• 03.11.2013 - 20:45
 • Junkyard-konkurranse

  Whoopwhoop, da er det duket for en ny KONKURRANSE! Denne gangen skal jeg i samarbeid med Junkyard dele ut et gavekort til en heldig vinner på en verdi av 2000 kroner! Junkyard har et enormt utvalg av kule merkeklær, så jeg er bombesikker på at dere alle ville finne noe dere liker. Selv elsker jeg junkyard, så denne konkurransen er jeg veldig glad for på deres vegne! 

  For å være med i konkurransen:

  - Lik Junkyard på facebook HER
  - Legg igjen navn og mailadresse i kommentarfeltet
  Masse, masse å velge blant! I kollasjen finner dere noen av mine favoritter. Lykke til!

 • 29.10.2013 - 22:22
 • Vinn solkort på 1000 kroner

  Hei søtinger! Lenge siden jeg har hatt en så lat dag som i dag, har til og med funnet frem nattbuksa mi fra wow som jeg fikk når jeg var sånn 9 år gammel. Haha, elsket wow når jeg var liten. Husker jeg synes nattbuksa var sååå kul at jeg måtte bruke den på skolen til og med.. I tillegg til lat, så er jeg så støl i absolutt hver muskel i kroppen, man glemmer av hvor vondt det faktisk er å være skikkelig støl!! Så har bare ligget langflat på sofaen i dag, og i øyeblikket ser jeg på charterfeber med det ene øyet. Hahaha Therese ♥

  Siden jeg er så lat og siden dere fortjener det, så tenkte jeg å dele ut noen solkort til dere. Tenkte å plukke ut hele 6 vinnere, hvor èn av dere vinner et solkort på verdi av 1000 kroner, og dere andre fem får en "trøstepremie" med et solkort hver på en verdi av 80 kroner. Får å delta må dere like facebookpagen min HER, og legge igjen mailadressen deres i kommentarfeltet på dette innlegget (IKKE på facebookpagen!). Lykke til :)
 • 29.11.2012 - 23:28
 • Fin kjole ønsker ny eier

  Hei! Skal hvert øyeblikk legge meg under dyna å sovne (gråte) til The Notebook. Fikk plutselig så lyst til å se den igjen, det er jo en av de fineste filmene som finnes. 

  Har som nevnt en kjole som er litt for liten til meg over puppene. Den funker, men puppene tyter bare litt ut på siden og cupen på kjolen sitter liksom oppå puppene mine. Litt ubehagelig, så jeg tror ikke jeg blir å bruke den, så vil heller gi den bort til noen som blir å gjøre det. Den er fra Nelly og i str. 8 som tilsvarer XS. Veldig, veldig fin! For å få kjolen må dere like facebooksiden min HER og legge igjen en kommentar med mailadresse og navn. 
  Nydusjet og kjempefin, men se på kjolen daa! (bhen min som jeg har tatt ned stroppene på, en veldig tynn bh så det er greit med plass til pupper i kjolen, kanskje en B-cup)  Lykke til, håper kjolen får en bedre eier ♥

 • 18.09.2012 - 11:04
 • Vinn billetter til Chris Brown

  Selveste Chris Brown tar turen til Norge 17. November for å holde konsert i Oslo spektrum, og i samarbeid med Atomic Soul har jeg fått lov å dele ut TO (eller fire, er litt usikker, venter svar på mail) billetter til dere. Elsker at så mange store verdensstjerner tar turen til Norge, og Chris Brown er absolutt verdt å få med seg! Ser ut til at det blir enda en Oslotur på meg.

  Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å kommentere dette innlegget med navn og mailen deres. Velger enten èn eller to vinnere, kommer ann på om det er to eller fire billetter. Lykke til :)

 • 30.08.2012 - 21:29
 • Vil du bli hårmodell?

  // Innlegg i samarbeid med blogg.no og L'Orèal 

  Konkurransen jeg skal fortelle dere om nå er faktisk ganske kul, faktisk så awesome at jeg hadde flydd i taket om jeg hadde vunne den selv! Men jeg tenkte å ikke melde meg på (selv om det frister), og heller la 2 av dere få en større sjangse, og få en "aller jenters drøm" gå i oppfyllelse :)

  L'Orèal har en konkurranse gående på Facebook hvor man kan få muligheten til å bli den nye modellen i en reklamekampanje for Casting Creme Gloss. Konkurransen går ut på at man må laste opp et bildet av seg selv på Facebooksiden, så er det om å gjøre og få flest "likes". De med flest "likes" blir vurdert av en jury, hvor 2 stikker av med seieren og får bli den nye modellen for Costume Creme Gloss. Vinnerne vil bli sendt til Stockholm, hvor de får være med på en profesjonell fotoshoot med dyktige stylister, frisører, make-up artister og ikke minst en av Nordens beste frisører. 
  Casting Creme Gloss er en toningsfarge uten ammoniakk som frisker opp din naturlige farge og gir masse glans, varer i 6-8 uker og finnes i 27 forskjellige varianter. 

  Nedre aldersgrense er 16 år, men da må du ha samtykke av dine foresatte. Konkurransen avsluttes 15. september, så trykk inn HER og meld deg på! 

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits