• 28.02.2011 - 23:51
 • Skal, skal ikke?


  Dette er bare snakk om striper..

 • 28.02.2011 - 19:24
 • Vil du ha perfekte vipper?

  Selvfølgelig vil du det! Jeg prøvde punktvipper for første gang på lørdag, og ble helt frelst!
  SE så "naturlig" det ser ut! Synes punktvipper ser mye mer naturlig ut enn de vanlige falskvippene, siden man slipper den harde kanten man får av de. Men det tar selvfølgelig litt lengre tid med disse, men absolutt verdt det når man skal pynte seg litt ekstra i blandt. Jeg fikk kommentarer som "Korsen mascara e det du har på dæ? ELLER e det falskvippa???" Hehe, gøy!

  Disse bildene er forresten tatt dagen der på, sovnet av med de på - og enda så de like fin ut! (ikke at jeg anbefaler å gå med gårdagens vipper og mascara da).

  Dette er som sagt første gang jeg prøvde punktvipper, men brukte faktisk ikke mer enn 10 minutter på å sette de på! Enklere enn jeg trodde - neste gang bruker jeg sikkert enda kortere tid. Har også et helt fantastisk lim jeg anbefaler, men glemte å ta bilde, kan gjøre det senere! 


  Fant et bilde hvor jeg har på meg vanlige falskvipper, dagen etter back 2 school (uff). Se så unaturlig det er i forhold! Jeg så egentlig bare ut som en hore.


  Har du prøvd punktvipper?
  Punktvipper vs vanlige falskvipper?

 • 28.02.2011 - 16:20
 • Min treningsuke, med ny treningsvenninne

  Etter mye masing har jeg endelig klart å overbevise ei venninne av meg, Mariell, om at SATS er det beste treningsstudioet. Så nå har hun endelig skjønt sitt eget beste og byttet over fra progym til SATS, og jeg har da endelig fått en ivrig treningsvenninne som skal svette sammen med meg på SATS hvertfall fire ganger i uken. 


  Dere spør om treningsprogram. Jeg har ikke noe fast treningsprogram, egentlig kun fordi jeg liker å gjøre akkurat det jeg føler for den dagen, hehe. Jeg trener mye kondisjon, mage, rygg, rumpe og lår. Fokuserer ikke så mye på overkroppen (noe jeg kanskje burde tenke litt mer på), fordi jeg ikke vil ha så mye muskler i armene.

  Jeg liker veldig godt å jogge, spinne og være med på timene de har. Spesielt pulse, zumba, spinning, powerstep og energy. Har prøvd pilates to ganger, men måtte rett og slett gå før jeg sovnet av.

  Slik ser uka mi ut så langt:  Dette er egentlig bare et utgangspunkt. Men nå er det middag, så shapepulse!

  Hva liker du å trene?

 • 28.02.2011 - 14:52
 • Ukens leser - Iris


  http://gladmor.blogg.no

  Da var det på tide med ny ukens leser, og denne gangen kunne det ikke bli andre enn vakre og skjønne Iris Taklo. Hun kommer alltid med hyggelige og "gjennomtenkte" kommentarer som jeg blir veldig glad for, men samtidlig får jeg dårlig samvittighet. Får dårlig samvittighet nemlig fordi jeg er innom bloggen hennes selv ca. annen hver dag men kommenterer aldri. Skal skjerpe meg der Iris, lover!


  Om du liker masse oppdateringer, en del humor og selvironi burde du besøke bloggen hennes - jeg liker den hvertfall veldig godt!

  Senere skal jeg tipse dere om noe helt sykt bra! Jeg sier bare; perfect eyelashes!

 • 27.02.2011 - 21:23
 • Bedre bilder av jakken jeg skal selge

  Dere husker jeg skulle selge den jakken her?


  Skulle gjerne beholdt den selv, men som sagt er den blitt litt for kort i armene :( Vil si den er som en xs i str.

  Fikk mail fra ei som var interessert i å kjøpe den, men hun ville se bilder av den på. Jeg finner ikke mailen, så poster bildene her på bloggen, så får jeg håpe du som sendte mailen ser.

  Om noen andre vil kjøpe den er det mulig, første mann til mølla!

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits