• 31.01.2010 - 21:53
 • Ingen blogging denne helgen på grunn av null data

  lånte Therese sin nå. VI BLOGGES I MORGEN SØTINGER<3<3 love you all
 • 29.01.2010 - 20:32
 • trenetrenetrene

  God kveld blogglesere!
  Har nettopp kommet hjem fra en herlig treningsøkt på SATS sammen med søsteren min. Var ikke mange som hadde valgt å bruke fredagskvelden på å trene i dag, siden treningssenteret var veldig tomt. Men ingenting er bedre enn å ta en hard økt med musikk på ørene å bare la svetten renne nedover ryggen. For en gangs skyld så skal man heller ikke tenke på hvordan man tar seg ut da heller. Skal man trene, så skal man trene. Treningssenteret er ingen sjekkeplass for min del, for når jeg er der så er jeg ikke akkurat på mitt beste. Jeg blir veldig fort rød i ansiktet når jeg trener, så vil ikke akkurat bli sjekket opp eller sjekke opp noen da. Men smak og behag, noen kommer jo med full maske, å går bare rundt å strutter med stumpen. Også er det jo selvfølgelig ett par svære bøse-jævler som står å glor med haka nede på knærne.


  Og nei, dette er ikke et "Se på meg jeg står i BH-bildet". Synes detter er et fresht og sporty bilde som ble tatt på tromsdalstinden (høyt fjell) når vi var på klassetur der.

  Hva trener du?
  Er du like glad i å trene som meg?
 • 29.01.2010 - 16:13
 • Kulda dreper meg

  Heihei!
  Fy faen det er kaldt ute i dag! Det er så kaldt ute at snørret mitt fryser til is. Når jeg gikk av bussen så sprang jeg for harde livet for ikke å fryse ihjel, men da jeg kom hjem var det minst like kaldt inne. For når man er alene hjemme så glemmer man jo av sånne foreldre ting, sånn som å fyre i peisen. Første jeg gjorde var å skru på alle ovner i huset og fyre opp peisen, så nå sitter jeg helt inn til peisen og prøver å tine av meg frostskadene jeg fikk bare av å gå fra bussen og hjem. Herlige nord-Norge sier jeg bare! Hvis du liker å hakke tenner og fryse skinka av deg året rundt, så anbefaler jeg at du flytter til Tromsø.


  Kulda gjør sånn at du ikke kan gå i akkurat de klærne du vil, uten å fryse levra av deg.


  I like big buts and I cannot lie!

  Jeg sminka mi nydelige Nora i dag på skolen. Se så fin hun er/ble.


     
  Jeg elsker å eksprimentete med sminke og prøve ut forskjellige ting. Sminke er artig, og hvis man bruker det på en ordentlig måte så fremhever du din vakkre sider. Det er ikke så veldig mye som skal til for å føle seg bedre med litt sminke:)

  Har forresten fått noen spørsmål om jeg kan vise noen "skjønnhets tips". Helt ærlig så har jeg ingen spesielle skjønnhets tips, så hvis det er noe dere lurer på så må dere bare spørre, så kan jeg svare så godt jeg kan:)

 • 29.01.2010 - 00:35
 • Videoblogg: Jeg viser frem sminken min/anbefaler sminke

  Dere aner ikke hvor j****g lei jeg er denne videoen nå! Har brukt flere timer på den, selv om det ikke ser sånn ut. FORDI, først og fremst så stod jeg å sminket meg UTEN å filme. Så da oppdaget jeg jo ikke det før jeg var ferdig med å sminke meg. Deretter var det masse styr med moduset på kameraet og batteriene gikk da til slutt tom for strøm, great! Så måtte leite huset rundt etter nye batteri, som jeg da fant til slutt i fjernkontrollen. Da var jeg passelig lei og irritert, så ser ikke akkurat så veldig blid ut på filmen. Men når jeg endelig hadde fått filmet alt og redigert det, SÅ ville ikke videoen laste seg opp på windows movie maker. Dette skjedde utallige ganger, så jeg måtte redigere filmen hele tiden på nytt i håp om at det skulle funke til slutt. Endeliiig ville windows drittmaker sammarbeide med meg, så her har dere videoen. Håper dere elsker den, helt seriøst!


  Har du noe å anbefale meg?

  EDIT: solpudderet mitt er ikke fra lancome, men guerlain
 • 28.01.2010 - 17:51
 • sure kunder

  Heihei!
  Har nettopp satt stumpen godt ned i sengen og nyter synet og lukten av mitt nyvasket rom. Har så klart vært på skolen i dag, og jeg har faktisk funnet ut at matematikk ikke er så aller verst bare man gidder. Man får bedre selvtillit når man gjør sitt beste og får ting til. Jeg har bestemt meg for at fra nå av skal jeg begynne å tenke litt mer på skolen fremfor alt annet som suser gjennom hodet mitt. For hvis jeg skal kunne velge fra øverste hylle om hva jeg vil gå til høsten, så må jeg få fart på sakene, og karakterne må opp ett par hakk! Angående videregående, så er jeg helt sinnsforvirra. Jeg ANER ikke hva jeg skal velge, og fristen er om en måned?!?! HELP ME! Allmenn er ikke et alternativ en gang..

  Etter skolen var jeg på jobb, og jeg jobber på Burger Man (flere som har spurt). Jeg har alltid irritert meg over de grinate kassekjærringene som nesten bjeffer til kundene når de snakker til de. Synes fremdeles det er irritende, men fy så mange sure og uforskammede kunder det er som kommer for å kjøpe seg mat. Noen av de som kommer skulle man trudd at de så et ekkelt krypdyr, og at de har muggen ost under nesen, så mye som de rynker på nesen. Da er det ikke alltid like lett å være smilende-glad servitør. Men så har man jo alltid de kundene som smiler og sier hei og hade. De er utrulig koselige.
  Marte, Therese, meg og Johanne på skolen!

  Konkurransen finner dere HER, og spørsmålsrunden finner du HER!

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits