• 21.02.2013 - 21:58
 • Dyrt med bil

  Jeg blir ikke å kjøpe Audi TT'en som jeg visste dere. Jeg var litt for snar med å kalle den min, før jeg fikk sjekket med forsikring osv - som forresten er helt latterlig dyrt når man er under 24 år, fordi statistikken sier at uhell skjer oftest med de under 24 år. Ergo; forsikringsselskapet må gjennomsnittlig dekke flere skader hos unge. En 18 åring får jo da ikke muligheten til å kjøpe seg en finere bil, nettopp fordi forsikringen blir for dyr. 

  Men det går helt fint, for har funnet meg en annen bil heldigvis. Den har billigere forsikring og er biliigere i drift. Espen (broren min) og jeg har sett litt på hva det koster å ha bil, og det er faktisk myyye dyrere enn jeg trodde. Men man får jo mye glede av det, så tror absolutt jeg vil synes det er verdt det. Foreløpig tørr jeg ikke si hvilken bil jeg har i tankene denne gang, i tilfelle det ikke blir noe av det heller. Men det ser lyst ut, Espen skal ringe forhandleren i morgen, så da er det forhåpentligvis i boks. Var og prøvekjørte en nesten helt lik bil i dag, og det var... helt... SYKT DIGG å kjøre den! Fikk så adrenalinkick at jeg begynte å skjelve! Håper den blir MIN i neste uke, for planen er fortsatt å dra ned og hente på tirsdag. Kommer til å være pinefullt å ha den stående uten å kunne kjøre den, vil ha lappen A-S-A-P!!! Mye bilsnakk nå, men gleder meg såå! :):)

  Fant et veldig passende bilde for dette innlegget, nettopp BILER hehe xD

 • 21.02.2013 - 13:48
 • Bestått

  Et STORT steg nærmere lappen; BESTOD TEORIEN I DAG ♥♥♥ Virkelig på tide, har hatt planer leeenge om å gjøre det, men har ikke turt faktisk, selv om jeg har følt meg ganske klar. Brukte ganske lang tid, 25 minutter, men fikk bare 2 feil av 7 tillatte, som er veldig bra. Og første forsøk til og med, vet flere som failer mange ganger før de består. Jeg var så bestemt på at jeg skulle klare det på første forsøk, akkurat derfor jeg hadde litt "angst" for å ta den i tilfelle jeg failet, haha!


  Et tips alle har gitt meg er å ikke gå tilbake for å rette på noen svar, da svarer man ofte feil, om man ikke er HELT sikker på at man svarte feil første gangen. Det jeg gjorde var å krysse av og svare på alle de enkle spørsmålene, som jeg var helt sikker på svarene. Når jeg kom til spørsmål jeg ikke var 100% sikker på, hoppet jeg over de, så gikk jeg tilbake helt til slutt, tenkte meg godt om før jeg svarte. Brukte lang tid, veldig lurt å lese spørsmålet veldig nøye, for kan være mange lurespørsmål. 

  Det er jo torsdag, så den skikkelige feiringen tar jeg i morgen når det er russe-rave-party. Men litt digg må man unne seg når man har vært så flink, så stakk innom 7eleven for å kjøpe litt candy, snus og cappucino. Jeg har et samarbeid med 7eleven for tiden, så jeg har vært så heldig og fått tildelt flere gavekort med 250 kr på som kan brukes på 7eleven (såklart), som jeg skal dele ut til dere om noen dager. Noen som har lyst på det? Grunnen til samarbeidet er for å fortelle dere om det nye kaffemerket deres, som heter "Caffe Rosso", som man kun finner på 7eleven. Jeg er ikke kjempeglad i kaffe, men cappuucinoen var absolutt kjempegod og verdt turen innom, nam ♥ • 18.02.2013 - 20:02
 • Bilen min

  SNART! Håper jeg!!

  Forhåpentligvis har jeg lappen i boks om ikke lenge, og da må jeg selvfølgelig ha en bil. Standarden på hvilken bil jeg skal ha har økt liiiitt fra utgangspunktet, hvor jeg egentlig ikke brydde meg noe som helst om verken bil eller merke, og forsåvidt ikke hadde/har noe peiling heller. Men jeg og Vegard har sittet og sett på biler, diskutert litt fram og tilbake, og jeg tror jeg har bestemt meg for å kjøpe denne Audi TT'en. Men ingenting er sikkert, må tenke litt mer og avklare noen ting før den eventuelt kan kjøpes. Men hvis det blir til at jeg kjøper den, skal vi reise sørover i neste uke for å hente den :):):)
  FIIIIN?? :):)

 • 17.02.2013 - 23:36
 • God natt  Jordild rakk ikke båten fordi hun hadde så høye sko at hun ikke klarte å springe.. Så må dessverre overleve en natt til med henne.. Neida, bare koselig hehe! Skal sove nå, kjempetrøtte begge to. Ville bare stikke innom for å si god natt ♥

 • 17.02.2013 - 16:30
 • Almost black

  Wæoow, da var det plutselig søndag igjen. Finnes det ikke en pauseknapp, tiden går alt for fort. Men heldigvis er det vinterferie snart (vet mange har denne uken, men ikke vi). Jordild har vært hos meg i helgen, men har ikke sett stort til henne. Hun er hos Raade akkurat nå, men kommer vel snart. Skal få tatt noen bilder med henne når hun kommer, for det er jo lenge siden dere har sett henne. Jordild er lillesøsteren min, for dere som ikke henger med. 


  Var ute en tur i går, men ble en ganske kort tur, for plutselig fant jeg Vegard så dro vi hjem til han i stedet. Blir fort sånn når man er blitt kjedelig kjærestepia. Vet ikke hvor hun befinner seg, men tror Therese er litt sint på meg for at jeg plutselig ble borte, enda jeg looovde å ikke stikke fra henne.. Dagens outfit fikk jeg låne hos Vegard, som er x antall størrelser for stor, haha. 
  Var jo hos frisøren på fredag. Veldig uvant, men veldig fornøyd med mørkere hår igjen! Farget og klippet meg hos Centimeter, som jeg var vært hos mange ganger før. Skal vise dere bedre bilder senere med speilrefleks, må bare stelle meg litt først. 

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits