• 31.03.2012 - 23:35
 • Change in plans

  Når bloggkongen ringer og spør etter super-nanny (meg såklart), må man bare slippe alt man har i hendene, droppe alt av planer, og si "JA, klart jeg kan!". For en ære, få være i bloggkongens crib, spise av hans bestikk, få servert hjemmelaget pizza av bloggkongen selv og ikke minst få passe den nydelige sønnen. Åh, for en ære! Så da ble altså planene endret fra party hardy til super-nanny Tuva. Viktig å stille opp for bloggkollegaer!


  Pizzaspising, bloggmøte, bloggbilder og chicktalk før Eivind stakk avgårde på jobb.  


  Om dere har lest bloggen til Eivind vet dere at han er sykelig opptatt av trening, så jeg måtte selsagt ta en "Eivind" å vise frem gunsan. Var absolutt ikke meningen å få deg til å se liten ut, Eivind!
  Eivind mener jeg er småfeit, så han ga meg litt fat burn-tabeletter :OOO


  ♥ Konrad ♥

 • 31.03.2012 - 19:30
 • Fikk ikke leiligheten..

  Ojj da, så mye klokken er, kvelden allerede! Jeg og Therese har vært og shoppet inn nødvendighetene til i kveld, blir en liten tur ut (som på hjemmefest). Skal ta det litt rolig i dag, kan ikke få hangover i morgen når vi skal trene. Er så gira på trening, hadde egentlig sykt lyst til å trene i dag, men det rakk vi dessverre ikke. Haha, har enda gårdagens sminke på, så skal straks inn i dusjen, sminke meg på nytt, lage mat og gjøre meg klar for kvelden. 

  Og ja, forresten.. Vi fikk ikke leiligheten :( Så om noen vet om en leilighet til leie her i Tromsø med tre soverom som ligger nogenlunde sentralt (dvs. ikke Kvaløya, Hamna eller Kroken), så si ifra! Da er vi tre jenter som blir veldig glade :) 


  Therese på sitt fresheste


  Frokost. Spennende bilde.
  Babe

  HAHAHA! På grunn av disse bildene kræsjet vi faktisk i en jævla betongstolpe... Bra og heller ta bilder av seg selv i stedet for å følge med på veien.. Snx!

 • 30.03.2012 - 19:52
 • Shopping i klesskapet til Karen


  Siden Karen var så bitch å bare stakk fra meg, utnyttet jeg anledningen til å shoppe litt i klesskapet hennes. Røsket bare med meg noe i full fart siden jeg hadde det litt travelt, neste gang får jeg ta enda mer mohahah! Karen har så sykt mye klær, og ikke minst fine, hun burde helt seriøst startet å blogge. Elsker at vi bruker ca. samme størrelse :)

  Forresten, noen som har et middagstips? Utenom pizza og taco, takk!

 • 30.03.2012 - 15:14
 • Bikini til sommeren

  Heeei og GOD PÅSKE!! 

  Er hos Therese nå, vi har laget mat og sitter nå og snakker om hvor mye vi gleder oss til sommer, sol, og mest av alt FLORIDA :) Før sommeren og Florida må jeg/vi gå til innkjøp av noen fine bikinier, så har sett litt på Nelly. Synes utvalget var helt greit, har mest lyst på Victoria Secret-bikini (selvfølgelig), men det skal jeg vente med å kjøpe til vi kommer til Florida. Fant i allefall 6 veldig fine og billige, fra Nelly.com. 


  Grønn finner du til 140 kr HER // Gul finner du til 259 kr HER // Rød finner du til 140 kr HER


  Gull finner du til 140 kr HER // Lilla/rosa finner du til 329 kr HER // Rosa finner du til 179 kr HER (annonselenker)

  Hvilken likte du best?

 • 29.03.2012 - 21:46
 • Krysser fingrene

  Heeei! Visningen var egentlig litt "skummel", var fire andre voksne par der, så forhåpningene er små, men vi krysser alt vi har for at vi får den! Altså, vi er jo noen søte og snille jenter som trenger et sted å bo.. Hehe. Leiligheten var minst like fin i virkeligheten, og FOR en utsikt! Utsikt er ikke vanligvis noe som opptar meg spesielt mye, men går ikke ann å unngå når den var så utrolig fin. Så for meg alt sammen, grillkos og øl på verandaen om sommeren, solnedgang og idyll fra morgen til kveld. I tillegg er leiligheten perfekt for bloggbilder, lys og fin (haha, bloggere as..). Drømmer meg helt bort! Vi får forresten vite i morgen om vi får den, skriiiker om vi ikke får den :(

  Nå er jeg på besøk hos Raade og Karen, bare at Karen er ikke her. Jeg skulle som nevnt sove her i natt, men neida, det kunne jeg plutselig ikke. Snille søsken jeg har. De skulle plutselig ha besøk av både venninne og kjæreste, så lille, stakkars meg er det ikke plass til. Så skal snart hjem... å gjøre lekser... alene.. uten hjelp. BITCH!
  Raade har vært snill og lagd meg mat da. 
  OG holdt privatkonsert for meg. Hva faen, hvem EIER en jævla saksofon liksom!?

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits