• 28.02.2010 - 21:33
 • GJETTE KONKURRANSE

  Hahaha, nå skal jeg ha en liten morsom "konkurranse". For nå skal jeg gjøre noe av det kjedeligste som jeg vet i hele verden. Hater det virkelig, og skjønner ikke helt poenge med å gjøre det heller (eller jo, egentlig). Men uansett, den som klarer å gjette hva jeg skal gjøre nå (somjeghatersåjævligmyeatjegfårlystilåhengemegselvutenforeibru), blir linket i neste innlegg etterpå. Hahaa, jeg er så kreativ?! SÅ VÆR KREATIV DU OG!


  Senere kommer det forresten en real konkurranse hvor du kan vinne en herrrlig kosedress fra university. De er så utrolig digge ass<3

 • 28.02.2010 - 18:46
 • VIDEOBLOGG - NY MÅ GJØRE VIDEO IS COMING UP  Vær kreativ folkens!
 • 28.02.2010 - 18:25
 • STORE TATTOVERINGER - HOT OR NOT?  Hva synes du om store tattoveringer som dekker store deler av kroppen, sånn som på disse vakkre bildene? Mener du det er kroppkunst, eller mener du at det er stygt og at man bare ødelegger kroppene sine med å tattovere dem? Kunne du tenkt deg å hatt så store tattoveringer på kroppen din?

  Min mening: Jeg har aldri vært noe fan av tattoveringer i det hele tatt. MEN, har forandret mening den siste tiden. Det finnes jo utrolig mange kule tattoveringer som ser bra ut, men enda flere stygge. Men jeg er ikke noe fan av de som driver å tattoverer hele kroppen, for jeg mener at hvis man skal tattovere seg så må tattoveringen ha en betydning for deg. Jeg vet at jeg kommer til å tattovere meg, for jeg vet nemlig allerede hva den første (og kanskje siste) tattoveringen min skal være av. Den gleder jeg meg veldig til å ta.

  Har du tattorvering?
  Kunne du tenkt deg å tatt, og i såfall av hva?
 • 28.02.2010 - 15:59
 • VIDEOBLOGG - JEG SMINKER THERESE I BLINDE

  Jeg og Therese var i skikkelig videoblogg humør i går, så vi lagde hele TRE (eller fire blir det jo) videoer. Men vi legger bare ut denne videoen i første omgang der hvor vi sminker hverandre med bind forran øynene, så har vi to andre videoer på lur.

  Det kom inn mange gode forslag til hva vi kunne gjøre, men det var Sofie sitt forslag vi plukket ut. Besøk bloggen hennes HER.
   
  Vil du se når Therese sminker meg? Trykk HER da!
 • 27.02.2010 - 23:00
 • VIL DU BLI LINKET TIL?????

  Hallaaaa Peepz :D
  Sitter hos Therese nå, og vi kjeder oss noe syyyykt faktisk. Derfor tenkte vi å lage en videoblogg siden dere digger oss så sykt. Men vi vet ikke hva vi skal lage om, så kom med forslag da!! Den som har det forslaget vi velger ut, blir linket til bloggen.

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits