• 29.05.2012 - 14:54
 • Hos frisøren

  Heisann!

  Blogger fra frisørstolen mens jeg venter på at fargen skal skylles ut. Denne gangen blir det LITT mer spennende enn eller, skal nemlig få sånn "dip dye" eller hva det heter? Haha :D

  Føler i allefall at jeg er i gode hender, jentene på Headmaster er kjempeflinke! Er forresten her Therese også har farget håret :D

 • 27.05.2012 - 15:17
 • Chille

  Heisann!

  Har vært ei rolig, sminkefri og slaskete helg for min del, til forandring! Kjenner jeg kan bli mer vant til dette, kroppen har veldig godt av det. Heldigvis er ikke helgen over enda, da :) Lysten til å gjøre noe ut av dagen blir helt borte når været er så jævlig at huset holder på å falle sammen. Dere er heldige nede i sør som har sydenvarme, utnytt det så godt dere kan, jeg er ikke bare LITT sjalu!

  I går var jeg ute og spiste med broren min, Raade, akkurat som sist lørdag. Veldig koselig som alltid! Og på kvelden var det selvfølgelig MGP. Hurra for Sverige! Veldig velfortjent! Hun dama er så utrolig d-e-i-l-i-g, får helt frysninger når hun opptrer. Men at Norge kom på sisteplass synes jeg derimot var veldig merkelig, menmen. Gratulerer til Sverige :)

  Har testet ut det nye digitalkameraet mitt de siste dagene, alle bildene under er tatt med det. Må si jeg ble litt skuffet, iPhone tar liksom like brae bilder! 
  Sånn går vi kledd om dagen! Eller i allefall jeg, ANGST for å fryse! I MAI fooor helveeete
  Testing av kamera xD suuuug jo


  søta  SAP?

 • 27.05.2012 - 14:55
 • EF blog awards

  Nå er det jammen ikke lenge til jeg og Therese reiser avgårde med EF på språkreise til Florida, nærmere bestemt 4. Juli. Tror dere vi gleder oss!? Vi snakker nesten ikke om annet om dagen Noen som har lyst å bli med oss på tur?

  Nå har EF i samarbeid med TOPP laget en SUPER konkurranse hvor ÈN av dere bloggere kan bli så heldige å reise med oss til Florida. Konkurransen går ut på at EF/TOPP søker Norges neste superblogger. For å delta må du gå inn HER og like siden, deretter fylle ut skjemaet du finner til høyre. Du skal beskrive din drømmesommer med EF språkreiser i skjemaet, og deretter få alle vennene dine til å stemme på din bloggpost. 

  De fem bloggerne som får flest "likes" går videre til semifinale som blir presentert i bladet TOPP. Her vil en jury bestående av Hillevi (TOPP-redaktør), Therese, meg og Zeid fra EF velge ut en heldig vinner. Her gjelder det å sanke "likes", så får å gjøre det må dere gjerne oppfordre leserne deres til å stemme på dere! Konkurransen avsluttes 18. juni, delta HER og bli med oss til Florida   Dere har forresten muligheten til å vinne en språkreise til Malta HER, og om dere vil bestille språkreise kan dere gjøre det på EF sine hjemmesider

 • 24.05.2012 - 20:57
 • Repeat

  Tenkte å dele noen av sangene jeg hører på for tiden. Enkelte er ikke helt ferske, men jeg henger ofte litt etter, men who cares! :)


  Denne er vel sikkert 1 år gammel, men jeg har akkurat "oppdaget" den. Elsker Nicole Scherzinger, hun er superhot og talentfull!!
  Utrolig fin norsk sang!


  Nydelig cover av Just can't get enough!


  Fengende og meningsfull! Verdt å se videoen mens dere hører sangen.

  ++ mange flere, men gidder ikke spamme med alt for mye om gangen! 

 • 24.05.2012 - 18:50
 • Shopping i dag

  I dag har jeg vært på shopping :)  Alle god bedring-ønskningene deres funket visst, for i dag er formen kjempebra. Har også fått lønning, så life is good! Fant VERDENS fineste veske fra Michael Kors, og det var ikke langt ifra jeg dro kortet.. Seriøst, den var så fin, men 3800 kroner er litt mye å bruke når man skal til Florida om en drøy måned!!! Håper jeg kanskje finner den der til en rimeligere pris, om ikke finner jeg garantert en annen veske som er like fin. Men skal se om jeg finner bildet av den på nett.. Der ja: 


   

  FIIIIIN???! JA! Den lenken dere ser kan man ha over skulderen. Plass til både Mac'en og mye mer, noe jeg er avhengig av. VIL HA!!

  Men mye annet fint ble det i allefall, var 30% på hele Bik Bok i dag. Good news: Salget varer helt fram til lørdag!


  To veldig enkle men fine topper i freshe farger fra kolleksjonen til Whitney Port.


  Bik Bok har fått inn nye, fine blondebh'er. Mye finere enn de tidligere!

  Sååååå kjøpte jeg et nytt kamera som kan brukes når jeg er på farta! Nå kan jeg bli en mye flinkere blogger, er jo et jævla ork å drege med seg speilrefleksen, og iPhonekameraet er ikke helt optimalt for bloggbilder. Gleder meg til å teste det ut! Kan sikkert lage en anmeldelse om den etterhvert, om det er ønskelig?
  Valget stod mellom sølv, rosa og gult, synes gult var kulest!

  Glad jente :) Alt er fra Bik Bok, utenom kameraet såklart!

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits