• 31.03.2011 - 20:01
 • Mitt absolutt favorittprodukt

  Nå skal jeg fortselle dere om mitt absolutt favorittprodukt som jeg er blitt helt avhengig av, og jeg er kjempeglad for at jeg fikk teste det ut av www.makestyle.no. Glow Brow collection Kit Brown heter det, og i den finner du alt du trenger for å få perfekte bryn! Det er blitt mitt absolutt favorittprodukt da jeg bruker det hver eneste dag, selv om jeg noen dager ikke bruker annen makeup. Men brynene mine må jeg alltid fikse for å føle meg bra, og dette fantastiske settet gjør jobben utrolig enkel, og brynene blir kjempefine! Produktet er sponset, men synes det hadde vært verdt hver eneste krone om jeg hadde kjøpt det med mine egne penger. Har brukt det hver dag i ca. 3 uker, men for det om synes det såvidt at det er brukt.

  Som sagt, alt du trenger for å få perfekte bryn! 


  Her ser dere effekten av highlighten. Fint å bruke highlight øverst i brynet for å gi et mer åpent blikk!
  Her ser dere tydelig forskjell på brynene mine fra det er usminket til sminket. Trenger vel ikke nevne hvilket som er sminket? Helt fantastisk!


  Her er begge brynene sminket.

  Som sagt, mitt absolutt favorittprodukt som jeg heretter ikke klarer meg uten! Nå er kittet også satt litt ned i pris og koster nå 339,- (før 399,-). Utrolig verdt det, spør du meg! Direktelink finner dere her.

 • 31.03.2011 - 12:33
 • Innkjøp fra Bik Bok

  Alt var på halv pris, men under skriver jeg orginalprisen.

  299,-


  99,-


  199,-


  199,-

  Bare litt chille basicklær, men det trengtes en oppdatering i garderoben min av litt basics.


  Trente med den ene toppen i går.

  Er lov å shoppe når det er salg, ikke sant?

 • 30.03.2011 - 18:52
 • Vanligvis bruker vi solbriller..


  ...For å beskytte øynene mot solen. Her i Tromsø bruker vi det for å beskytte de mot snøstorm! HERLIG!! Tok visst gleden litt på forskudd i går..


  Var og shoppet litt etter skolen idag. Masse salg på Bik Bok, løp og kjøp! Viser dere når jeg kommer hjem fra SATS. Ville bare si hei egentlig, så vi snakkes om noen timer, ciaoo!

 • 30.03.2011 - 10:28
 • A dress - www.fashionlove.no


  A dress, som kjolen heter, dumper ned i postkassen om noen dager. Noen får kanskje litt rosa søppelsekk feeling av den, men jeg synes den ser fantastisk søt ut! Går alltids ann å bruke et belte i midjen om man føler den blir for formløs, men jeg likte akkurat det - at den var stor, søt og flørtende, på en måte. Gleder meg hvert fall til å få den! Kunne du gått i den? 

  PS: Mafata, som laget headeren min, har nå en konkurransen på bloggen sin der hvor tre stykker kan vinne gratis header. Så hvis dere synes headeren min er fin burde dere melde dere på! Konkurransen finner dere her.

 • 29.03.2011 - 22:24
 • Fin dag

  Det har virkelig vært en fin dag i dag! Første som møtte meg da jeg gikk ut døren var en sterk solstråle som traff meg midt i trynet. Da var det rett inn å finne frem solbrillene. Lykke! Sol i ansiktet er et irritasjonsmoment for mange, men jeg setter virkelig pris på det, haha! Håper virkelig finværet fortsetter sånn at vi her i nord også kan få litt glede i hverdagen. Ikke mer enn èn halv time på skolen var ikke helt feil det heller, så jeg og Therese dro rett på Burger Man og spiste frokost/lunsj. Sunne meg spiste helt nydelig kyllingsalat. Faktisk noe av det beste jeg får, ikke fordi det er sunt men fordi det er GODT!

  Mmm, skulle ønske jeg hadde kyllingsalat NÅ, men er nok Big One tripple cheese som er det eneste alternativet :(

  Etter en strekk på sofaen var det spinning på SATS. I motsetning til før, elsker jeg spinning nå! Har funnet ut at jeg ikke likte det nettopp fordi jeg ikke hadde den rette innstillingen. Jeg hadde sett for meg at sykling var kjedelig og for "gamlinger", og derfor pushet jeg ikke meg selv, og tok det mer som en rolig sykkeltur som om det skulle vært til butikken for å kjøpe is. Men nå pusher jeg meg selv så hardt at svetten renner ned og ødelegger mascaraen min, herlig!


  Ny vårjakke fra Vero moda, liiker! Eller det heter vel ikke jakke, hva heter det? Nå skal jeg faktisk bare spise pizza før jeg tar kveld. Skal bli deilig!

  Har du hatt en fin dag?
  Liker du spinning? :D

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits