• 31.01.2011 - 13:22
 • Snus rehab

  Skrev egentlig dette innlegget klokken 2 i natt, men nettet klikka rett før jeg skulle publisere det, men poster det for det om bare nå.

  Sitter enda våken, får ikke sove, kan være fordi jeg sov til klokken 2 i dag? Jepp, stemmer nok det. Jobber med spørsmålene deres angående service og samferdsel, så del 1 kommer i morgen en gang. Litt av en jobb å svare på godt over 200 spørsmål, men heldigvis er mange av spørsmålene like. Skal også svare på diverse gjentatte spørsmål, men service spørsmålene må prioriteres først siden dere maaaser sånn;)

  Samtidlig er jeg fri for snus, og det gjør spørsmålssvaringen ganske mye mindre morsom og koselig. Holder forøvrig på å slutte og snuse, men det er lettere sagt enn gjort. Planen er å trappe ned først, og det har for så vidt gått bra, men nærmere målet enn det føles det ikke som jeg kommer. Skal holde dere oppdaterte angående snus rehaben min. Snus er ikke bra, ikke begynn! Verken med snus eller røyk, bare waste of money og alt det der.

  Her ser dere jeg jobber. Måtte seff ta et utydelig bilde så ingen kunne snike på svarene, hehehe ;-)

  Sorry for at jeg maser, men dere mååå være så snille å stemme på Jamie HER. Jeg vil såå at han skal vinne! Jamie ligger på 2. plass med ca. 300 mindre stemmer enn førsteplassen, og jeg vet dere klarer å stemme han til topp om dere bare gidder! Konkurransen avsluttes i morgen, så er siste innspurt nå. STEMSTEMSTEM!

  Premien er at Blenda betaler barnehageplass for Jamie ett år, og det tror jeg vil gjøre familien veldig godt! Tenk nå, lillingen kan ikke spise hva han ønsker, nesten all mat må veies og kjøpes på nett, og det er ikke bare dyrt, men veldig slitsomt også, både for Jamie og foreldrene.   


  Hvis du stemmer kan du vinne FAST-serien, les forrige innlegg :-)

 • 30.01.2011 - 21:35
 • Stem på Jamie - vinn FAST shampoo og balsam

  Når man har en såpass populær blogg har man visse fordeler, som gjør at man også har muligheten til å hjelpe andre via den. Når det kommer til gode saker, som denne under, hjelper jeg med glede. Fikk en mail fra en pappa for noen dager siden:

  Jeg bare lurte på om du var interessert i å hjelpe oss? Vi er nemlig med i en blenda konkurranse på facebook med sønnen min, og har ledet den i ganske lang tid. Helt til en ut av de andre topp bloggerne skrev ett innlegg på sin blogg, og fikk like mange stemmer som vi har stresset med å få på en mnd. Derfor hadde det vært til stor hjelp om du kunne lagt ut linken på bloggen din, med oppfordring til å stemme! Konkurransen er ferdig 1. Februar, så er ikke så lenge igjen nå, og det er ganske kjedelig å tape rett før vinneren kåres når vi har ledet hele veien.

  Tenkte jeg kunne fortelle litt om sønnen min Jamie. Han er født 22. Juni 2009, og han er født med PKU, det vil si at det er et enzym i leveren som ikke klarer å bryte ned fenylalanin, og derfor kan han ikke spise mat med mye proteiner. Det vil vel egentlig si at det meste må bestilles på nettet, og dette er en veldig dyr mat med tanke på at det ikke er så mange som skal ha det. Det er bare 3-5 stk i året som blir født med PKU i Norge. Han kan ikke spise verken kjøtt, fisk, egg, melk, sjokolade eller noe som har mye proteiner i seg! Men samtidig så må han ha i seg litt proteiner, så vi må veie maten som han skal få for å telle enheter. Tenk deg at du skal spise en hot dog for dagen, da kunne han ikke ha spist noe mer i løpet av den dagen. Men frukt og grønnsaker går som "fritt" altså kan han spise så mye han vil av det. Ellers er han en blid og aktiv gutt som elsker å være med andre barn.

  Jeg vil i allefall at lille Jamie og familien skal vinne konkurransen, så jeg har stemt på han, og håper dere også vil det :-) Linken finner dere HER!


  Når du har stemt kan du skrive en kommentar med mailen din, så vil du være med i trekningen av et sett med FAST shampoo og balsam. Dennd konkurransen om FAST shampoo og balsam har jeg lenge hatt planer om å holde, men synes det passet fint å gjøre det på denne måten. Så husk, stem på Jamie HER, så kan du vinne FAST-serien som gjør at håret ditt vokser raskere! 
 • 30.01.2011 - 18:18
 • Alltid godt å komme hjem, uansett

  Hei, og god søndag! Da er jeg hjemme igjen, endelig. Ubeskrivelig deilig å komme hjem uansett hvor man har vært og hvor lenge, bortsett fra syden og sånt da. Nå skal jeg spise, dusje og bare nyte mitt fine hjem, og deretter kanskje være litt sosial med noen venner. Hadde litt lyst til å snaske meg en snartur bort på SATS før de stenger, men tror heller jeg prioriterer andre ting i dag. Litt senere kommer det svar på noen spørsmål som er kommet inn i helga, og en konkurranse faktisk.

  Husker dere denne sparegrisen? Noen som er nysgjerrige på hvordan innholdet ser ut?

 • 29.01.2011 - 21:30
 • Bodyfitness

  Heihei! Skulle bare gi dere et lite pip her i fra huttaheita, her hvor nærmeste nabo befinner seg 2 mil unna og traktorer er det mest populære kjøretøyet på de smale veiene. Som dere skjønner er jeg fremdeles på hytta, hvor det også er helt eksremt tregt nettverk. Eller nærmere sagt mobilt bredbånd, siden nettet ikke er på plass ennå. Men jeg koser meg faktisk, sammen med hele familien. Og det som er litt ekstra koselig er at Jordild, lillesøsteren min, bor 15 minutter unna, nærmere bestemt bor hun på Storsteinnes. Så i dag har jeg tilbringt noen timer sammen med henne.

  Vi var og trente i dag, jeg, Jordild og Linn, men Linn dro før vi tok frem kameraet, derfor ingen bilder av henne. Eller rettelse: Jordild trente, og jeg satt der i sjokktilstand og bare glante da hun løftet kilo etter kilo. Dere skjønner, Jordild har fått en ny hobby, hun skal nemlig bli sånn fitnessdame, eller hva man kaller det. Og det verste er at hun faktisk har fått sabla store muskler, så det er ikke noe tull. Jeg har virkelig trua på henne!

   


  Vi var alene på treningssenteret, derfor kunne vi ta slike treningsbilder. Er det ikke sykt? Musklene altså.


  Også meg da. Ligger bare å slækker'n her liksom!


  Love you ♥

  Håper ingen slenger med leppa nå. JEG synes det er helt rått at hun vet hva hun vil, og hun har stort potensiale til og faktisk bli sånn fitnessdame :-) Håper hun blir riiiik, og spanderer alt på meg, hehehe <3 Jordild er født i 1995, vet noen blir å spørre.

 • 28.01.2011 - 17:38
 • Jakke selges


  Skulle gjerne beholdt den selv, men som sagt er den blitt litt for kort i armene :( Vil si den er som en xs i str.

  Nå driver jeg og rydder og pakker til jeg skal på hytta. Gleder meg faktisk litt, skal bli deilig å slappe av med familien og god mat. Liten pause fra treningen også er viktig :-)


  Uff, blir litt oppgitt av slike kommentarer:

  "Omg, du er sykt pen! Digger bloggen og sinnsykt fin kjole, hvor er den ifra? :)"

  Fikk den på forrige innlegg, og under bildet står det tydelig hvor kjolen er fra. Hele innlegget handler jo OM kjolen.. Går det ann å digge en blogg som man ikke leser? Hmm.. De bloggene jeg "digger" pleier i hvertfall jeg å LESE. For å ikke henge ut personen som kommenterte dette har jeg slettet kommentaren fra innlegget.

  Snakkes sikkert i kveld når jeg kommer frem. Dere får ha en god fredag ♥

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits