2016 - 23:16
 • BIKBOK KIND OF GIRL


  Før var jeg helt shoppegal, men nå har jeg roet meg. Litt. Men siste måneden har jeg shoppet litt mer enn normalt, og siden jeg selv liker å se innkjøp på andre blogger, tenkte jeg å vise litt av hva jeg har kjøpt. Forrige uke var jeg innom kjøpesenteret på Solsiden for å kjøpe ny selvutløser til kameraet, og i det jeg gikk forbi Bikbok klarte jeg ikke å holde meg unna nyhet-stativene. To kjoler snappet jeg med meg uten å prøve, og som jeg forestilte meg, satt de som lim på kroppen! Elsker at det er litt lengde på dem. 

  Jeg er en typisk Bikbok-jente, har alltid shoppet mye klær der. Fikk hele tiden kommentarer før på bloggen om hvorfor jeg kun shoppet der, haha. Jeg shopper ikke like mye lengre, men når jeg først gjør det, går det fortsatt mye i Bikbok. Klærne deres har dessuten blitt mer oppdatert og jeg synes de klarer å følge med på trendene, så hvorfor ikke. 
     Nelly har faktisk tatt inn Bikbok, og har kjolen i grå, army og sort

   

  Nå skal jeg se ferdig dagens episode av Paradise, vi blogges baby's <3

 • 17.09.2015 - 11:12
 • Bestilt  Grå topp her // Hvit topp her // Svart topp her // Hvite heels her // Svarte heels her

  Dette bestilte jeg nettopp hjem fra Nelly (annonselenker)! Jeg trengte sårt et par basic topper og disse tre er helt perfekte. Og jo, "alle" har de, heh.. Men jeg forstår hvorfor "alle" bruker disse toppene, for de passer virkelig til ALT. Jeg elsker fasongen. Trengte også noen fine og forhåpentligvis behagelige hæler som fint kan brukes både til hverdag og fest. Ikke er de for høye heller, som resten av hælene mine er. Kanskje pakken rekker fram til helgen, håååper ♥

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits