• 30.04.2011 - 04:34
 • Ting som irriterte meg

  Tusen takk for alle gratulasjoner søtiser, dere er best ♥ Har hatt en helt grei dag uten noe spesiell feiring - bortsett fra at jeg dro en liiten tur på fest sammen med Karen da. Var ikke noe hæla i taket for min del - inntil jeg og Kristina fyrte i gang Justin Bieber-spotifylista. Da ble det allsang, dansing, tårer i øyenkroken, mimring om Justin og skikkelig god stemning - i hvertfall for meg og Kristina. Tror ikke de andre digga det helt, men whatever ♥ JB forever ♥ Filmet oss mens vi sang baby, men har en mistanke om at det kun er skriking å høre på filmen (kan ikke sjekke nå, Karen ligger og sover ved siden av meg). Mulig jeg legger den ut i morgen, haha!

  Holder på å lage innlegget om januar 2010. Har kommet over et par morsomme innlegg, så velger å retweete, nei, jeg mener selvfølgelig REPOSTE! Alt går i twitter om dagen skjønner dere. Anyways, her har dere en liste over ting som irriterte meg for et år siden: 

   Folk som stirrer
  Spesielt på bussen f. eks. Det er utrolig slitsomt, og man føler at man blir overvåket. Også er det sånn at man automatisk ser tilbake, og det er dritkleint.   Foreldre som maser om at du må rydde rommet
  Det blir jo rotete igjen rett etterpå, så hvorfor rydde hele tiden?


   Bloggere som syter over at lesertallene er lave og at de får lite kommentarer
  Ingen gidder å lese om bæsingen din. De vil heller lese om noe som interesserer dem mer - da får du kommentarer og lesere.

   Bloggere som linker bloggen sin over alt
  Jeg blir bare irritert av det, og da gidder jeg i hvertfall ikke gå inn på bloggen deres.

   Stygg ettervekst
  Skjønner jo at det er kostbart og litt tidskrevende å farge etterveksten hele tiden, men det er irriterende med blonde jenter som har helt svart hodebunn eller mørkhårede som ser ut som de begynner å bli skallete fordi hodebunnen er helt hvit.


   Folk som er brune
  Nettopp fordi jeg blir dritsjalu og skulle ønske det var meg.


   Folk som skriver alt i facebook-statusen
  Ingen bryr seg om alt du gjør, okei? Om du ser film, sover, spiser pizza, er på do, fjerter, tar deg en snus, tok 10 armhevninger, har vært på skolen osv, er svært uinteressant.

   At bussen kommer for tidlig sånn jeg mister den
  Altså det er jo den som er for tidlig, ikke jeg som er forsein.. Men det er selvfølgelig helt greit hvis jeg selv er tidlig ute, sånn at jeg slipper å fryse ihjel de få gangene det skjer. 

   Adriana Lima
  Fordi hun er så forbanna deilig, sånne som henne gjør at jeg får dårlig selvtillit. Hun slår lett Megan Fox i mine øyne.
          

   Folk på flyet som reiser seg fra setet med en gang setebelteskiltet går av.
  Bagasjen kommer ikke noe fortere selv om du løper av flyet.

   Brunetter som farger håret blondt hjemme
  Er sjeldent det blir vellykket, de ender som regel opp med gult hår. Også er det ikke alle som innser at de ikke kler alt (sikter ikke mot Therese, hun har fin blondfarge nå).  M
  ye av det samme irriterer meg den dag i dag, men til forandring irriterer jeg meg GRØNN over småe bilder i innlegg - noe som tydeligvis ikke irriterte meg da. 

   - Hvilket av disse punktene synes du er mest irriterende?

 • 29.04.2011 - 18:50
 • 17 år


  Skål for verdens kjedeligste burdag!!! Og gratulerer til meg selv :-) 

 • 28.04.2011 - 18:12
 • Gi meg sommer, sol og brunfarge

  Gøy at dere likte det forrige innlegget! Skal begynne på neste allerede i kveld, så det kommer nok i morgen. Og helt fantastisk at så mange liker konkurransen, over 2000 som har meldt seg på, wow! Trekker vinner på lørdag, som sagt.

  Til tross for at tempraturen og været sier noe annet, har jeg bestemt meg for å gjøre garderoben min klar for sommeren. Jeg har alt for lite skapplass til å romme både sommerklærne og alle de tjukke ullgenserne mine samtidig, så på vinterstid bruker jeg å pakke bort sommerklærne å legge de i en eske på boden - og motsatt. Idag bestemte jeg meg for at det var på tide å gjøre om garderoben til ny årstid - bort med ullgenserne og frem med bikiniene og shortsene. Krysser alt jeg har for at jeg slipper å dra ullklærne frem igjen før til høsten, selv om været sier at jeg burde beholde de i skapet litt til..
  HEIII SOMMER!!
  HA DET BRA ULLGENSER OG VINTER!!! Håper jeg aldri ser deg igjen!!!!!!


  Ha det bra fuskepelsen min fra Bik Bok!!!

  Kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker sol og varme. Blir så utrolig frustert av å bo her oppe i nord hvor snøen FREMDELES ligger på bakken. Det går virkelig utover humøret mitt. Grusomt å tenke på at man er født på feil plass i landet. Jeg kunne liksom ha meldt meg på Paradise Hotel KUN for å oppleve varmen, selv om jeg misliker hele konseptet. Desperasjon! Har sagt det hundre ganger før, men så snart muligheten kommer blir jeg til å flytte sørover - om ikke utenlands! Guuuud...


  Gi meg sommer, sol, varme og brunfarge ♥ Til dere som lurte: her ser dere hvorfor jeg ønsker meg pupper i bursdagsgave. NOOO BOOBS! 

  - Noen av dere som bor på sørlandet som vil adoptere meg?

 • 28.04.2011 - 12:54
 • Desember 2009

  Tenkte å mimre litt her på bloggen. Vi kan jo kalle det et lite prosjekt, som vil gå ut på at jeg skal gå tilbake i arkivet - noe jeg aldri pleier å gjøre, så det kan bli meget spennende for oss alle - og "gjenfortelle" bloggen måned etter måned fra starten og til nå. Har allerede gått gjennom den første blogg-måneden min som da var desember 2009, og jeg kan med èn gang fortelle at dette kommer til å bli en smule pinlig for meg selv. Håper jeg klarer å fullføre dette prosjektet, da! Lets go back in time.

  Desember 2009:


  ♥ Opprettet bloggen 28. november 2009, uten noen målsettninger eller forventninger. Begynte igrunn å blogge kun fordi alle mine nærmeste venner gjorde det, så måtte jo prøve det ut jeg og. Så ikke på meg selv som noe blogge-jente, noe jeg definitivt IKKE var den gang heller! Jeg syntes faktisk på den tiden at blogging var dritflaut. Jeg var overbevisst om at jeg garantert var lei bloggingen etter kun noen uker - om jeg i det hele tatt holdt ut så lenge.

  ♥ Ikke sjokkerende, men gjennom hele desember hadde jeg sikkert rundt ti lesere daglig, og i hvert fall tre av de var mine venner. Resten var sikkert bare randoms som kom innom av ren tilfeldighet.

  ♥ Om jeg var heldig fikk jeg ÈN kommentar på hvert innlegg, om jeg var griseheldig fikk jeg to. Jeg ble dødsglad for hver eneste kommentar!

  ♥ Jeg hadde et elendig kamera på den tiden, dermed hadde jeg bare dårlige bilder på bloggen. En haug med google-bilder var også å finne. 

  Disse to var de eneste bildene jeg la ut av meg selv på bloggen i desember 2009. To bilder av meg selv på en hel måned. Det sier seg selv at ingen gadd å lese bloggen når man verken fant godt lesestoff eller "pene" bilder av bloggeren selv. Samtidig ser og husker jeg nå at jeg var veldig glad i selvbruning på den tiden (skille på armen på bilde til høyre). 

  ♥ Jeg ble lei ganske fort siden kameraet mitt ble ødelagt, så blogget ganske lite i desember.. Så er egentlig ikke så mye å fortelle fra desember 2009. Vil tro at innlegget om januar 2010 vil bli litt mer innholdsrikt.


  Et av de tre(!) personlige bildene jeg la ut, meg og Therese. Tror bilde er tatt høsten 2009.

  ♥ Det mest interessante innlegget jeg hadde i desember 2009 må være det jeg skrev om Angelina Jolie som 16-åring, og det sier jo sitt om hvor spennende bloggen min var. But still, sjekk hvor pen Angelina var som 16-åring da:

  ♥ Også visste jeg dere noen av julegavene jeg fikk:  Mobilen er forsåvidt også dritdårlig. Byttet den inn med en iPhone. 
  ♥ Konklusjon: bloggen var rett og slett drittdårlig! Fengende og interessante innlegg var ikke å finne på bloggen min i desember 2009, så at jeg ikke hadde noen lesere forstår jeg veldig godt. Forståelig nok ble jeg fort lei, og det dårlige kameraet mitt gikk også til helvete. Derfor hadde jeg en "bloggpause" allerede da, derfor ikke så mye å fortelle fra da. Jeg blir flau over å se hvor elendig jeg faktisk var å blogge på den tiden! Mange 12-åringer blogger bedre liksom..

  Fortsettelse følger.. Om dere vil da? Gidder ikke bruke masse tid på dette om dere ikke synes det er interessant.

 • 27.04.2011 - 21:54
 • Blake Lively as a redhead


  

  Det sies at "alt kler den smukke", og Blake Lively er definitivt under kategorien "den smukke", men personlig liker jeg Blake best med det lange, flørtende, blonde håret som hun er kjent for. Men det røde var veldig sexy det òg, ingen tvil om det. Jeg har ikke gjort noe research på om hun har farget håret for en spesiell anledning (filminnspilling eller noe), men tror og håper hun går tilbake til det blonde etter hvert. Men for all del, det er gøy med litt forandringer, godt å se at noen tørr. Blake Lively som rødhette, hot or not?

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits