• 01.02.2012 - 00:28
 • Mye å se frem til

  Yo Bitches! 

  Sitter helt alene (som alltid) på rommet mitt, og bare smiler. Livet er bra! Har nevnt det før, men det er så mye spennende å se frem til dette året. Oslo, Avicii, 18 år og alt som hører med, lappen, 1 måned til Florida med min verre halvdel, Stavanger og kanskje en liten partytur til sydenland? Hope so! Rart jeg SMILER? :) Også er den jo en glede at jeg er back in business; brown sexy bitch! ;)

  Har fått sponset to kjempefine smykker fra www.lachick.no - en ikke så veldig kjent nettbutikk? Morsomt å gi oppmerksomhet til de litt mindre nettbutikker, som fortjener det! Fikk velge ut to smykker, og det var faktisk ikke helt lett. Alle smykkene var veldig meg. Så om du vil være som meg, burde du kjøpe et smykke fra nettbutikken (det var en kødd da..)
  Elsker dette! Det koster 79 kroner og det kan du kjøpe her om du vil.  
  Dette er dessverre utsolgt!


  Hyggelig brev fra Susana, som eier nettbutikken ♥ 

  - Likte du smykkene? 
  - Noe du ser frem til? :) 

 • 31.01.2012 - 19:25
 • BrownBimboBlogBitch

  HAR FARGET HÅRET MØRKT IGJEN!!! :)

  Etter all hjemmestripingen har håret mitt blitt seende ut som et stort fargekart med all verdens farger. Blondt, brunt, rødt, oransje osv. VELDIG PENT JA! Så bestilte meg frisørtime i dag, planen var å stripe det, sånn for å få en jevnere blondfarge - men da jeg kom dit spurte frisøren hva jeg ønsket å gjøre, og da sa jeg "Enten stripe det lysere eller farge det brunt, du kan få lov å bestemme". Og da ble det brunt, hun var ikke i tvil om hva hun mente ville kle meg best, og jeg må si meg helt enig! Ble suuuperfornøyd, føler meg endelig som meg selv igjen. Hadde nesten glemt hvordan det var å være meg selv... 


  Før. Så mye verre ut i virkeligheten! :s
  BrownBimboBlogBitch ♥ BBBB ♥


  Er på besøk hos Mariell nå, hihihi.

  Så dere fikk viljen deres til slutt, brunette foreverrr :)

 • 31.01.2012 - 18:14
 • Vinn avicii-billetter

  Jeg er så sykt heldig at jeg har fått sponset billetter til Avicii i Oslo Spektrum 18.februar!!! Til sammen har jeg fått fire billetter, og siden jeg er så kul og snill - skal jeg dele ut to billetter til en av dere! Konserten som jeg selv skal på og som dere kan vinne billetter til, er fri aldersgrense på. Og hvis jeg ikke tar helt feil så er det meet and greet-billetter!!

  Avicii, eller Tim Bergling som han egentlig heter, er en svensk DJ for dere som ikke har hørt om han før. Han er kjent for låtene "Drowning", "Levels", "Bromance" og mye mer. Søk opp på youtube og hør vist du ikker har hørt før!! STOKAAA!

  FOR Å VINNE:
  - Lik Facebookpagen min her.
  - Legg igjen kommentar i dette kommentarfeltet + mailadresse.

  Det kommer til å bli konkurranser med et par forskjellige konserter fremover, gled dere! Så til dere som ikke vinner nå har dere sjangs på andre konserter som kommer fremover :) Billetter til denne Avicii-konserten (under 18) får du kjøpt HER for 395,-
   


  Lykke til!

  Vinneren av fargelinsene ble Sigrid Brose, gratulerer! Sjekk mailen diiiin 
  :) 

 • 30.01.2012 - 19:51
 • Møteee

  Heeiii! Hvorfor jeg ikke har blogget regner jeg med alle har forståelse for? Har vært uten både nett og mobildekning også, bare så det er sagt. Om dere vet hvor Nøss er? Hvis du noen gang har tenkt å flytte dit (noe jeg tviler sterkt på), burde du ha annet abonnement enn Netcom. Null dekning! Har vært ei veldig trist og tung uke, men nå er "endelig" hverdagen tilbake.   I dag har jeg og Therese vært på møte med Siri og Anita fra EF. Som dere kanskje vet reiser jeg og Therese på språkreise til Florida til sommeren, med EF. På møtet (som for øvrig ikke føltes ut som et møte. Møter er vanligvis kjedelige, men dette var mer som å dra ut og spise med venner haha) snakket vi selvfølgelig om reisen vi skal dra på (iiih, får så sommerfugler i magen av å tenke på det!!), og om andre kule ting som er i vente! Wi! :)  Som plaster på såret for mitt fravær, kommer det en aweeesome konkurranse om litt :) Skal også trekke vinner av fargelinsene - det hadde jeg nesten glemt!

 • 27.01.2012 - 01:03
 • Får sjokk hver gang jeg ser meg i speilet

  Ganske så uvant syn dette her, klarer ikke bestemme meg for om jeg liker det eller ikke.. Går automatisk bort for å kike i speilet hele tiden! Men men, bare og kjøre på med striping, nå skal jeg bli BlondBimboBloggBitch! ♥ BBBB ♥

  Dere får selvfølgelig ordentlige bilder i morgen eller neste gang jeg blogger. Lang dag i morgen, god natt ♥ 

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits