• 31.03.2016 - 13:31
 • FERIEN ER OVER  Heeey! Stupte bare rett inn i feriemodus jeg, og er for såvidt enda der. Ble en brå start på dagen etter ferien å begynne 8 på skolen i dag morges, og ikke minst kveldsvakt på jobb om ett par timer.. Hadde sett for meg en roligere start, men hadde visst satt meg tilgjengelig på jobb så da er det bare å hive seg ut i det! Planen er å jobbe lite på sykehjemmet nå fram mot eksamen 18. april, så jeg kan ha fullt fokus på historie og kanskje litt blogg også. Det skal jeg klare!! Jeg er giret. 

  Utenom skole, har jeg også vært og sjekket synet mitt i dag! For aller første gang, faktisk. Det var heldigvis ikke så aller verst, 0,25 på ene øyet og 0,50 på andre - ikke at det sier meg noe spesielt, men optikeren sa at jeg ikke trenger annet enn lesebriller. En veldig god nyhet! Kikket litt på briller etter synstesten, men i morgen skal jeg ha med en venninne for å finne briller. En så "stor" avgjørelse klarer jeg ikke å ta helt selv, haha - men det blir spennende og gøy. Faktisk så gleder jeg meg til å få lesebriller, skal nok bli en helt ny hverdag å sitte på skolen og lese fremover. 

  Mye meningsløs babling her, kjenner jeg har lavt blodsukker så må få i meg kjapt mat før jobb. Ellers; DEILIG å være tilbake i Trondheim, kjenner jeg! Føles så rett å bo i Trondheim, det er ofte jeg tenker over hvor glad jeg er for at jeg flyttet hit. Likevel er det selvfølgelig mange mennesker jeg er glad i som bor i Tromsø, og drømmesituasjonen ville vært og hatt dem her. Det ville vært perfekt, det! 
  Var innom Hairshop i Tromsø hos snuppa mi, hvor Therese klippet bort slitte tupper og gjorde fargen litt kaldere. Superdeilig for meg at hun orker (egentlig orker hun ikke, hun hater det tykke håret mitt) å pleie håret mitt ♥ 
  Lenge siden jeg har hatt så "kort" hår som jeg har nå, men Gud.. Det er deilig!! Behovet for å ha lengst mulig hår er ikke der lengre. 

 • 23.03.2016 - 22:36
 • ALWAYS TRAVELLING WITH STYLE

  Hei mine venner ♥

  Første dagen hjemme i Tromsø er straks over, og jeg har faktisk rukket å få litt påskestemning - selv om det har gått litt i ett siden vi kom. Mammaen til Vegard har akkurat flyttet inn i ny leilighet, og vi har hjulpet henne med å rydde opp i boden i den forrige. Vi har shoppet litt småting til nyleiligheten, kommet oss på plass og spist oss styggmette på taco til kvelds. Koser meg veldig! Min familie tilbringer hele påsken på hytta, og dit skal jeg også etter helgen, men først vil jeg nyte litt by-påske med Vegard og mammaen hans. 

  Svigers er en ganske stilig og moderne dame, og den nye leiligheten stod perfekt i stil til henne. Blir bare litt sjalu, for her var det søren meg bloggvennlig! Stoore vindu som slipper inn masse lys, det er jo drømmen for oss selfie-elskere akà bloggere. Kunne lett ha bodd her, jeg! Vil ikke blottlegge andre sine hjem her på bloggen dessverre, hvis ikke skulle jeg ha vist dere. Det er såå fint her! Føler meg som hjemme allerede, hehe. 


  Liker egentlig å se litt fresh ut når jeg flyr, men i dag hadde jeg ikke sjans. Prioriterer (nesten) alltid søvn over utseendet, men angrer noen ganger på det. Som for eksempel når Vegard tok disse bildene av meg på flyplassen, haha. . . .
  Eating like a princess. 

  I morgen skal vi til Målselv å stå på slalom, så kanskje det blir litt påskestemning her inne med bilder fra bakken? Kommer sikkert til å oppdatere snapchat også, så legg meg gjerne til der; tuvaw. Har stått på slalom ca. 3 ganger i mitt liv, så det kan jo bli et artig syn for dere.

 • 23.03.2016 - 08:52
 • JEG REISER HJEM


  First: Klarer ikke å bestemme meg for om jeg ser ut som en babe med bad ass attitude, eller om jeg bare ser ut som en retard som prøver for hardt på bildet her? Haha, dere kan få avgjøre. Jeg tåler å høre det. 

  Second and most important: Da er det jagguu PÅSKEFERIE for min del! Jeg reiser hjem til Tromsø med fly sånn omtrent NÅ når du leser dette, og skal være der èn uke. Akkurat passe med tid til å kose meg i hjembyen min, før jeg får den opp i vranghalsen igjen og lengter tilbake til Trondheim. Når jeg reiser bort, uansett hvor jeg drar, har jeg en tendens til å glemme bort bloggen fordi jeg innbiller meg at jeg er så busy busy, men lover at det ikke skal skje denne gangen. Jeg skal ta dere med hjem til hjembyen min ♥ Der er det visstnok full vinter med masse snø, så jeg følte meg litt miljøskada under pakkingen. Var liksom ikke helt innstilt på å pakke ullundertøy og vintersko, jeg har jo allerede begynt å kle meg for sommeren.. Og det resulterte selvfølgelig i en koffert som garantert har overlast, stappet full med utebukse og magetopper. Bra påske-kombo, det.  

  Gleder meg til å se familien min (♥), venner, spise masse god hjemmelaget mat og ta en skikkelig fest på lørdag! Jeg har savnet å dra ut som i Tromsø, hvor "alle kjenner alle", og å slippe og bli kastet ut av utestedet er jo en fordel for en kul kveld? Du skal være bra på luggeføre for å bli kastet ut av Gründer assa.. Vi blogges fra Tromsø!!

 • 22.03.2016 - 18:36
 • SLIK FIKK JEG JOBBEN

  Jeg får ofte spørsmål om jobben min i kommentarfeltet, på facebook og mail om jobben min, og spørsmålene handler ofte om hvordan jeg fikk jobben. Siden det virker som mange lurer på dette, tar jeg det opp i plenum i eget innlegg sånn at alle som lurer får svar. Tydeligvis mange som er interesserte i å jobbe på sykehjem, og det skjønner jeg godt på grunn av flere årsaker, men det er også en perfekt ekstrajobb for studenter som kun har mulighet til å jobbe seint eller i helger.  Hva jobber jeg egentlig med?
  - Jeg jobber som assistent på sykehjem og av og til på dagsenter. På sykehjemmet har de ansatte den daglige omsorgen for eldre som ikke kan bo for seg selv lengre av forskjellig årsaker. I min stilling som assistent gjør jeg det meste utenom å gi medisin (man kan ta medisinkurs men det har ikke jeg gjort). Jobben innebærer mye stell og matlaging, og det kan til tider være mye stress for å rekke over alt. Mens dagsenteret er et aktivitetstilbud for eldre på dagtid. Der møtes man for å være sosial, spille bingo, ha trim og spise middag sammen med andre, og da er det i hovedsak eldre som bor alene som ønsker å være sosial som kommer dit. Veldig hyggelig og koselig! Man jobber på to helt forskjellige måter, på dagsenteret og på sykehjemmet. 

  Hvordan fikk jeg jobben?
  - Jeg var "heldig" og fikk jobb kjapt! Sendte søknad og CV på mail rundt til sikkert 10 forskjellige sykehjem i området en kveld, og morgenen etter fikk jeg telefon fra arbeidsgiveren min. Fikk høre at jeg hadde en "sprek" og interessant søknad, og det var gøy å høre siden jeg hadde lagt ned mye tid i søknaden min. Det lønner seg alltid! Jeg ble invitert til intervju kjapt etter, og da fikk jeg jobben. 

  Forventet aldri at det skulle være så "enkelt" å bare sende mail og få svar, forberedte meg egentlig på at jeg ble nødt til å dra fysisk rundt til de forskjellige sykehjemmene for å få svar. Det kan nok anbefales å gjøre for da viser du at du gjør en innsats for å få jobben, i tillegg til at arbeidsgiveren får et klarere bildet på hvem du er og ser at du er "skikket" for jobben. Sjansene er nok større da for å få jobb! Av alle de mailene jeg sendte fikk jeg nemlig kun svar fra to, men jobb fikk jeg heldigvis selv om. Om du er ufaglært, som meg, stiller du selvfølgelig sterkere om du har litt erfaring innenfor helse fra før av. Jeg har jobbet med funksjonshemmede tidligere, og det spilte meg nok ett pluss. 

  Hvilket sykehjem jobber jeg på?
  - Dèt spørsmålet har jeg også fått, men det vil jeg ikke å svare på. Jobber i Trondheim kommune :-)   Håper dette var til hjelp for dere som ønsker å jobbe som assistent på sykehjem eller i helsevesenet? Spør bare om det er noe mer du lurer på ♥

 • 21.03.2016 - 23:16
 • BIKBOK KIND OF GIRL


  Før var jeg helt shoppegal, men nå har jeg roet meg. Litt. Men siste måneden har jeg shoppet litt mer enn normalt, og siden jeg selv liker å se innkjøp på andre blogger, tenkte jeg å vise litt av hva jeg har kjøpt. Forrige uke var jeg innom kjøpesenteret på Solsiden for å kjøpe ny selvutløser til kameraet, og i det jeg gikk forbi Bikbok klarte jeg ikke å holde meg unna nyhet-stativene. To kjoler snappet jeg med meg uten å prøve, og som jeg forestilte meg, satt de som lim på kroppen! Elsker at det er litt lengde på dem. 

  Jeg er en typisk Bikbok-jente, har alltid shoppet mye klær der. Fikk hele tiden kommentarer før på bloggen om hvorfor jeg kun shoppet der, haha. Jeg shopper ikke like mye lengre, men når jeg først gjør det, går det fortsatt mye i Bikbok. Klærne deres har dessuten blitt mer oppdatert og jeg synes de klarer å følge med på trendene, så hvorfor ikke. 
     Nelly har faktisk tatt inn Bikbok, og har kjolen i grå, army og sort

   

  Nå skal jeg se ferdig dagens episode av Paradise, vi blogges baby's <3

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits