• 24.01.2017 - 20:54
 • BROW REHAB - FØR & ETTER

  (Min behandling er sponset)

  FØR BROW REHAB: 
  Etter at jeg begynte å fikse brynene mine hos Brow Rehab i høst, er jeg blitt helt obsessed med øyenbryn. Bryna til folk er liksom blitt noe av det første jeg legger merke til - både positivt og negativt. Men bryn er ikke lett!! Så jeg "dømmer" ingen, se nå bare på mine egne "gamle bryn" på bildet over! På det tidspunktet trodde jeg selv at de var ganske så fine, og joda, de var absolutt ikke helt på villspor, men nå i ettertid ser jeg at formen på brynet ga meg en mer bitchy look. Fascinerende å se hvordan bryn kan forandre et helt ansiktsuttrykk! Jeg elsker det.   I går var jeg endelig tilbake hos Margrethe og fikk freshet opp brynene igjen. Over èn måned siden sist, så på den tiden hadde farget fadet, dunhår rundt hadde vokst ut og formen hadde sklidd litt ut. Jeg tørr nesten ikke å røre de selv, for vil jo ikke "ødelegge" arbeidet hennes, sant! Nå er de endelig på plass igjen og jeg følte meg straks mye freshere! Tusen takk for at du gjør brynene mine så fine hver gang, Margrethe ♥ 


  Bestill time hos Brow Rehab HER
  (Margrethe holder til på avdeling Frogner) 


 • 06.12.2016 - 18:50
 • VIPPER OG BRYN

  (Sponset behandlinger) 

  Når det kommer til forfengelighet, er jeg ganske så todelt. Her kjører vi strake motsetninger, det finnes ingen middelvei. Jeg går enten helt uten sminke og håret dratt opp i en tilfeldig "dott", eller så babe'r jeg meg skikkelig opp med full makeup og leppestift og greier. Da føler jeg meg sexy! Men grunnen til at jeg ofte går uten sminke er 1) Jeg er lat, sminke tar for mye tid!


  - VIPPENE ÅPNER OPP ØYNENE MINE - 


  Vippeextensions er skapt for late mennesker som meg! 3-10 minutter kan jeg bruke på å legge full makeup, og det takket være bryn og vipper som alltid er på stell. Noe av det beste med å bo i Oslo? BROW REHAB! Haha, så sykt overfladisk, men jeg mener det. "Brow rehab" stod det (blant annet) på listen min over "positive ting med å bo i Oslo", når jeg skulle avgjøre flytting eller ikke i sommer. No kidding. Det er så lett for meg å gjøre makeup nå, vippene er der 24/7 og brynene mine er fyldigere enn noensinne, perfekt definerte og formet til ansiktet mitt. Så da er det bare for meg å fylle inn litt blyant her og der, og å legge hudsminke, da. Easy peasy! Sånn sett er livet jævla deilig. 
     Selv om mine behandlinger er sponset, er det ikke sånn at jeg gjentatte ganger hadde orket å gå tilbake og skrevet på bloggen om resultat, hvis jeg ikke var sykt fornøyd. Derfor kan dere stole på meg når jeg anbefaler Nina (for vipper) og Margrethe (for bryn). Disse damene år meg til å elske livet litt ekstra de dagene jeg er til refill/oppfriskning av bryn og vipper. 


  BESTILL TIME: 

  Hos Nina for vipper:
  I Oslo på Brow Rehab, HER
  Eller i Bergen Beauty London, HER (hun pendler) 

  Hos Margrethe for bryn: 
  I Oslo på Brow Rehab Frogner, HER
  Hva synes du om brynene og vippene mine? 
   

 • 22.11.2016 - 20:49
 • LASHES BY NINA WILLIAMS


  Sponset behandling
  I bortimot et halvt år har jeg nå gått uten vippe extensions - hovedsakelig på grunn av flyttingen til Oslo, og vipper har da rett og slett blitt bortglemt og nedprioritert. Går man en lang stund uten vipper glemmer man uansett hvor fantastisk DIGG det faktisk er. Mitt tips til alle som bruker vippe exentions kontinuerlig: gå uten en liten periode, bare for å sette litt ekstra pris på those amaze lashes når du har dem. Hihi!

  Nå har endelig fått på vipper igjen, og det føles SÅ BRA! En ny hverdag - i alle om morgenen, når rennende mascara er et irritasjonsmoment jeg begynte å se meg lei på - atter en gang! Jeg sliter nemlig fryktelig med rennende øyne/mascara... Spesielt derfor, har jeg lagt min elsk på vippe exentions! 


   ♥ BROWS AND LASHES ON POINT ♥


  Det har heller ikke vært så enkelt å vite hvem man skal gå til her i Oslo, for man ønsker jo så klart det beste resultatet! Og etter litt erfaring, vet man også hva man vil ha og ikke ha. Men nå tror jeg faktisk at jeg har funnet den perfekte vippedamen for meg! Etter at jeg begynte å fikse brynene hos Brow Rehab, ble jeg anbefalt og oppmerksom på Nina Williams (hennes instagram). Ikke bare har hun gode referanser og årevis erfaring med vipper, men det er også veldig greit å gjøre både vipper og bryn på samme sted ♥ Brow Rehab er best - er så sykt fornøyd med både vipper og bryn!! Assa, trenger jeg å presisere? Se bare på bildene! Det er Margrethe på Brow Rehab Frogner som gjør brynene mine forretsen, til dere som har spurt om det. 
  Nina Williams (link til hennes instagram) gjør altså vippene mine heretter, og det er jeg utrolig takknemlig for. Hun klarte faktisk å få til vippene akkurat slik jeg ønsket dem - "naturlig", men samtidig glam nok til at de blir lagt merke til. Jeg ønsket nemlig vippene mine litt mer naturlig denne gangen, tidligere har jeg følt på at vippene ble litt mye for mitt ansikt. Det er fort gjort at det blir slik! For meg føles det ikke naturlig å gå rundt med "full glam" og veldig dramatiske vipper til enhver tid i min hverdag. Men, for all del... Ønsker man full glam, fikser Nina også det :D  


  Nina pendler, og holder til både i Bergen og i Oslo.
  Bestill time hos Nina: 


  I Oslo på Brow Rehab - HER 

  Eller i Bergen på Beauty London - HER

   
  Jeg har volumvipper og nytt sett koster 1690,-. Kan spørre Nina neste gang om ytterligere informasjon om vippene, om noen ønsker det ♥​ Til og med min mannlige lærer på 65 år kommenterte vippene mine i dag, og det må man jo bare ta som et enormt kompliment!


  - Flere som elsker vippe extensions? 

 • 05.11.2016 - 14:17
 • LASERBEHANDLING - RESULTAT SÅ LANGT

  Her kommer endelig en update om laserbehandlingen, som det har vært enorm etterspørsel om. Har du ikke fått med deg hva jeg tidligere har skrevet om behandlingen? Anbefaler deg å lese dette og dette blogginnlegget først da. Der finner du svar på mye, blant annet hvordan behandlingen foregår, hvor jeg utfører den, pris og så videre - hvis du ikke finner svar på ditt spørsmål der, bare spør :-) Men les gjerne de bloggpostene først, slik at jeg slipper å gjenta meg selv ♥ Hovedsakelig tenkte jeg nå bare å oppdatere hvordan resultatet er per dags dato og planen videre! Alle blogginnlegg angående behandlingen legger jeg under kategorien "hår", så da vet du hvor du finner dem.

  For ett år siden startet jeg hele prosessen med permanent hårfjerning med laser, både nedentil(alt) og under armene. Synd at jeg ikke kan vise dere før- og etterbilder av musa/bikinilinjen(...), men der tror jeg grensen går for hva dere vil se, eventuelt hva som er lovlig på blogg.no. Så da blir det armhulen dere får se! I den anledning har jeg vært så søt og grei og spart hår i ca. 3-4 dager, for å vise dere hvordan det står til. Beklageligvis tok jeg aldri et ordentlig FØR-bilde - dumt, både for min egen del og for at jeg ikke kan vise dere et ordentlig før/etter-bilde. Det er skikkelig urutinert av meg, det beklager jeg! Så bildene under er altså hvordan hårveksten min er i dag, etter to behandlinger. 

  Når det er sagt, så var hårveksten nedentil mitt "problemområde", og hovedårsaken til at jeg i det hele tatt ønsket permanent hårfjerning - en hårfri armhule er for meg bare en ren luksus og utrolig deilig!  HÅRVEKSTEN MIN I ARMHULEN ETTER TO LASERBEHANDLIGNER: 
   


  HØYRE ARMHULE:    

  ARMHULER - RESULTAT SÅ LANGT OG PLANEN VIDERE: 
  Hårveksten der har aldri vært ekstrem eller langt over gjennomsnittet, vil jeg si. Men likevel valgte jeg å sette i gang behandling der også, etter to gjennomførte behandlinger nedentil. Rett og slett fordi jeg var såpass fornøyd med resultatet så langt der nede, at jeg like greit kjørte på under armene også. Så nå har jeg altså tatt totalt fire runder med laser nedentil, og totalt to under armene. 

  Angrer sånn på at jeg ikke tok før-bilder... Men sånn er det! Etter to behandlinger vil jeg påstå at hårveksten er minket med ca. 30%. Det er jeg veldig fornøyd med, da man uansett ikke kan forvente å bli 100% hårfri! Det gjelder uansett hvilket området på kroppen. Nå føler jeg ikke en trang til å barbere hver dag/annenhver dag, slik jeg ofte gjorde før. Foreløpig planlegger og forventer jeg å ta to behandlinger til, for å ende opp med det resultatet jeg ser for meg å være fornøyd med! Stresser ikke voldsomt med det, men skal prøve og få gjort èn ny behandling før 2016 er omme - og da skal jeg selvfølgelig oppdatere dere og gi dere ferske bilder og sammenligne disse med!   VENSTRE ARMHULE: 
  NEDENTIL - RESULTAT OG PLANEN VIDERE: 
  Mitt "problemområde".. Jeg er så glad for at jeg etter mange år med grubling og vurdering, bestemte meg for å starte prosessen! Hårveksten der nede har plagd meg i flere år, spesielt de siste årene da det begynte og forverres. Alle aktiviteter som innebar å gå i bikini var ubehagelig å bli spontant invitert med på, for det måtte nemlig planlegges! Denne sommeren derimot, var fantastisk! Badet og hadde det gøy uten å tenke på om bikinitrusa var stor nok. Det har vært jævlig deilig! 

  Hittil har jeg, som nevnt, gjennomført fire behandlinger der nede. Vil påstå at hårveksten har minket med ca. 40-50% +/-. Varierer litt fra området til området. Forventer ikke å bli 100% hårfri, det kan jeg ikke forvente heller og det er heller ikke et mål. Litt hår gjør meg absolutt ingenting, det blir uansett bare bagateller i forhold til utgangspunktet. Her også tenker jeg to behandlinger til etterhvert, for å oppnå det jeg ser for meg som ønsket sluttresultat. 
     Håper dette innlegget ga svar på hva dere har lurt på ♥ Jeg anbefaler å ta laser til deg som har kraftig, sjenerende hårvekst og vil gjøre noe med det. It's all worth it! Min roomie tok sin aller første behandling i går, etter og hørt om hvor fornøyd jeg er og sett mitt resultatet (hun vet heller ikke hvordan utgangspunktet var). Jeg har tatt alle mine behandlinger hos Hudspesialisten i Trondheim - har enda ikke gjort research og bestemt meg for hvilken klinikk jeg skal gå for her i Oslo. Tips meg gjerne, om du vet om noen flinke? Et kriterium er at de må bruke diodelaser, det er den typen laser som funker best (etter min research og hva jeg har blitt anbefalt). 

  PS: Laserbehandlingen er ikke sponset. Har betalt den selv. 

 • 01.11.2016 - 18:41
 • MINE HÅRRUTINER & BESTE HÅRTIPS

  Hår er viktig for de fleste jenter, selv føler jeg at håret mitt er en del av min identitet. Jeg har alltid hatt langt hår, så når folk spør hvor lenge har du spart?, er "hele livet" det mest korrekte svaret jeg kan gi. Foruten om i 8. klasse hvor jeg ble tvunget til å klippe håret kort (rett nedfor skuldrene) fordi jeg hadde lus! Da var jeg lite fornøyd, skal jeg fortelle dere. 

  Nå skal jeg fortelle dere om alle mine tips og hår-rutiner. Rutinene er svært få og enkle, det er med andre ord ingen magiske triks eller hemmeligheter bak mitt hår. Kanskje litt skuffende for noen, men dette er slik jeg behandler mitt hår:   MINE HÅR-RUTINER & BESTE HÅR-TIPS:     VASK: vasker håret mitt ca. èn gang i uken. Om jeg skal være litt mer presis, går det 5-6-7 dager mellom hver vask - alt ettersom hvor mye/hardt jeg har trent og ellers utsatt håret for produkter i løpet av uken. Jeg vasker håret så sjeldent av to grunner: 1. Det sliter på håret 2. Det er en halvdagsjobb å vaske og tørke håret mitt. 

  PÅ TRENING: setter jeg alltid håret opp i en stram hestehale og fletter alltid halen. Fordi: 1. Jeg vil ikke at lengden skal treffe den svette kroppen under trening 2. Det er praktisk på trening!  

  TØRRSHAMPOO: i løpet av uken bruker jeg flittig Batiste sin tørr shampoo. Takket være den, slipper jeg å vaske håret for ofte. Merker at jeg høres jeg jævla ekkel ut nå, men jeg går ikke rundt med drit skittent hår, altså. Håret mitt tåler å gå ganske mange dager uten vask, fordi det er så tjukt.

  FLETTER: i ny å ne går jeg med fletter til hverdags også. Fordi det er praktisk og deilig hovedsakelig, i tillegg til at det er skånsomt for håret. Lurt å sove med fletter også, da man beveger og "gnikker" håret mye mot puten i løpet av natten, men akkurat dette gjør jeg ikke selv!   HÅRSTRIKK: for all del ikke bruk strikk med jern. Det sier seg selv at det sliter veldig der jern-dingsen treffer håret. Produseres de egentlig fortsatt? 

  KLIPP DEG REGELMESSIG: langt hår er ikke pent uansett om håret ditt ser ut som pistrete heksehår. Klipp av deg de slutte tuppene og du skal se at håret begynner å vokse. Og hvis ikke? Da er det kanskje ikke meningen heller (neida :p bruk extension?). 

   PRODUKTER - SHAMPOO & BALSAM: håret mitt er ganske sterkt, men likevel trenger det god pleie og masse fuktighet for å opprettholde glans og for å ikke bli tørt. Uten riktige produkter blir håret mitt nemlig knusktørt og svært vanskelig å håndtere! Får sånn typisk "Gygrid-hår", uten de rette produktene. Disse tre produktene på bildet under bruker jeg, og de behandler håret mitt på best mulig måte. Gir masse fuktighet og pleie. 


  Avslutter med serum etter dusj, i håndkle tørt hår. Produktene fåes kjøpt hos Hendrix Hair (sponset)   VARMEBEHANDLING: lufttørker som regel alltid håret mitt. Planlegger når jeg skal vaske håret, slik at jeg rekker å la det lufttørke. Naturlig har jeg ganske rett hår, så behøver derfor ikke rette det mer enn 3-4 ganger i måneden. Det blir som regel når jeg har hårstrikk-hår eller hatt håret opp i en ball, eller skal noe spesielt og vil ha heelt rett hår. Jeg tror det er viktig å unngå for mye varmebehandling om man sparer til langt hår, eller bare ønsker et sunt hår!  

  VÅTT HÅR? Aldri gre håret ditt når det er vått. Håret er elastisk og ekstremt sårbart når det er vått. 

  KOSTHOLD: og livsstil utspiller i mange tilfeller en forskjell på håret ditt. Utsiden av kroppen din gjenspeiler ofte hvordan du behandler innsiden, både når det gjelder hår, negler og hud. 


  HVA ER DITT BESTE HÅR-TIPS? 
   

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits