• 16.03.2016 - 16:03
 • NYTT INN TIL LEILIGHETEN

  Dere husker vel at jeg viste dere den kjedelige stuen vår, og spurte etter interiørtips? Det rant inn med gode tips, og flere av tipsene har jeg allerede tatt i bruk. Vi (les: jeg) bytter ut litt etter litt, men bare det lille som har blitt gjort hittil har utgjort en vesentlig forskjell. Nytt TV-bord kjøpte vi for noen uker siden, og i dag har jeg vært på IKEA og rasket med meg forskjellig dill dall. 2214 kroner fattigere, men synes ikke det var så verst, jeg fikk tross alt kjøpt en stor, fin plante, puter, sengetøy og veldig mye annet fint. Altså, jeg trenger ikke ramse opp - dere ser jo på bildene hva har kjøpt. Såå fornøyd hittil, blir gøy å få på plass alt og vise dere resultatet. 


   ⋅​ INNKJØP FRA IKEA ⋅​


  Litt til alle rom i leiligheten.. 


  Verdens søteste lille hjerteblomst??


  Fake blomster som jeg ikke aner hvor jeg skal gjøre av, men finner nok plass.


  Sykt søte disse også, sant? Litt rosa må guttene tåle, hehe. 
  Ble en palme på meg, gitt. 
  Til å være IKEA-glass var disse utrolig fine. 


  Hva synes dere om alt jeg har kjøpt? ♥
   

 • 24.02.2016 - 15:10
 • Kjipeste stua ever??

  Kjære dere.. Jeg trenger litt desperat hjelp her! Stuen vår er en så trasig og grå plass å være, at jeg blir litt nedfor bare av å være her. Problemet er bare at jeg har NULL peiling på interiør og farger. Jeg vet ikke hva jeg selv liker en gang - haha... Lyse eller mørke farger? Sølv eller gull? Duse eller sterke farger? Hvilke farger kan kombineres uten at stuen ser ut som et volkanutbrudd? 

  Innredningen ble gjort av tre gutter før jeg flyttet inn, så det går mest i kalde farger som grått og blått (typisk guttefarger?). Jeg vet i hvertfall at jeg ikke liker for kalde farger! Planen var egentlig at jeg og Vegard skulle finne oss en ny leilighet nå til våren, derfor har jeg/vi ikke orket å investere i så mye nytt. Men nå er planene endret, vi skal bli boende her og da må hjemmet vårt få litt mer sjarm og bli mer hjemmekoselig <3 
                                                       STUEN VÅR SLIK DEN SER UT NÅ:


  Nytt stuebord er det første jeg tenker. Bordet vårt er så blast og det samler seg bare rot under. Nye pynteputer i freshere farge i sofaen og veggene trenger sårt et par fine bilder eller noe annet dekorativt. 


  Ny TV-benk hadde også gjort seg gitt.. 
  Noen som vil kjøpe bildet? BILLIG! 


  Prøvde meg på litt interiørshopping i går da.. Og det var da jeg innså at jeg trenger alvorlig hjelp. Disse to putene ble med meg hjem fra Bohus. De var jo så sjuuukt fine der de lå i butikken, men i det øyeblikket de havnet hjemme i sofaen ble de grå og blass!! Åååå... (derfor lappene henger på, vurderer å bytte de)
                                                                                     1. Her // 2. Her // 3. Her (adlinks) 


  Har tittet på stuebord på Ellos, og fant tre jeg synes var fine. Passer disse bordene inn hjemme hos oss tror du? Eventuelt hvilket? 

  Ellers håper jeg noen kan komme med litt generelle interiørtips til den trasige stuen vår? Hvordan kan vi få det mer koselig? Vi eier leiligheten, så her er det ingen begrensninger. Male den grå veggen kanskje? Gjerne kom med spesifikke tips, om du vet om et fint stuebord for eksempel: Link gjerne i kommentarfeltet <3 Setter STOR pris på hjelp! 

 • 09.09.2015 - 14:31
 • Apartment tour

  Siden det var usedvanlig ryddig for øyeblikket tenkte jeg å utnytte muligheten til og vise litt av leiligheten. Først og fremst kjøkkenet og stua, så får dere se resten når jeg har fått ryddet. To måneder har jeg allerede bodd i Trondheim og det begynner og føles mer som hjemme - selv om det helt ærlig ikke er så hjemmekoselig innredet i leiligheten vår. Synes leiligheten er veldig steril og kjedelig - men igrunn så er det ganske enkle grep som skal til for å få det mer trivelig. Litt har jeg selvfølgelig tenkt å gjøre etterhvert, men jeg er egentlig så møkk lei av å bruke tid og masse penger på flytting og interiør. Det er så bortkastet når jeg vet at vi ikke skal bo her lengre enn til våren.

  Det er nemlig tre gutter som har bodd her i ett år og møbler/interiør er naturligvis preget av det, - men med det tatt i betrakning kunne det så absolutt sett MYE verre ut her, haha! Svart skinnsofa er så typisk gutter og takk Gud for at vi ikke har det. Nei, guttene har vært flinke! For all del, leiligheten er ingenting å klage over. For det første leier vi ikke og for det andre bor vi bedre og billigere enn studenter flest.

  Så det er altså her jeg pleier å sitte og blogge. Deilig det! Så da vet dere det også.

  Ellers er immunforsvaret mitt som jeg til vanlig er sykt fornøyd med, i ferd med å svikte meg :( Det verker i kroppen og jeg føler meg helt "ør" i hodet. Føler meg liksom ikke syk, men samtidig ikke helt frisk - utrolig irriterende er det i allefall. Spesielt i dag som jeg hadde treningsavtale med ei superskjønn jente som leser bloggen min. Har enda ikke fått møtt henne, men ut ifra bildene ser hun hyggelig og veldig sprek ut - så kanskje jeg får meg en ny treningspartner/venninne? Hihi :) Jeg er hele tiden åpen for nye bekjentskap her i fine Trondheim, det gjør meg glad at så mange tar kontakt ♥

 • 11.05.2014 - 21:56
 • Velkommen hjem til oss

  Siden jeg og Vegard mest sannsynlig skal flytte til Trondheim til høsten så skal fine, lille, koselige leiligheten vår selges (</3). Den ligger altså allerede ute for salg på finn.no, så hvis interesse finner dere den HER. Som jeg kort har nevnt så var det en fotograf hjemme hos oss i forrige uke for å ta bilder, så da måtte det være helt strøkent her. Det meste av småting som stod rundt omkring på kjøkkenbenken osv måtte ryddes bort for at bildene skulle bli best mulig - så det ser altså ikke 100% slik ut her som på bildene, flere av våre personlige eiendeler ble ryddet for bildenes skyld. Derfor ser det blant annet litt stusselig ut på soverommet. Men jeg har jo aldri vist dere leiligheten før, så nå får dere endelig se den!

  Velkommen hjem til oss :)


  Sofa fra Møbelringen, stuebord fra Skeidar og TV-bord fra Jysk
  Nydelig utsikt fra verandaen!
  Hvorfor den store, stygge gardinstangen henger der er et godt spørsmål. Den hang der fra før av når vi flyttet inn, vi har bare aldri tatt den ned, haha.

  Vi visste at vi ikke kom til å bo her lengre enn til høsten da vi flyttet inn her i januar, så vi har ikke orket å bruke all verden med penger på interiør og slikt som vi (jeg i allefall, det er ikke så viktig for Vegard, haha) ville ha gjort hvis vi skulle ha blitt boende her lengre. På mitt framtidige soverom skal jeg forhåpentligvis ha stooore klesskap og sengegavle. Krysser alt jeg har for at vi finner en fin og koselig leilighet i Trondheim som vi blir og trives i, hvis ikke blir det ekstra trist å flytte herfra som vi trives så godt! Det blir i allefall veldig spennende med en helt ny by, ny leilighet og helt nye mennesker - gleder meg til å starte et helt nytt "liv"!

  Så hva synes dere om leiligheten vår?
  :)

 • 12.02.2013 - 13:11
 • Bilder av leiligheten

  Har akkurat hatt første kjøretime på veldig lenge, og både jeg og kjørelæreren var imponert over hvor flink jeg var. Så typisk meg å starte på noe og aldri fullføre, men nååå må jeg holde fokus så jeg får dette etterlengtede førerkortet. Ikke bare jeg som er lei av at jeg ikke har lappen.. Ny kjøretime på fredag, så er jeg over på trinn 3 av 4. Jippiiii gleder meg! 

  Therese har allerede vist bilder av leiligheten for lenge siden, så da tenkte jeg at jeg ikke behøvde å gjøre det, siden jeg regnet med at alle har sett bildene på hennes blogg. Men tydeligvis ikke alle som har fått med seg bildene, siden jeg hele tiden får spørsmål om å vise. Bildene ble tatt for et par måneder siden, men er ikke så mye som er gjort siden da, så det går vel fint. Leiligheten er på 104 kvadratmeter, som er veldig stort. Nesten litt for stort, blir liksom litt upersonlig. Neste gang jeg flytter vil jeg nok finne noe mer koselig. 

  Velkommen!  Yttergangen vår:
  Gangen med trapp opp til andre etasje. Rommene våre er rett fram fra man går inn ytterdøren. 


  Badet. Her har vi fått noen brune badhyller, som vi håpet skulle gjøre det ryddigere..


  Stuen vår, med hver sin TV i tilfelle vi ikke skulle bli enige om tvkanal. 
  Peisen vår som vi ikke bruker siden vi ikke har ved:( Fryser oss ihjæl, noen som kan hugge ved til oss :(
  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits