• 20.05.2010 - 01:18
 • hei fra meg

  Hallo! TCMN / Therese her

  Tuva har som sagt en uoffisiell bloggpause (offisiell nå da). Jeg vil bare si at hun snart skal begynne å blogge igjen. Jeg skal låne hun digitalkameraet mitt og piske hun i gang med bloggingen, så bare klikk innom så er det nok noen nye innlegg her i løpet av ikke så lang tid. Takk for at dere er så tålmodige og venter på Tuva. Vet  hun har hatt mye å gjøre i det siste, vært sliten og hatt det travelt.

  Vil bare avklare en ting fra forrige innlegg's kommentarfelt. Noen har latet som de er Tuva og skrevet at moren er syk/død osv, det er ikke sant. Tuvas fostermor har det helt bra, og Tuvas biologiske mor falt bort for en del år siden. Er ganske dårlig gjort å kødde med sånt, du som har gjort det.

  Ellers sier jeg bare, på gjensyn snart!
 • 05.05.2010 - 14:57
 • Ute på resturant

  Gårdagen gikk i ett kjør. Var ikke hjemme i hele går, og kom ikke hjem før halv tolv om kvelden. Og da var jeg rimelig trøtt, så jeg hoppet til køys nesten med det samme.

  Karen hadde bursdag i går, og hun fylte 17 år. Nå er det bare ett år igjen til hun fyller atten, og jeg tror jeg gleder meg like mye som hun gjør. Hun vet det ikke selv ennå, men da skal hun bli min privatsjofør, også skal hun kjøpe alt det jeg ikke kan få kjøpt når jeg kun er 17 år. Hehehe, utspekulert lillesøster!

  Vi var ute å spiste i går på en kinaresturant som heter Tangs. De har veldig god mat der, og jeg personlig er veldig glad i kinamat.

  Her vinker jeg hei til leserne mine<3 haha


  Bursdagsbarnet og kjæresten.


  Svett og god.

  For alle dere som lurer så har ikke Karen blogg. Men jeg har prøvd å overtale henne til å begynne å blogge, men hun ler bare av meg. Buhu....

  Seeeyaahh later bitches<3
 • 04.05.2010 - 17:26
 • Gratulerer med dagen storesøster!

  I dag fyller verdens beste storesøster 17 år <3<3<3<3


  Skal ut på resturang å spise nå. Kommer outfitbilder senere. Snakkes<3
 • 03.05.2010 - 23:36
 • Jeg og Karen han umulig være i slekt

  Kom akkurat hjem fra tidenes treningsøkt.......

  Not. Karen er så slapp at jeg nesten begynner å lure på om vi egentlig er i slekt. Hun begynte å stresse da hun så at klokken begynte å nærme seg halv ti, og insisterte på at vi måtte hjem å se paradise. Så da måtte vi avslutte tidligere enn jeg hadde planlagt. Prøvde å fortelle henne at vi kunne se det på nettet etterpå. men da sa hun bare "Nei, æ skal legge mæ tidlig i dag". Ja, for det skjer jo.

  Men fikk i hvertfall trent litt mage, rumpe og lår. Håper jeg hvertfall kjenner det litt i morgen. Gjør jeg helt sikkert, med tanke på at det er.. VELDIG lenge siden sist jeg trente.

  Over til noe annet. Jeg så denne traileren i pausen(den laaaaange pausen) til paradise, og jeg gleder meg skikkelig til å se den filmen.

  Fy faen, han kisen er deilig<3

  Gleder du deg til denne filmen kommer på kino? Noen som vet når den kommer?
 • 03.05.2010 - 18:48
 • Hei og hade, sats next

  Halla babes!

  Har vært på jobb i dag. Fint og vite ja.

  Ellers så har jeg fått beskjed av noen av dere om å blogge mere. Dere må vite det at jeg blogger når jeg har tid, så noe mer enn det jeg gjør nå, kan jeg ikke. Har både skole, jobb og trening som skal prioriteres.
  Men må faktisk løpe, skal på SATS å trene opp den lille klumpen av en muskel jeg har. Den skal bli HUGE!!

  Senere skal jeg vise dere en nydelig topp jeg har kjøpt meg, så vi snakkes senere. Love you all<3

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits