• 29.02.2012 - 23:40
 • Hvorfor frir ikke damene?  "Grunnen til at damer ikke frir til menn må være fordi med en gang damer går ned på kne, begynner mennene å kneppe opp buksa"

 • 29.02.2012 - 21:23
 • Hverdagskos etter trening

  Etter trening (og under) blir man så SYKT sulten, i allefall jeg. Tenker på alt godt jeg skal spise når jeg kommer hjem, men samtidig har jeg kun lyst på sunn mat. Jeg er faktisk blitt ganske sunn, elsker det! Så jeg og Stine dro først på Burger Man og spiste den beste kyllingsalaten jeg vet om. Haha, dette blir sånn "friste-innlegg" som jeg HATER å lese når jeg selv ikke har noe godt tilstede. 


  Mmmm!!

  Så dro vi innom butikken og kjøpte jordbær, banan og kokesjokolade ♥ Litt usunn er greit, men mørk sjokolade er i allefall bedre enn lys. Frukt dyppet i sjokolade er noe av det beste, mye bedre enn alt annet godteri. Også er det ganske sexy, noe å stelle i stand til en eventuell lover, høhøø!


  Var som dere vet innom Expert. Ble "bare" en selvutløser-fjernkontroll, de hadde ikke inne det objektivet jeg ønsket. Men JIPPI, denne trengte jeg!

  - Ble du fristet? 

 • 29.02.2012 - 15:46
 • Trening

  Nå er jeg hos Stine, vi har akkurat spist fiskegrateng, så skal vi på SATS. Først spinning i 45 minutter så styrketrening, gleder meg! Elsker at jeg faktisk gleder meg til trening :) Er faktisk ingenting som gjør selvtilliten bedre enn trening.
  I dag er jeg sminkefri, så da blir det svart/hvite bilder. 


  MacBook Air bitches ;) 


  Haha, true!


  Før SATS skal vi innom Expert å kjøpe 2 av disse tingene, gleder meg til å blogge om det senere  :)

 • 29.02.2012 - 13:29
 • Blogges om 2 dager

  Heii jenter! Gud, noen av dere er virkelige noen kjedelige mennesker, og frekke! Tenker selvfølgelig på gjesteinnlegget av Eivind. Skjønner at ikke alle synes sånn "tull" er morsomt, men chill.

  Tok meg bloggfri i går. Har vært flink skolejente, that´s why! Men nå er jeg tilbake wuhuu! Føler ikke at noen kan klikke for at jeg tar meg 2 dager fri :) Men skulle bare si hei nå, så blogges vi... om 2 dager! Haha neida, blogges om litt :) • 27.02.2012 - 13:35
 • GJESTEBLOGZ AV BLOGGKONGEN ? WHO DA FAK IZ DAT.

  Heisann hoppsann og falleralerei ! HEI alle Tuva fans!

  Noen husker kanskje meg ?  - Nei ? Hørt om Skjellz ? - Nei ?? :( Greit, skal freshe opp minnene dine!

  Ja.. Dette er ett gjesteblogg innlegg skrevet av Skjellz, jeg ble spurt av Tuva om å gjesteblogge, hun er så lat selv så hun tigga å ba på sine knær ''Eivind kan ikke du plllllzzz gjesteblogge for meg så jeg får en liten ''pause', egentlig skulle hun bare ligge på sofaen og spise cheez doodlez ! True story. Så nå ligger hun her på sofaen hos meg og masserer meg imens jeg blogger for henne. (PS: hun suger til å massere)

  Det var en liten ting jeg hadde lyst å få ut i verden... Jeg var litt usikker på hvordan jeg skulle gå fram, men tenkte at når jeg først har hennes oppmerksomhet her på bloggen og flere tusen som leser bloggen så tenkte jeg å utrykke mine følelser og tanker om henne........... - '' Tuva.... Du e så inni ***** fin å kvile auan på, du e flink å lage grandiosa å flink å rote, du e åsså flink å fiske å fise , å du ser veldig bra ut i kjeldress'' 

  Laga en liten gjesteblogg-film. Talentløst. 

  Jeg satt terningkast på Tuva i dette innlegget : ''Terningkast på Tuva'' <-- LINK


   

   Her er Tuva og meg i sommer da jeg la bloggaddressa på bilen ! Mange blogglesere synes dette var megamorsomt... MANGE synes det var teit, hjernedødt, mongolid, teit gjort osv, men who cares... 

  Bloggbilen <3     (Dere skulle bare visst hva Tuva og jeg har gjort i den bilen)

  Her er meg ! Naken og ærlig ! (fant desverre ikke noe særlig med snørr)

  Her er min måte på å prøve å nå ut til verden , jeg eier ikke skam og elsker å dumme meg ut. 

  Slike videoer som dette er ofte å finne på min blogg! 

   

  Peace & Love , Bloggkongen

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits