• 30.06.2011 - 20:59
 • Besøk av lillesøster

  Dagen har gått i fra meg, har absolutt ikke gjort noe som helst. Faktisk bare ligget i sengen i hele dag, pusset tennene først av for èn time siden liksom. Plutselig stod Jordild på døren, så nå skal jeg ha litt kvalitetstid med henne, og sikkert finne fram noen stygge klær hun kan få hos meg. Snakkes senere, suss og muss!


  Jaaaa, jeg vet at hun ser eldre ut enn meg! Hun er 1 år yngre enn meg.....

 • 29.06.2011 - 22:47
 • Partypics whoop

  Hadde en flooott kveld i går. Ikke helt vellykket for alle, men koser meg alltid på fest, jeg. Viktig med god innstilling og godt humør. Er ikke så mye å fortelle egentlig, bilder er mye morsommere. Tiden er inne for et lite eventyr:


  Først trykker dere play på denne herlige partysangen før dere blar videre.
  Gettin' ready! Trench coaten min er fra H&M. 


  Freeze for the camera.


  Whoop!


  Guttene koser seg i sofaen.


  Kjæresteparet er så lykkelig og søte der de sitter arm i arm.


  Anna koser seg med snusen sin.


  Truls er skeptisk og Thomas har vondt i hodet, men Heidi er alltid blid.

  Don't kill me now..

 • 29.06.2011 - 19:17
 • Gårsdagens partyantrekk
  Topp og shorts/Bik Bok - Belte/H&M - Pumps/www.pumpsstore.no

  Ja, der ser dere hva slags antrekk det ble. Hadde egentlig mest lyst til å ha på meg kjolen, men ettersom de aller fleste av dere mente dette antrekket, ble det det. Hører på leserne, vet du :) Var flink bloggjente i går, og tok en haug med bilder, viser dere kanskje noen av dem senere. Må bare slappe enda litt mer av først, slitenpike.com. Skal spise is og kose meg, hey så lenge!

 • 28.06.2011 - 19:37
 • Hvilket antrekk?
  Skal som sagt på fest i kveld, og kveldens antrekk står mellom kjolen og shortsen/toppen. Så da er det opp til dere, hva skal jeg ha på meg i kveld?

 • 28.06.2011 - 13:55
 • New in

  Noen gang opplevd at du faktisk ikke har plass til alle klærne og skoene som ligger på gulvet? - Vel, det opplevde jeg i natt når jeg skulle rydde. Har du noen gang hørt om et verre luksusproblem? Uff.. Tenk å ha så mye skapplass, men fortsatt ikke plass til alt! Situasjonen blir ikke stort bedre av at jeg shopper opp til flere ganger i uken. Men det er jo så mye salg på Bik Bok hele tiden, synes det er dårlig gjort av dem. haha :( Som mange andre klarer jeg aldri å kaste/gi fra meg noe, men tror nok jeg er nødt nå. Mulig jeg selger noe på bloggen. Fra og med nå er det shoppingforbud, om det ikke er noe jeg virkelig elsker. Noe jeg vet kommer til å bli brykt mye. 

  I går var jeg som sagt og fikset meg enda mindre skapplass. Alt er fra Bik Bok, og alt var på 50%. Prisene som står under er den ordinære.  299 kr. 


  199 kr.
  249 kr.


  349 kr. 


  349 kr. Uups, klarte ikke velge farge! Tenkte å ha på meg en av disse i kveld, så da får dere sett den på. Helt nydelig!


  199 kr.


  Shorts, 199 kr. Kjøpte en hatt også, men glemte å ta bilder av den.

  Nå skal jeg snart på jobb, men er heldigvis ferdig i 19-tiden. Må jobbe så jeg har råd til alt dette.. Shoppingforbud heretter! Hva likte dere best?

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits