• 31.01.2014 - 20:22
 • Bilder som ikke kommer på bloggen

  Heihei! Har gått rundt med ordentlig fett og jævlig hår og null sminke i hele dag siden jeg forsov meg i morgest - og har hatt ting jeg måtte fått gjort i hele dag. Sminkefri er nå èn ting, men skikkelig fett hår er det aller verste jeg vet, det klisterer seg til tryne og minner meg om Slur i Harry Potter. Det er lenge siden jeg har følt meg så lite attraktiv blant folk og det får meg til å lure på hvorfor noen mennesker faktisk bevisst går rundt med fettete hår. Finnes faktisk noen av de. Hm, var jeg litt for kvass nå?

  Marte har bursdag i dag og i morgen skal den feires! Hele 20 år, HJELP! Èn ting er i allefall sikkert - vi blir eldre. Føles ut som det var i forfjor jeg møtte Marte for første gang da vi begynte i samme klasse på ungdomsskolen, men det er jo hele 7 år siden. Når 7 år har gått så fort så får det meg til å tenke på at det ikke er lenge til jeg er 27. HJELP!

  I mens jeg var på bursdagsgavehandling så fant jeg faktisk (selvfølgelig..) noe til meg selv også. Et dyrere og et superbillig plagg:


  Jakke fra VIC 1099kr. Så sinnsykt deilig å ha på, den er så lett, veier ingenting.


  Også en topp fra BikBok til bare 49 kr. Vurderte å kjøpe den da den var på fullpris (299kr), så vil si det var et bra kjøp.

  Når det skal bli tatt bilder til bloggen blir det som regel tatt rundt 20-50 bilder, hvor 3-4-5-6 av dem blir tatt i bruk. De aller fineste selvfølgelig, og resten går som regel i papirkurven. Sier seg selv at det som havner i papirkurven ikke egner seg for bloggen, MEN I DAG DERE så skal dere få se to av dem som egentlig skulle rett i papirkurven:

  Pizzatime no, sneiks ;*

 • 30.01.2014 - 19:43
 • Klessalg 5. februar

  Puhh, et velfortjent lite pust i bakken. I dag har jeg vært både handy og effektiv. Var borte på Skeidar og hentet en kommode som jeg vedder stortåa mi på at veide dobbelt mye som meg selv. Slepte den ut av bilen, hele veien bort til heisen, inn i heisen, bortover den lange gangen og inn i leiligheten. Vegard var ikke hjemme, så utålmodig som jeg er var det bare å begynne og montere. Easy!

  Resultatet ble jo faktisk en kommode:

  Alt er bare kaos. Nå skal klær ryddes og sorteres, og gjett hva? Jeg og storesøstra mi skal ha KLESSALG på onsdag, 5. februar klokka 19:00. Alle dere som bor i Tromsø og har anledning til å komme er selvfølgelig hjertelig velkommen! Vi skal ha det hjemme hos Marlene i Tønsnesveien 15 som ligger i Tromsdalen. Jeg er ikke ferdig med å gå gjennom alle klærne, men så langt har jeg fylt opp en svær søppelsekk med både klær, sko, vesker osv som dere ser over. Masse, masse fint i størrelser fra XS-L. Vi tar både kort og kontant. Håper så mange som mulig kommer!! ♥

 • 29.01.2014 - 20:54
 • Fitness Tuva

  Husker dere da jeg la ut disse bildene? Jeg fikk helt enorm positiv feedback fra dere. Bildene er tatt med akkurat èn måned mellomrom og er et bevis svart på hvitt på hvor mye man faktisk kan forandre kroppen sin på så kort tid. Man kan tydelig se at blant annet fettet på magen, lårene og hoftene ble redusert, og at rumpa hadde fått seg et lite løft. Oktober 2012 begynte jeg å trene for alvor, ikke fordi jeg mente at jeg var tjukk, men jeg ville komme i bedre form. Sant skal sies at mye fast food og mye festing setter sine spor på kroppen, uansett hvor høy forbrenning man har. April 2012 ble jeg 18 år og på den tiden var det å dra på byen det beste jeg visste og det ble gjerne ikke bare èn gang i uken. Jeg fikk da kostholds- og treningsprogram av Lene Hansen og trente 6 dager i uken, og jeg fulgte det slavisk i bortimot 2 måneder. Så for meg at jeg skulle stille i bikini fitness (haha), men så fikk jeg meg kjæreste, treningen gikk til helvette samtidig som musklene, men det er en annen historie..

  Vel, uansett.. Jeg blir inspirert og motivert når jeg ser tilbake på disse bildene. Jeg vet hva jeg kan klare bare jeg vil. Jeg VIL og jeg SKAL bli i god form igjen! Kommer ikke til å trene 6 dager i uken, men det er heller ikke nødvendig for å oppnå resultater. Må finne en god balanse som jeg faktisk kan leve med. Kanskje jeg legger ut bilder måned for måned? Eller kanskje ikke, vi får se.

 • 29.01.2014 - 14:46
 • Feeling fabulous

  Det var rukket og blitt mørkt når jeg kom hjem fra skolen i går, så da orket jeg ikke å sminke meg, stille meg opp foran selvutløseren og knipse elendige bilder til dere. Heldigvis for oss bloggere (og alle andre mennesker selvsagt) blir det bare lysere og lysere framover, det gleder mitt vinterdeprimerte blogghjerte.

  For første gang føler jeg meg faktisk litt spesiell og veldig, veldig fin på håret! Jeg har ikke lengre en kjedelig, safe, mainstream brunfarge som 80% av resten av befolkningen har (for å sette det litt på spissen). Jeg var og er veldig klar for litt forandring, så da jeg satt meg i frisørstolen hos Karoline på Hairshop ba jeg henne om å do her magic og peise på med stiper.


  In progress

  Karoline la inn masse, masse tynne striper og en mørkere brunfarge i hodebunnen for å skape dybde. Jeg kan ikke si annet enn at jeg ELSKER det! Hvorfor har jeg ikke gjort dette før??? Jeg er ikke akkurat blitt BLOND, men for det om ganske så lys som dere kan se på bildene under - og det ser naturlig ut i tillegg?! Jeg elsker fargemiksen Karoline har brukt for å skape spill og dybde, helt perfekt kombinasjon som passet meg godt. Tror ikke jeg lyver hvis jeg sier at jeg tror ikke jeg kunne blitt mer fornøyd med håret enn det jeg er akkurat nå - og jeg kan ikke få sagt nok hvor deilig det er med litt forandring! Karoline anbefales på det aller varmeste, hun er ikke bare en super frisør, men også superhyggelig, supernøye, supereffektiv og rett og slett bare helt SUPER!

  Et sjeldent syn, jeg har til og med krøllet håret mitt for anledningen. Klarte ikke å bestemme meg for om det ble fint eller om jeg så ut som en puddel. Pytt,pytt!
  Fikk også med meg noen hårprodukter som passer perfekt i disse vintertider ♥


  Som dere kan se kommer dybden i hodebunnen veldig godt fram på disse bildene. Jeg føler meg litt i skyene, GUD jeg elsker håret mitt nå! Det er vel lov å si det høyt? JA! ;)

  Hoho, så gøy! Nå må jeg bare holde tunga rett i munnen og ikke bli FOR overivrig heller, plutselig sitter jeg der med platinablondt hår til slutt, haha!! Neida.. Tror ikke Karoline, eller en hvilken som helst frisør, ville latt meg ende opp platinablond. Noen flere som trenger en forandring, eventuelt bare et besøk til frisøren? Karoline jobber som sagt på Hairshop Jekta, du kan ringe 77671550 for å bestille time ♥

 • 28.01.2014 - 13:56
 • Instanews

  Mens resten av klassen har naturfag sitter jeg i kantina og venter på at klokka skal bli 14 og norsktimen skal begynne. Det føles selvfølgelig helt unødvendig å ha flere timer med fri midt i skoledagen på tirsdager og onsdager, men for det om så angrer jeg ikke på valget jeg tok om å droppe to fag i år. Vi får se om jeg er like fornøyd til neste år når jeg må ta de opp, haha - men akkurat nå føles det helt riktig. 

  Gleder meg til å vise dere resultatet av frisørbesøket i går, men det blir ikke før senere idag for har ikke rukket og tatt bilder enda. Må også sminke meg først. "Fun fact": sminker meg faktisk aldri før skolen. Tror de i klassen har sett meg med sminke ganske så nøyaktig 3 ganger. Jeg bare klaaarer ikke å stå opp 10 minutter før for å sminke meg når det er såvidt jeg klarer å kle på meg klær om morgenen. 

  Litt instanews (eller nytt og nytt, er ikke så superaktiv der, men om dere vil kan dere følge meg @tuvaw):

  Sefie i speilet (som jeg forresten klarte å KNUSE i morrest </3) Morgenkooos Selfie før jeg dro ut på nyttårsaften Thessypussy driving like a boss Erstattet min ihjælknuste Iphone 4s med en Iphone 5s, FINALLY! ♥ Jepp :) 


   Selfie, selfie, selfie... Kjærestekveld med nachos In action @hairshopjekta På besøk hos ei gammel venninne av meg i romjulen som har fått en nydelig liten prins En liten sangvideosnutt av Karen I've never seen a smiling face that was not beautiful 

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits