• 12.02.2014 - 21:33
 • #fml

  BOOOM! Plutselig eksploderte det i skolearbeid! Fikk litt panikk da jeg plutselig innså alt som skulle og skal gjøres på skolen framover, så nå har jeg ikke annet valg enn å sitte med nesen ned i boka #fml. Fikk enda mer panikk da jeg oppdaget at prøven vi har i morgen i sosiologi er på hele 4 kapittler, og ikke 3 som jeg trodde først #motivasjonplutseligborte.. Har kommet meg gjennom ett kapittel, så her er det bare å henge i, for her er det ingen tid å miste xD Trøster meg med cola og sjokoladepudding :')

  Vel, ja. Tenkte bare å stikke innom å si hei og forklare mitt lille fravær, i motsetning til tidligere hvor jeg bare har "stukket av" uten å gi ei forklaring. Jeg blir så superstressa av dette!! Hjelp. Når denne prøven er unnagjort så er det særemne som står for tur #hurra. Hahah, jajajaja, kommer sterkere tilbake. Helg i morgen ♥

 • 07.02.2014 - 01:00
 • Tits and ass

  Livet er så snill med meg for tiden! Jeg trives så godt i leiligheten med Vegard og jeg tror det er det som ligger i grunn for at alt er så fint. Jeg har en bra døgnrytme, jeg kommer meg opp om morgenen, jeg synes det er gøy å blogge igjen, og jeg har begynt å trene igjen og bare det gir meg masse glede. Humøret mitt kan altså svinge i likhet med en gravid kvinne, så jeg håper bare den positive energien holder seg oppe lenge! Salget gikk også supert i dag, men enda litt igjen - så det kan hende jeg legger ut noe her på bloggen, da jeg så det var noen som ønsket det?

  Dro sammen med lillesøsteren min for å trene bein rett før stengetid på SATS, så det ble ei veldig effektiv og intens økt. Ikke bare er jeg i dårlig form styrkemessig, men kondisjon har aldri vært min greie - så jeg går der og hiver etter pusten mellom settene, haha.. Sykt deilig å kjenne at svetten renner og at rumpa brenner. Hovedfokuset mitt er å få bygd opp rumpa EN DEL framover, sånn at jeg har både tits og ass, og ikke bare tits. Ser litt deformert ut nemlig.. Vegard kaller rumpa mi for "planken" for tiden!!! Hyggelig kjæreste...

  Lengre ned ser dere hvilke øvelser vi kjørte i dag. Min favorittøvelse for rumpa er hip thrust, den går rett på rumpeballene!!

  Treningstopp og tights.

  Ønsk meg lykke til i gymmen i morgen. HELLO GANGSPERRE!

 • 06.02.2014 - 12:14
 • Verdens eldste turner

  Torsdager er fine dager, for da begynner jeg sent på skolen. Da får jeg tid til en god frokost, blogg og surfing på nett. Har også funnet fram en god del mer klær som skal selges i dag. Wohoo! :)

  Kom over en sykt trivelig video som jeg bare må dele med dere. Ei 86 år gammel dame som har drevet med turn hele livet, og fortsatt holder på!! Som tidligere turner selv trodde jeg faktisk ikke at det var fysisk mulig å drive med turn som 86-åring.. - og nettopp fordi jeg er tidligere turner, synes jeg videoen var ekstra koselig å se. Prøv å se for deg din egen bestemor svinge seg rundt som denne dama gjør?? Hahaha!  Fant fram noen gamle bilder fra min egen turnkarriere, som riktignok sluttet da jeg var 12 år, ikke 86 år:


  Min aller første konkurranse med min aller første turndrakt! Herregud, husker hvor skummelt jeg synes det var, men også veldig stolt! Tror jeg var 7 år her. Jeg gikk forresten på apparatturn, hvis noen skulle lure. Holdt på fra jeg var 6-7 år til jeg ble 12 år. På det tidspunktet var jeg helt utbrent. Jeg hadde ikke mer energi, som jeg i dag tror skyldtes alt for lite mat i forhold til alle timene jeg trente om dagen. En solid six-pack hadde jeg også, som antageligvis aldri vil få se igjen :')


  Meg nr. 2 fra venstre. Disse jentene har jeg tilbringt MYE tid sammen med ♥


  Haha, er jeg lett gjenkjennelig?  Hadde et lite comeback for 3-4 år siden, hvor jeg trente et halvt års tid med troppen. Det ble ikke helt det samme. Jaja! Fint å mimre litt :)

 • 05.02.2014 - 22:24
 • It's more left

  Heeei! Gøy at dere likte forrige innlegg! Ironisk nok tenkte jeg faktisk "ågud, for et kjedelig innlegg, skal jeg gidde og publisere det..".

  Da var klessalget unnagjort og omtrent halvparten av klærne er blitt solgt unna! Så sykt DEILIG! Meeen halvparten er igjen, og Marlene foreslo at vi skulle fortsette i morgen. Spent på om det blir å komme noen da? Håper på det! Fortsett mye fint igjen, blant annet en kjempefin Victorias secret bikini som dessverre ikke egner seg for store silikonboobs, på grunn av for mye push up. Midt oppi all denne ryddingen av klær har jeg rett og slett blitt kvalm av å tenke på hvor mye penger alt sammen er verdt. Det ligger flere 10-talls tusen kroner i alle disse klærne jeg prøver å kvitte meg med. Og det verste av alt er at klesskapet mitt fortsatt inneholder en solid mengde med klær. Skal uten tvil roe ned shoppingen framover, dere må bare kjefte på meg hvis det blir for hyppige innkjøps-innlegg her på bloggen, haha!
  Fine bikinien min </3
  <3  Vi fortsetter altså salget i morgen! :) Adressen er fortsatt Tønsnesveien 15 (Tromsdalen, gult hus), klokken 18:00. Vi tar både kort og kontant ♥

 • 05.02.2014 - 15:22
 • Mat, mat, mat

  Man vet man er flyttet hjemmefra når man blir like overlykkelig over å høre at det er 50% på hele Spar, som om det er 50% på hele BikBok. Så gjett hvor jeg har vært? På storhamstring på Spar. Butikken skal legges ned, så alt skal bort. Helt fantastisk spør du meg! Nå har vi to stappfulle frysere, et oppfylt kjøleskap og mye mer, til rett over 1000-lappen. To ting er i allefall sikkert, og det er at mat er ufattelig dyrt i Norge, og derfor fråtser nordmenn til seg mat som er på tilbud. Enhver person som skal kjøpe sin første hvitost med sine egne penger vil få bakoversveis. Toalettpapir og hvitost er det som svir mest i lommeboka, hele 100 kr for en Norvegia. Det er nesten så man vurderer å droppe osten på pizzaen og slutte å gå på do.

  Køen gikk seriøst gjennom hele butikken. Tror det tok en times tid, så Vegard stilte seg bare rett i køa mens jeg gikk rundt å shoppa. Genialt, hihi! Masse, masse mat <3<3<3 Forresten; Jeg føler meg gammel! Første gang jeg har blogget et innlegg som kun handler om mat.


  Meg i nuet med sjokispudding. Måtte unne meg det på butikken siden jeg får så sssinnnsssykt søtsug i uka mi. Helt villllt faktisk! Nå må jeg bokstaveligtalt skynde meg litt, enda litt jobb å gjøre før klessalget kan starte og ikke minst må tryne få en gjennomgang i sminkebøtta... Kom, kom! Tønsnesveien 15 (gult hus, i Tromsdalen). Fra 18:00 og utover!!

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits