• 30.06.2015 - 21:26
 • Du vet du er i Nord-Norge når..

  Litt nerd, men fascinerende å observere landskapet på veien. EKSTREMT svingete veier, fare for elg-skilt, høye snøfylte fjelltopper, masse skog og elendig mobilnett? Ja, da var man kommet til Nord-Norge. Det er store kontraster som skiller nord og bare litt lengre sør i landet. Alle de høye fjellene er den største merkbare forskjellen, som gjør at det så vidt finnes rette strekninger. Man blir litt småkvalm og det går såå tregt. Jeg tenker alltid på roadtrips "tenk hvor fort det hadde gått hvis veien bare hadde gått rett fram". 

  Vi har akkurat hatt mat og pissepause i Mosjøen, så nå er det E6 med D.D.E på full guffe hele veien mot Fauske, hvor vi har et fint hotell i vente. Det ser i alle fall veldig fint ut på nett. Det skal bli herlig med en god natt søvn før siste etappe i morgen. Sitter i bilen og blogger fra mobilnettet og fikk heldigvis litt tilgang så snart vi kom til sivilisasjon i Mo i Rana. Kjenner at jeg må gjøre dette kjapt før jeg blir bilsyk, så bilder, here you go:


  Lille jordbæra + Vegard <3


  Lurer på om V prøvde å ta bilder av søppelboksen eller meg??




  Nye Nike's fra Junkyard. Elsker dem! Kan oppdatere innlegget med link når jeg har bedre nett <3

 • 29.06.2015 - 23:25
 • Hjem på "ferie"

  Det lille av klær jeg skal ta med meg hjem igjen er pakket klart og vaskemaskinen har kjørt intervaller hele dagen for å få vasket opp alt av klær før leiligheten skal stå tom hele juli. Vegard vil ha bilen med seg oppover på grunn av jobb, så i morgen kjører vi til Tromsø på "ferie". Ferie i anførselstegn fordi heretter vil jeg kun være hjemme i Tromsø i ferier eller helger. Noe så uvant! I følge GPS'en på telefonen tar det type 17 timer å kjøre hjem, så vi skal overnatte på hotell i Fauske, som er omtrent halvveis. Sist vi var på lang roadtrip kjørte vi fra Oslo og hjem da vi var og hentet bilen min. Da hadde jeg ikke lappen, så Vegard måtte kjøre hele veien - så denne roadtripen vil med andre ord bli piece of cake.



  Jeg har lyst til å spise litt sunnere. Vekt har jeg ikke hjemme og den spiller egentlig heller ingen rolle, men jeg merker at jeg ikke lengre kan spise hva jeg vil uten at det synes på kroppen. Det bare er små endringer som skal til så jeg stresser ingenting over det. Jeg har et veldig komfortabelt forhold til kropp og mat, og kommer ikke til å bli helt fanatisk. Å kose meg er jeg flink til, men litt mindre kos og litt mer innsats hadde ikke skadet.

  Det jeg egentlig skulle fram til er at jeg vil bli sunnere, men ikke akkurat i kveld for da ble det pannekaker. Naaam! Alltid heretter vil jeg forbinde pannekaker med Cabarete og Magnus for det var det vi spiste i Cabarete når vi fikk lyst på "norsk" mat.


  En illusjon av meg i bilen i morgen. Kanskje ikke like happy etterhvert, men..



 • 29.06.2015 - 16:17
 • Oldie but goldie

  Hei du ♥ Jeg jobber med innlegget om hvordan man skal takle et avstandsforhold, som mange av dere ønsket. Jeg ser at det fort ble ganske så personlig, noe jeg i utgangspunktet ikke hadde tenkt at det skulle bli, men jeg vet jo også at personlig er det som interesserer. Må tenke litt på hva som blir best.

  Har allerede sittet i flere timer for å komme meg gjennom alle bildene på Macen, og jeg er langt ifra ferdig - i det minste et greit tidsfordriv til den lange kjøreturen hjemover i morgen. 30 TUSEN bilder hadde jeg liggende på den stakkars Macen!!! Vel, innstillingene på iPhoto har gjort det slik at absolutt alt er blitt sikkerhetskopiert, som vil si at bilder jeg trodde var slettet for flere år siden fortsatt lå der. Det er ikke rart at Macen har ropt etter hjelpt.

  Så, er dere klar for en liten throwback?


  Oldie but goldie ♥ Minner

  Et lite dryss med bilder som er 3-5 år gamle, ca. Det er vel naturlig å forandre seg i løpet av så mange år, men skuffende nok synes jeg ikke at jeg har det - så veldig i allefall. Håret er blitt lysere og kanskje et litt mer voksent ansikt håper jeg? Jeg har alltid vært veldig "lik meg selv". Therese og jeg følte oss helt uslåelige på den tiden, man kan vel kalle det for vår storhetstid på bloggfronten. Jeg hadde hele tiden mye penger, shoppet, spiste ute og festet hele tiden. Hva skjedde, hehee.. Lik gjerne innlegget hvis du vil se flere gamle bilder  

 • 28.06.2015 - 23:37
 • Genuint lykkelig

  HERREGUD så jeg har plagdes med å få inn bildene!! Vet ikke om det er tre eller fire år jeg har hatt Macen min, men den koker virkelig om dagen og klikker hvis det blir litt for mye aktivitet. Jeg vet ikke hvor mange tusen bilder jeg har liggende på den, men dere kan jo tenke dere - jeg har ikke tatt en skikkelig opprensking ever - før nå. Både jeg og Macen føles noen kilo lettere.

  Det har vært nok en fantastisk solskinnsdag her i Trondheim og det gjør meg lykkelig! Jeg er vel ikke den eneste som faktisk blir genuint lykkelig om sommeren? Solen gjør noe med oss mennesker. Vi tok først en tur på Solsiden for å kike litt, drikke brus og bare nyte livet. Det var så varmt og digg at vi dro etterhvert hjem for å sole skrotten iført litt mindre klær på terrassen. Jada, de hårete spare-til-vokse-time-leggene mine måtte få se litt dagslys de også, stakkars. Jeg ba Vegard om å ignorere pelsen, noe jeg selvsagt aldri skulle ha sagt.



  Solen tok skikkelig, og jeg fikk til og med antydning til skille. Krysser fingrene for sommervær i Tromsø også, for på tirsdag skal vi kjøre hele veien hjem..


  Bikini fra Weekday


  Veeeel..


  En god nyhet: Jeg får nytt design snart. Endelig! Jeg synes headeren min er helt grusom og skjønner ikke at jeg noen gang faktisk synes bildet var fint. Det skal bli godt med forandringer her inne, vil tro det vil booste motivasjonen og. Jeg trives faktisk ikke inne på min egen blogg og slik kan det ikke være. Synes det er rart ingen flere har kommentert det, haha.

 • 27.06.2015 - 19:58
 • Turist i Trondheim

  Hallo mine solstråler ♥ I dag har vi vært turister i Trondheim. Det var så fint vær, så vi bestemte oss for å gå opp til Estenstad-hytta(?). Det var ikke en så veldig lang tur, men deilig å komme seg litt ut og få sett litt mer av hva Trondheim har å by på utenfor sentrum. Hadde forventet en litt mer "wow"-opplevelse av utsikten når vi kom opp. Det er da jeg forstår hvor heldig vi er med naturen i Nord-Norge - ikke at jeg er så mye ute på tur og utnytter naturen så voldsomt mye, men vi bor jo i fantastiske omgivelser. Men, alle byer har sin sjarm. Må vel passe på så ingen trøndere blir fornærmet nå, heh...

  Godværet må man bare utnytte for alt det er verdt. Middagen ble grillet på terrassen ♥



  Liten pus som kom og hilste på. Vegard har så lyst på hund - hadde helt sikkert vært koselig det, men jeg føler meg ikke voksen nok for det, enda. 







  Hva skal dere i kveld, da? ♥ Planen her er i allefall en rolig kveld med rødvin, men planer kan fort endre seg.. 

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits