• 31.01.2017 - 20:06
 • SLITEN AV Å GJØRE.. INGENTING?

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCOcam with f2 preset

  I dag kjenner jeg at jeg kunne trengt beskyttelse mot mitt eget destruktive sinn. En sånn dag er det! En sånn dag hvor jeg egentlig ikke klarer å stå opp, ikke klarer å spise og bare det å dusje er sykt tungt og krevende. Måtte sette meg på ned på huk i dusjen fordi jeg ble så.. sliten? Sliten av å dusje? Sliten av å gjøre ingenting? Hva er galt med meg? En sånn dag hvor jeg hater at jeg har denne bloggen - spesielt nå som jeg har lovd meg selv å få til i hvert fall ÈN oppdatering om dagen. Så hei! Dette er dagens bidrag fra meg. 

  Håper dere har en bedre dag <3 

 • 30.01.2017 - 18:37
 • GJESTEINNLEGG: SLIK ER DET Å BO MED TUVA!

  HEI ♥ Jeg har nå bodd sammen med Tuva i et halvt år, og tenkte det ville vært moro for dere lesere å få litt inside information! They say time flyes when you are having fun. JA, vi har det utrolig morsomt når vi er med hverandre, og henger sammen typ hele tiden. Jeg trodde den mellomste storesøsteren min var den eneste som kunne gå meg så mye på nervene at jeg har lyst til å rive av henne håret, men nei, Tuva kan også det. Haha. Noen minutter senere prater vi om noe helt annet og ler sammen, som om utblåsningen aldri fant sted.   ♥ Tuva er helt eleendig til å svare på meldinger, det er så ille at jeg har vurdert å slutte å være venn med henne noen ganger.

  ♥ Tuva setter fra seg ett vannglass på kjøkkenet, ett i den ene stuen, og ett i den andre stuen.
  Likevel tar hun et nytt glass neste gang hun skal ha noe å drikke........

  ♥ Hun ser ikke på film. Hun mister konsentrasjonen etter bare noen minutter. Og jeg hater å se film sammen med folk som sitter på mobilen.

  ♥ Jeg planla julegaven hennes lenge, og gledet meg skikkelig til å gi henne den. Og har ennå ikke fått noen julegave tilbake.... 

  ♥ Tuva er helt ubrukelig treg. Vi kommer alltid i siste liten når vi skal noe sammen. Håpløst.

  ♥ Tuva stjeler alltid godteri hos meg. Men kjøper det nesten aldri selv.

  ♥ Tuva spiser hele tiden. Om hun ikke spiser, så tenker hun på mat. 

  ♥ Tuva er den mest ubesluttsomme personen jeg noensinne har møtt. Og kan dermed ALDRI planlegge noe mer enn en time frem i tid.

  ♥ Tuva liker ikke nærkontakt, og nekter å gi meg sofakos på søndager..

  ♥ Tuva klager over hvor mye hun har vasket, når hun har vasket leiligheten; som vi også vasker akkurat like ofte som henne. haha.

  ♥ Tuva trekker ut stikkontakten til panelovnen for å lade telefonen, og setter den ikke inn igjen når hun er ferdig å lade....

  ♥ Tuva er som en lukket bok, og slipper meg liksom ikke helt innpå. Hun åpner seg mye mer for dere lesere enn for meg. Men det er greit, jeg tror hun vet at jeg er her når hun er klar for det. Vi kommuniserer liksom litt uten ord av og til.

  ♥ Tuva stiller virkelig opp når jeg trenger en venn, og når jeg ikke gjør det. Hvis hun er på kjøkkenet er jeg der, og hvis jeg er i stuen er hun der, thats love.

  Jeg lider av OCD og er en grusomt slitsom person å bo sammen med. Så takk for at du holder ut med meg vennen ♥ Jeg digger å bo med deg!!

  XOXO, enjakjeldsen@blogg.no

 • 29.01.2017 - 16:26
 • MINE FØRSTE LESEBRILLER

  Visste du at jeg bruker lesebriller? Jeg blogget om det (her) i farta for ett års tid siden. La ut et par iPhone-bilder da jeg stod på Specsavers og grublet over hvilke briller jeg skulle velge, kanskje noen husker? Fikk mye spørsmål om brillene i ettertid, som jeg aldri besvarte, derfor tenkte jeg å vise og skrive litt om dem nå!


   

  HARRY POTTER'S TWIN SISTER?
   


  I april i fjor satt jeg 8-12 timer hver dag og leste til historie eksamen. Kroppen og hodet var tilstede, men øynene nektet å samarbeide. Øynene ville bare ikke! Etter kort tid ble de slitne, og ord og setninger begynte å "flyte" rundt på papiret. Jeg holdt på å bli klikke! Så sykt frustrerende og stressende med eksamen rett rundt hjørnet, så da var det bare å bestille synstest i all hast! Testen viste at synet mitt ikker er SÅ dårlig, men nok dårlig til at det ble lesebriller på meg! (u)heldigvis! 

  Etter eksamensperioden ble brillene helt bortglemt, før jeg fant dem frem igjen nå nylig. Merket at øynene savnet dem, men syntes plutselig at styrken virket helt feil? Prøvde virkelig å vende øynene til brillene igjen, men ga til slutt opp og bestilte ny synstest for et par uker siden. Var helt sikker på at styrken hadde endret seg! Overraskende nok, stemte ikke det. Optikeren sa derimot at øynene mine var veldig tørre, og at det høyst sannsynlig påvirket synet mitt. Smuss og sånt som legger seg i vipperoten, spesielt når man har vippeextensions, kan også påvirke øynene, sa hun. Kjøpte øyedråper på flekken som hun anbefalte meg, som jeg nå tar to ganger daglig. Øyedråper, og grundigere skyll av vippene - har hjulpet veldig! Brillene føles gode å bruke nå. Bare et lite tips - hvis du sliter med det samme.   Jeg kjøpte 2 par briller, da det var 2 for 1 på Specsavers. Det ene paret har jeg faktisk klart å miste i flyttingen, så nå har jeg bare disse Harry Potter-brillene som er fra Tiger of Sweden. De er dritkule, elsker dem, men trooor jeg må anskaffe meg ett til par for å bytte litt mellom ♥ Hihi! 

  ________

  BRUKER DU BRILLER?

 • 28.01.2017 - 16:03
 • UKENS SPØRSMÅL #2

  Hvor pleier du å dra ut i Oslo? - Varierer, men blitt mye Solli plass. Yes, der er det trynefaktor og fasade så det holder. Om å gjøre og kjenne folk og befinne seg på VIP-området, kjenner du ingen er du en dritt. I sommer elsket jeg å dra ut i Oslo, mens nå.. nei nå spyr jeg. Tips til bra utesteder i Oslo? 

  Kan du dele dine skjønnhetstips? - Spis sunt, drikk vann, sov nok, TREN, rens huden, gi den bodylotion/ansiktskrem, gå ut og svelg frisk luft, begrens alkoholen, prøv og ikke klem på kvisene dine (stygge arr!) og SMIL. Så enkelt men likevel så vanskelig. 

  Synes du det er vanskelig å finne klær og bh når du har store pupper? - Klær er ikke vanskelig, faktisk synes jeg mange plagg former seg bedre på kroppen etter at jeg fikk pupper. Eller vent, skjorter!! Der oppstår et problem. Skjorta kan sitte perfekt ellers, men så er det den ene knappen over puppene som ikke vil holde igjen. Nå kom jeg på et annet "problem", og det er at store pupper fort kan se FOR vulgære ut i enkelte plagg. Hender også at jeg føler meg større enn det jeg er, på grunn av puppene.

  Jeg har et helt annet forhold og syn på pupper nå, kontra da jeg opererte som fersk 18-åring. Uten tvil er det både fordeler og ulemper med små og store pupper. Kanskje det fortjener et eget blogginnlegg? Hmm.


  BH er et helvete å finne som ser bra ut og passer/sitter som de skal. Altså, disse puppene trenger støtte - bare å glemme H&M da </3 

  Søkte på Iglow her om dagen, og kom opp et blogginnlegg om at du har testet det. Har nå bestilt det, etter og ha hørt mye positivt fra mange. Hva er din erfaring med serumet? Klem. - Oii, det er mange år siden! Dessverre ble den Iglow'en bortglemt i en skuff, tørket ut og gikk ut på dato og dermed ingen resultat. Sorry! Håper det funker og at du blir fornøyd!! Klem <3 

  Kan du skrive hvordan det gikk med ripplingen snart? - Har gått litt opp i vekt siden jeg skrev om det (her), og det har hjulpet på. Men har det fortsatt, og jaaa det suger skikkelig. Spesielt synlig er det om morgenen før jeg har spist og er på mitt "tynneste", da får jeg lyst til å gråte, røske ut implantatene og få tilbake mine søte små. 

  Hvordan får du kontakt/slå av en prat med folk når du er på trening? Jeg trener stort sett alene, da har jeg på headsett med full guffe. Synes det er vanskelig å starte en samtale når jeg trener, synes det virker litt creepy å stå å glane/smile på folk.
  Haha, skjønner at du lurer, etter at jeg skrev at jeg ofte kommer i prat med folk på trening. De fleste trener med musikk på ørene, akkurat som du (og jeg), og da er det ikke lett å bare slå av en prat. Så "ofte" er kanskje en liten overdrivelse, men det hender faktisk ikke så sjeldent heller. For eksempel: av nysgjerrighet kan jeg finne på å kommentere en øvelse noen gjør, og vips så er samtalen i gang. Ellers, hvis et apparat jeg skal bruke er opptatt, spør jeg ofte om hun/han har mange sett igjen. Er svaret ja, tilbyr som regel personen meg å kjøre mine sett i mellom. Da hender det at man slår av en prat! En gang endte det faktisk opp med at jeg fullførte resten av økta sammen med han, og så slo vi følge hjem etterpå og avtalte ny treningsøkt sammen (det skjedde aldri da lol). Hyggelig!   Jeg lurer på noe angående den hårfjerningen du tok med laser i Trondheim. Har lest innleggene du la ut om det og forstod du var fornøyd. Men lurer litt på hva prisen kom på til slutt, og hvor mange behandlinger en normalt kanskje må ha? Vurderer det sterkt selv! - Jeg har tatt totalt fire behandlinger nedentil, og armhulene to ganger. Første og andre gang jeg var til behandling, tok jeg kun nedentil. Da betalte jeg 1800,- per behandling. Etter to runder nedentil, kom jeg tilbake en tredje gang, og da ønsket jeg å ta armhulene i samme slengen. Så de to siste gangene tok jeg nedentil + armhulene for kun 2000,-. Jeg fikk nok en veldig god pris + studentrabatt. Det er så klart individuelt hvor mange behandlinger som trengs, selv har jeg som sagt tatt fire nedentil, og planlegger èn til. Tror ikke jeg trenger flere da! 

  Hvilke blogger liker du, om du kan nevne noen? - Følger 53 bloggere på Bloglovin, så liker tydeligvis ganske mange. Men kan utnevne noen; Ida Wulff (favorite!), Sophie Elise, Anna, Tcmn (skulle ønske hun blogget hver dag xoxo biggest fan), Enja, Andrea Badendyck, Kristine Ullebø, Erica ++. Disse er jeg innom så og si daglig. Leser stort sett bloggene på topplisten til blogg.no, as you can see. Har fulgt disse nevnte bloggerne i alle herrens år, derfor har jeg liksom fått et forhold til de, både gjennom bloggen og flere av dem personlig også.

  Hvordan pleier du håret ditt? Du har så fint hår! - Thank you! Du, det er ingen hokus pokus. Vasker det hver 5 dag ish med frisørprodukter tilpasset mitt hår, lufttørker, putter i serum/olje, børster det aldri vått, bruker sjeldent varme redskaper og farger det enda sjeldnere. Utsetter håret mitt minimalt for skader!   Jeg tenker å flytte til Oslo, og skal da mest sannsynlig leie leilighet. Kan jeg spørre hvor mye du betaler i mnd og ca. hvor i Oslo du bor? Det ser så stort og flott ut der du bor :) Og er det kollektiv, eller leier du leiligheten med folk du kjenner bare? - Leiemarkedet i Oslo er helt sprengt, du må belage deg på å bo i kollektiv og/eller mest sannsynlig betale dyre dommer. Bor på Majorstuen og betaler 6500kr i mnd - får ofte høre at jeg er heldig! Vi bor i en gammel men stor og fin leilighet, med en hyggelig balkong. Kjøkken og bad kunne trengt en renovering, utenom det er det lite å klage på. 

  Vi liker ikke å kalle det for kollektiv, da det ikke "føles" slik. Vi er liksom tre venninner som bor sammen. Haha. Enja kjente jeg godt fra før, ikke hun andre. 


   

  HVA LURER DU PÅ TIL NESTE UKE? 
   

 • 27.01.2017 - 15:11
 • FEBRUAR: SHOPPESTOPP!

  Nå har jeg bestemt meg! I februar blir det NULL shopping på denne frøkna. Håper på å klare det lengre enn som så, men la oss være litt realistiske og se først hvordan februar går. Who's with me?

  De siste dagene har jeg raidet klesskapet for å legge ut plagg på Tise, og det har gitt meg et stort slag i trynet. HERREGUD, så mye klær jeg faktisk har som aldri blir brukt! Jeg tørr faen ikke tenke over hva verdien av alle klær jeg eier, er! Plagg jeg kjøpte i sommer henger fortsatt med merkelappen på - det er så kvalmt. Jeg fortjener ikke et eneste nytt plagg på leenge, haha. Bare å legge bankkortet hjemme fremover...  Bodyen jeg har på selges nå på Tise!

  Skjørtet er allerede lagt ut, og skoene kommer ila dagen ♥ "tuvaw" heter jeg der. 

  Unnskyld til roomies'a mine for alt rotet de siste dagene, men sånn ser det ut når man skal shoote en hel del klær! Så, dette er hva jeg har bedrevet de siste dagene med. Nå skal jeg på posten å sende avgårde solgte plagg, og så skal jeg hive et par poser med klær i Fretex-containeren som står rett utenfor her jeg bor. HER kan du forresten finne din nærmeste Fretex-container. Vi blogges ♥
   

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits