• 22.01.2013 - 22:47
 • Don't cha wish your girlfriend..


  ..Could squat like me;)? 

  Fin rumpe vil vi alle ha, og personlig synes jeg det er VELDIG viktig at jeg er fornøyd med rumpa mi. Siste tiden har jeg sett og følt at rumpa har begynt å bli litt slappere, så da var det bare å komme seg på SATS igjen og få igang rumpemusklene. Noe man ikke er fornøyd med? Ja, da må man bare gjøre noe med det. Ingenting kommer av seg selv, og i allefall ikke fin rumpe. Som nevnt har jeg hatt litt for lang "juleferie", men slutt på det nå. Trives best når jeg trener, merker det så utrolig godt på humøret. Og når kjæresten trener så mye som han gjør (fotball da..), kan ikke jeg ligge på latsiden. 


  Kjempebrae bilder asss. Må begynne og ta i bruk det dyre kameraet mitt litt, hvis ikke kan jeg vel heller bare gi det bort.

  Ville bare blogge litt og si hei. God natt! 

 • 16.01.2013 - 13:14
 • Bursdagsfeiring x2

  I går hadde Vegard bursdag! Så vi dro ut og spiste god mat for å feire litt. Ikke hver dag man blir 19 år, stor dag altså! Han ble altså 19 år, ikke 40+ som en av dere kommenterte (må ikke si sånn, han skjønner ikke hvor slemme noen av dere kan være). Tror han ble veldig fornøyd med bursdagsgaven, som var en iPhone 5, og et klisjat bursdagskort - fordi han fortjener det ♥ Og fordi jeg også har bursdag snart :):)   I dag er det ny bursdagsfeiring, av Catarina! Gratulerer så mye med dagen!!! Så i kveld skal vi ut på byen en tur for å feire, så nå skal jeg og Therese på polet å handle inn litt god stemning. Tjohei!

 • 14.01.2013 - 19:44
 • Seee min kjole

  I dag skal jeg faktisk trene. Har hatt litt (veldig) lang juleferie fra treningen, og litt opptatt av andre ting (kremt). For dere som lurer på hvordan det går med treningen, så kan jeg fortelle at fokuset har vært litt dårlig i det siste.. Skjemmes litt over det, men nå er jeg igang igjen. Hverdagen er tilbake for fullt, så da er det ingen unnskyldninger lengre. Jeg og Catarina tenkte å teste ut det nye senteret, Evo. Har hørt mye positivt om senteret fra folk som allerede har byttet over dit fra SATS, så spørs om jeg blir den neste som bytter. 

  Kjøpte meg en ny, fin kjole på Only. Har en svakhet for paljettkjoler, og når den var på salg til 150 kroner måtte jeg bare trekke kortet. 


  Haha så typisk at jeg får latterkrampe når jeg blir tatt bilder av til bloggen, fordi det egentlig er ganske kleint haha lol... hejdå! 

 • 13.01.2013 - 20:51
 • Kjæreste!?

  Denne helga har vært litt annerledes, for har faktisk vært sammen med KJÆRESTEN min. Herreguud så uvant å skrive akkurat det ordet.. Veldig uvant, rart og litt skummelt for meg, men det føles veldig fint. Min aller første kjæreste faktisk ♥ Æææhh skummelt!! Vet ikke hvordan det er å være kjæreste med noen, men det kommer sikkert til å gå bra (håper jeg). Eneste jeg vet er at jeg har det veldig bra akkurat nå, skal nyte det og bare håpe på det beste.  

  Vegard har bursdag på tirsdag, men hadde familiebursdag i dag. Da fikk jeg møte storesøsteren, tanten, onkelen ++ for første gang. Veldig koselig, men litt skummelt også, når man vil gjøre et godt inntrykk. Men det gikk veldig fint :)

  En liten sensurering av etternavnet tror jeg kan være nødvendig! Haha Vegard bare "ser jo ut som at æ blir i et forhold med Warvik" (han til høyre). 


  Nå skal jeg gjøre litt husmorting som å rydde, ser jo faktisk aldri bra ut her. Kjenner blogglysten er på vei tilbake på ordentlig, og Vegard maser faktisk hver dag om at jeg må blogge, haha.. Helt perfekt kjæreste!

 • 09.01.2013 - 20:25
 • Kløøøøør

  Jeg er nesten aldri syk. Har ikke vært hos fastlegen min siden jeg var 5 år, altså det er nesten 14 år siden jeg var hos fastlegen min sist - før på mandag. 

  Har vært plaget med kløe på kroppen i over en uke nå. Det begynte ganske rolig og tenkte ikke så mye over det, men nå er det faktisk blitt så ille at jeg ikke klarer å tenke på noe annet. Det klør non stop! Har vært og jobbet 8 timer på SATS i dag, og det var helt grusomme 8 timer når man ikke fikk klødd seg ordentlig. Holdt på å spørre om jeg kunne få dra hjem, men følte det ble for dumt.. Har småe, noen større, nesten usynlige nupper over hele kroppen, som er blitt litt rølige, sikkert pågrunn av all kløingen. Var hos legen på mandag for å høre hva det kunne komme av, og hun mente at jeg hadde en allergisk reaksjon. Fikk beskjed om å ta allergitabeletter som alle kan kjøpe. Har gått på de i tre dager, og det har ikke hjulpet noe, synes heller det er blitt myye verre og har fått mange flere "nupper". Irriterer meg faktisk ihjæl, klarer ikke å tenke på noe annet og får ikke sove siden det klør så mye, så i dag måtte jeg dra tilbake til legen. Fikk resept på noen skikkelige tabeletter som forhåpentligvis skal ta knekken på kløingen og utslette + kjøpte en salve som skal dempe kløingen. 


  Man ser det nesten ikke, jeg vet det, og i allefall ikke på bildet. But still, det er skikkeliiiig synd på meg :(:(

   
  Har aldri vært allergisk mot noe som helst tidligere, absolutt ingenting, så synes det er ganske rart og skjønner ikke hva det kommer av. Heldigvis fikk jeg noen sterke medisiner som til og med har en rød trekant på pakningen, som betyr at jeg ikke kan kjøre bil når jeg inntar disse. Fordelene med å ikke ha lappen; kan dope meg så mye jeg vil :)
     PS! Svar på årsaken til kløen finner du HER

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits