• 31.05.2015 - 22:35
 • My boobs are OK

  Hei! Jeg og Vegard forsov oss til flyet idag, våknet 45 minutter før avgang og det tar 25 minutter å kjøre til flyplassen. Ingen frokost, bare en kjapp puss over tennene før jeg kastet kofferten i bilen og kjørte avgårde. Tror det tok meg to minutter før jeg satt i bilen, tok meg ikke tiden til å bytte truse engang, haha. Kofferten hadde jeg ikke trengt og tatt med, for når vi kom til flyplassen var for sent for innsjekk av bagasje. Så alt av toalettsaker, MacBook og kamera ligger igjen i Trondheim, men heldigvis har jeg (Vegard) noen venner i Trondheim som er der for å se TIL-RBK, så de tar den med seg hjem igjen imorgen. Fjoooh! Det kostet nemlig 700kr og sende bare kofferten, litt kjipe penger å bruke når det er samme prisen for en flybillett.

  Therese var en søt engel og hentet meg på flyplassen. Vi dro rett på pizzahuset for å spise frokost, det er en standard på søndager - hangover eller ikke. Vi mimret om gamle dager hvor vi midt på natten plutselig kunne finne på å sminke oss med eyeliner rundt øynene, tok på oss kjoler for å gå ned i fjæra å ta bilder til bloggen. Eller når vi parodierte "my boobs are OK" midt på natten og la hele sjela vår i det. Det var morsomme tider, men det er en naturlig årsak til at vi ikke holder på slik lengre, haha. Vi var inne på tanken om å lage video, men bestemte oss heller for å dra til bukta å ta bilder. Følte meg ikke vel i klærne jeg hadde på og øynene mine begynte å renne så jævlig, så resultatet ble så som så. 

   

  Årets første softis :):)


  Sett så store muskler før? #eatclean #fitspo


  Lenge siden dere har sett oss sammen? Hoho! Ikke bli vant til det, for jeg flytter nemlig snart :O

 • 30.05.2015 - 19:39
 • Årets første bikini

  Til min store glede idag, ble det ingen bytur ut igår. Vi dro på et lite vorsspiel og tre øl gikk såvidt ned, og jeg kjente det faktisk i morgest. Noen ganger er det veldig deilig å være fornuftig. Flyet mitt går tidlig hjem imorgen.. Tilbake på jobb og til "virkeligheten". Jeg vil ikke!! Men før det skal vi nyte kvelden og dra ut å spise. Noen som kan anbefale en resturant i Trondheim? Vi er to kjøttetere begge to, men er åpen for andre forslag.

  Vi dro til sentrum for å se litt i butikker og drikke kaffe. Vegard er ekstremt tålmodig med meg når jeg skal shoppe, kan fort bruke 20 minutter på en butikk og ende opp med å ikke kjøpe noe. Jeg kan kjenne frustrasjonen hans. - Men det er ikke synd i han, til gjengjeld må jeg holde ut med alle de "viktigte" fotballkampene på TVen.


  Kjekke kjæresten min ♥


  Årets første bikini ble kjøpt på Weekday, gleder meg stort til å bruke den. De hadde den i lilla og, angrer litt på at jeg ikke kjøpte den og - men jeg har jo sluttet å kjøpe plagg i flere farger ;-) Den svarte genseren kjøpte jeg også idag, på samme butikk. Enda finere i virkeligheten, Vegard vet ikke hvordan man får et kamera til å fokusere riktig, til min frustrasjon.... 

  Forresten, dere: Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og på Snapchat (tuvaw) ♥

 • 29.05.2015 - 22:59
 • Klessalg i Trondheim

  Det ble en klissete avslutning på Paradise og det er jo.. søtt. Skjønte at ingen av de ble å slippe kula, siden de for lenge siden har gått ut i media og fortalt at de er kjærester. Sukkersøtt!

  Koser meg i Trondheim. Godt å være sammen med kjæresten og godt å vite at det ikke er lenge igjen til jeg flytter. Denne gangen tok jeg med meg et lite lass med klær som jeg levner igjen når jeg drar. Jeg, Anna, Erica og Aurora har avtalt å ha klessalg her i Trondheim mot slutten av sommeren. Vi er helt i startfasen av planleggingen, så mer informasjon vil komme etterhvert. Skal si ifra i god tid i forkant slik at flest mulig kan komme. Utfordringen er å finne et stort nok lokalet til alle klærne våre, haha.  Cardigan fra Monki Bukse fra Junkyard Topp fra BikBok Veske fra Marc Jacobs  Vegard har akkurat kommet hjem fra fotballkamp og jeg har vært på shopping med en venninne. Eller, øyeshopping, hvis det er noe som heter det? Kjøpte et hårband da, fra BikBok. Jeg shopper faktisk ikke lengre. Jeg er blitt mer kresen med årene, kjøper ikke like mye "dritt" som jeg ikke har bruk for, som før. Før kjøpte jeg seriøst alt som var på salg, og gjerne en topp i fire forskjellige farger fordi jeg ikke klarte å velge bare en. Glad for at jeg har blitt kvitt den dyre uvanen.

  Nyt fredagen ♥ Vi skal være så romantisk å ta oss noen øl. Kanskje jeg klarer å lure han med meg ut, har enda ikke fått sjekket ut utelivet i Trondheim. Tviler på at jeg får det til. 

 • 28.05.2015 - 16:45
 • Siste episode ikveld - takk Gud

  Jeg føler meg litt værfast om dagen. Ikke bokstavelig talt, men i den forstand at jeg ikke helt har kontroll over hva som skal skje framover. Jeg blir utrolig stressa da. Det eneste jeg vet er at jeg skal flytte til Trondheim i løpet av sommeren og at jeg er ferdig i jobben min 19. juni. Hva skal jeg gjøre da? Skal jeg finne meg en 100% jobb i Trondheim, eller satse på bloggen kanskje? Det siste føles litt skummelt, men hvorfor skal jeg ikke utnytte muligheten, så lenge jeg fortsatt har den? Men på den andre siden vil jeg ha en fast, trygg og forutsigbar jobb. Stå opp tidlig om morgenen, møte opp til avtalt tid, møte kollegaer og ha fast lønn. Eller være min egen sjef?!

  Jeg reiste til Trondheim i går for å besøke kjæresten. Han "glemte" å fortelle meg at han hadde jobb helt til klokken 20 ikveld, så her sitter jeg alene igjen, da. Den luringen altså.. Satser på at han er snill og ordner middag til oss ikveld til gjengjeld. Eller er det kanskje jeg som burde lage middag til han som har vært på jobb hele dagen? Vil helst ikke ha svar på hva dere mener om saken, hehe. Gleder meg bare til å få han hjem og til å få sett finalen av paradise i kveld. Den eneste personen jeg liker av de som er igjen er Sara, og det suger litt at hun står med Harald som er så klysete og ekkel. Stemmen og holdningen til Martine har egentlig bare irritert meg hele veien, hun har vært utrolig slitsom å høre på. I grunn synes jeg det er litt kjedelig av TV3 og hele tiden sende inn gamle deltakere. Alle finalistene er deltagere som har røket ut og kommet inn igjen, b to the oring. Engasjert, jeg? Takk Gud for at det er siste episode i kveld, haha.

  Cardigan fra Monki, Bukse fra Zara og topp fra Forever21


 • 25.05.2015 - 15:49
 • Rough weekend

  Okei nå SKAL jeg slutte og drikke meg full. Jeg blir HELT ødelagt og ubrukelig! Takk gud for at det er helligdag i dag, den trengte jeg etter en helg som denne. Karen og Jordild har nemlig vært på besøk - mine to jevnaldrende søstre som bor på Skjervøy, som er nesten fire timer unna. På fredag var vi i bursdagsvors hos vår 35 år gamle storebror og svigersøsteren vår, etterfulgt av en utrolig vellykket kveld på byen. Formen var på topp hele kvelden og det var gøy å omgåes litt andre mennesker enn hva man ellers gjør. Lørdagen gikk ut på å komme seg etter fredagen, spise hangovermat - og så var det pinadø på'an igjen. Jeg hadde ikke lyst i det hele tatt å drikke for jeg var så sliten, men kunne ikke være kjedelig når Karen og Jordild først var på besøk. Holy for en kveld/natt/morgen (ja festen varte til dagen etterpå), jeg begynner først nå og komme meg på beina igjen. Veldig morsom, men ufattelig slitsom helg for en stakkars kropp! Nok om det.. 


  Møtte på to supersøte jenter på doen på uteplassen, tror jeg har 30 bilder på telefonen av oss tre, HAHA! 

  Meg og min vakre lillesøster til venstre ♥ Hva skal man si om bildet i midten? Kjolen er fra Zara, min nye favoritt. Nattmaten inntaes til høyre, ser dere. Morsom helg, men skal bli godt med ei noe roligere kjærestehelg neste helg, da jeg skal til Trondheim ♥

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits