• 25.02.2016 - 18:04
 • Mensen, kviser og sånn

  Hei mine beste venner <3 TUSEN TAKK for massevis av tips i innlegget under. Har plukket opp masse ideèr allerede, og enda har jeg ikke fått satt meg ned og lest gjennom kommentarene skikkelig. Føler meg super priviligert som har dere, som hjelper meg alltid når jeg er i "nød". Vegard synes også det er kult!


  Ansiktet mitt har fått et skikkelig mensenutbrudd med et par deilige kjøttkake-kviser på haken, men det skal ikke sette en demper på humøret. I kveld skal jeg ut på byen! Wihuuu, det blir gøøy!! Har jobb tidlig på søndag, så da blir det torsdagsfylla i stedet. Har ikke vært ute i Trondheim på en torsdag før, men har hørt at torsdager er ganske bra? Noen som vet om noen utesteder som har brae priser på drikke i dag?

  Før var jeg ute hver bidige lørdag, i tillegg til at vi ofte dro ut på torsdager også. Det var livet mitt i Tromsø. Ikke et liv jeg savner akkurat, jeg trives mye bedre med å dra ut litt sjeldnere som nå. Også blir det jo så mye gøyere da når man først drar ut! Flere som skal ut i dag? :D I Trondheim?
  Ved andre øyekast så jeg at jeg faktisk ser full ut her, hahaha.   Nå skal jeg fylle opp glasset mitt, sette på høy musikk på badet og ta et skikkelig dypdykk i sminkevesken. Spørs om det går, men skal gjøre et realt forsøk på å kamuflere kviseutbruddet mitt. Bare for å få det sagt, så synes jeg faktisk ikke det er flaut med kviser, det er jo så menneskelig som du kan få det! Irriterende, ja - men jeg tenker ikke på kviser som noe ekkelt. Vet at kviser sliter på selvtilliten til mange, og jeg håper bare dere det gjelder vet at det ikke er andre enn dere selv som synes kvisene dine er ekkel. Eller.. Nå lyver jeg - noen synes kviser er ekle, men bare drit i dem. 

  Jeg får kviseutbrudd hver måned like før menstrusjonen er på vei, og når de endelig begynner å gå bort tar det bare en liten uke før neste blødning er på vei.. Blir aldri kvitt dem! Nok om kviser og mensen, vet ikke hvorfor jeg skriver dette en gang. SKÅL! 

 • 24.02.2016 - 15:10
 • Kjipeste stua ever??

  Kjære dere.. Jeg trenger litt desperat hjelp her! Stuen vår er en så trasig og grå plass å være, at jeg blir litt nedfor bare av å være her. Problemet er bare at jeg har NULL peiling på interiør og farger. Jeg vet ikke hva jeg selv liker en gang - haha... Lyse eller mørke farger? Sølv eller gull? Duse eller sterke farger? Hvilke farger kan kombineres uten at stuen ser ut som et volkanutbrudd? 

  Innredningen ble gjort av tre gutter før jeg flyttet inn, så det går mest i kalde farger som grått og blått (typisk guttefarger?). Jeg vet i hvertfall at jeg ikke liker for kalde farger! Planen var egentlig at jeg og Vegard skulle finne oss en ny leilighet nå til våren, derfor har jeg/vi ikke orket å investere i så mye nytt. Men nå er planene endret, vi skal bli boende her og da må hjemmet vårt få litt mer sjarm og bli mer hjemmekoselig <3 
                                                       STUEN VÅR SLIK DEN SER UT NÅ:


  Nytt stuebord er det første jeg tenker. Bordet vårt er så blast og det samler seg bare rot under. Nye pynteputer i freshere farge i sofaen og veggene trenger sårt et par fine bilder eller noe annet dekorativt. 


  Ny TV-benk hadde også gjort seg gitt.. 
  Noen som vil kjøpe bildet? BILLIG! 


  Prøvde meg på litt interiørshopping i går da.. Og det var da jeg innså at jeg trenger alvorlig hjelp. Disse to putene ble med meg hjem fra Bohus. De var jo så sjuuukt fine der de lå i butikken, men i det øyeblikket de havnet hjemme i sofaen ble de grå og blass!! Åååå... (derfor lappene henger på, vurderer å bytte de)
                                                                                     1. Her // 2. Her // 3. Her (adlinks) 


  Har tittet på stuebord på Ellos, og fant tre jeg synes var fine. Passer disse bordene inn hjemme hos oss tror du? Eventuelt hvilket? 

  Ellers håper jeg noen kan komme med litt generelle interiørtips til den trasige stuen vår? Hvordan kan vi få det mer koselig? Vi eier leiligheten, så her er det ingen begrensninger. Male den grå veggen kanskje? Gjerne kom med spesifikke tips, om du vet om et fint stuebord for eksempel: Link gjerne i kommentarfeltet <3 Setter STOR pris på hjelp! 

 • 23.02.2016 - 23:10
 • 11 råd til meg selv som tenåring

  1. Du skulle aldri begynt å snuse! Det er ikke kult, og det vil bli utrolig vanskelig å slutte. MYE penger har blitt kastet bort i løpet av årene på den teite snusen, og tennene dine er blitt gule. 

  2. Fokuser mindre på bloggen og litt mer på lekser. Bloggen vil ikke vare evig, og det er mest sannsynlig ikke den som skal forsørge familien din i framtiden. 

  3. Ikke gi opp! Du vil klare videregående en dag du også. Kanskje ikke samtidig som alle andre, men en dag kommer du i mål. - Og det er helt greit!

  4. Tuva, du må betale skatt av alle pengene du tjener på bloggen, ellers vil du gå på en skikkelig smell.. 

  5. Øyenbrynene dine ser faen ikke ut! 

  6. Og du trenger ikke se ut som en bæsj for å være pen! Når folk sier at du "ser helt svart ut" så er det IKKE ment som et kompliment. Alle solariumstimene og barbiedopet du puttet i kroppen har satt sine spor. 

  7. Tuva, du trenger ikke å spille på kroppen din for å få oppmerksomhet fra guttene. De guttene som liker deg på grunn av kroppen er ikke skikkelige gutter. De er som regel bare ute etter èn ting, og det vet du innerst inne. Gutter blir heldigvis mer modne med årene de også. De fleste, da. 

  8. Ta vare på de gode vennene du har, de som bryr seg og stiller opp for deg når du trenger dem. Ikke bry deg om hva andre mener om vennene dine, så lenge de er greie mot deg skal du bare drite i resten. 

  9. Familie er utrolig viktig, og det vil du en dag innse. 

  10. Du begynte å feste og drikke alkohol i en tidlig alder, men jeg er stolt over at du satte deg selv så klare grenser når det kom til annen rus. 

  11. Til tross for alt bør du være glad for at du utnyttet ungdomsårene dine med å være litt "smågal" og rebelsk. Du hadde det i det minste gøy, du fikk "rast" fra deg, du skapte minner og erfaringer du vil bli glad for i senere tid. Du angrer i allefall ikke som 21 åring, så du vil nok ikke angre på det, noensinne. Plutselig er du voksen og må ta ansvar!  Hvilke råd ville du gitt deg selv som tenåring?

   

 • 23.02.2016 - 15:54
 • Min formiddag i bilder

  I dag har jeg faktisk ingenting viktig på timeplanen, verken jobb eller skole - er det ikke typisk å våkne opp med den veeerste hodepinen da? På fridagen sin, sånn uflaks! Proppet i meg en paracet til slutt, så får håpe det blir bedre. 

  Min morgen/formiddag i bilder:​


  Frokosten min varieres på hele tiden, men slik kan en typisk frokost se ut for meg på en dag jeg har god tid. Ikke noe fancy shit. Jeg elsker brødmat! Bruker honning i teèn i stedet for sukker, smaker mye bedre. 


  - Og så prøver jeg å få i meg disse dumme tablettene som har kostet meg et par tusen kroner. Historien bak tablettene: En telefonselger ringte meg for ett års tid siden på en mørk og tung januar-dag, jeg lå trøtt og slapp i sengen og hadde lite lyst på livet. Jeg ble lovet fin hud og mer energi, og vips så lå tablettene i postkassa mi. Så naiv... (ja jeg har sagt opp abonnomentet).

  Oii oii oii! Er det en videoblogg?? Så sykt proud of myself akkurat nå. Har så lyst å bli bedre på og lage videoer!! Er dere spente på video eller?

 • 22.02.2016 - 22:53
 • Takk for i dag, bloggen  Hallo bloggen! For en laaang dag dette har vært! Lite søvn og ettermiddagsundervisning er aldri en god kombo på en mandag, og derfor sitter jeg her som en kineser og blogger for dere. Som forventet har det gått ganske hett for seg her på bloggen i dag! Utrolig gøy å lese alle meningene deres, uansett om dere er enige eller totalt uenige. Når jeg hører fra dere er det SÅ mye mer moro å dele av meg selv, og jeg får lyst til å gi enda mer gass fremover. Litt drittslengning må man regne med når man pirker borti noe som er så aktuelt for mange, men majoriteten av leserne mine er heldigvis en superskjønn og fornuftig gjeng <3 

  Mange ubesvarte spørsmål i kommentarfeltet, og ikke overraskende, er det mange om trening. Jeg er ingen personlig trener, men jeg har mine styrkeøvelser som jeg synes funker bra. Under kategorien "trening" finner man litt av hvert (mange gamle innlegg, så litt usikker på hva som egentlig ligger der), fleste av øvelsene bruker jeg fremdeles, men kan såklart komme med et oppdatert innlegg med litt nye øvelser. Kanskje i morgen :)
  Deilige kjæresten som aldri vil bli tatt bilder av, men jeg vet at han egentlig liker det. Litt. Hehe ;)  Jeg og Vegard orket ikke å lage middag i dag, så vi endte opp med kinesisk på Hong Kong. En bortgjemt resturant som ligger bak Valentinlyst, veldig billig og god mat! Ikke sånn superkoselig resturant, men definitivt verdt en take away! 


  Fått en del spørsmål om klokka mi! Den er fra Marc Jacobs og er i rosè gull. Liker den veldig godt! Kostet ca. 2500kr. 

  Nå kobler jeg av. Vi blogges :*

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits