• 31.07.2010 - 19:10
 • Jada, kommer snart :D

  Har sovet, spist, sovet, spist og sovet i hele dag. Skal bare sove en halv time eller no, så kommer det et par bilder fra i går, samt bilder av kjolen og det jeg hadde på meg i går. Ville bare si i fra, hihihihihi. lol
 • 31.07.2010 - 13:31
 • Bra kveld

  Kreativ overskift ja? Kvelden i går gikk så fort at jeg rakk så vidt å dra frem kameraet før den var over. Glemmer alltid av at jeg er blogger og trenger bloggmatrial når jeg er på fest. Men det kan vel være like greit at det ikke blir så mange bilder, for jeg kan IKKE tenke meg at jeg ser så attraktiv ut på noen av bildene som ble tatt i går. Jeg venter i spenning på å se hva slags bilder som dukker opp på facebook, hehe... Får se om noen av de er bloggmatriale. Men ellers hadde jeg en sykt bra kveld i går med masse rååherlige mennesker!! Good stemning. Og Ingvill Evensen Jakbobsen - du har den kuleste kjæresten ever!! Haha.

  HAHAHA, ser på kameraet mitt at jeg har hatt en aldri så liten photoshoot med meg selv da jeg kom hjem. Tror jeg prøvde meg på outfitbilder eller noe... Jeg lovet i går å vise dere bilder med kjolen på, så for deres skyld skal jeg drege på meg den trange kjolen å knipse noen bilder for dere. Når jeg har stått opp..
   
  Eneste brukbare bilde som ble tatt med mitt kamera i går. Mette, Jenny Marie og Marianne
 • 30.07.2010 - 20:02
 • Kaffe og ny kjole <3

  Karen ringte å vekte meg klokka 14.00 i dag og skulle ha meg til å komme på jobben hennes for å holde henne med selskap. Etter et par timer klarte jeg å komme meg avgårde. Har blitt utrolig glad i kaffe etter at hun begynte å jobbe på Kaffebønna, og favoritten min er frappè, den er farlig god! Ser for meg at jeg kommer til å bli ei skikkelig kaffekjærring som må ha kaffe til en hver tid når jeg blir eldre.

  Karen er forresten hun mørkhårete, for dere som lurte. Og hun er 17 år, bare ett år eldre en meg.

  Kjøpte meg en nydelig kjole fra Bik Bok, som jeg tenkte jeg skulle ha på meg i kveld.

  399 kr kostet den. Den ser mye bedre ut i virkeligheten enn på bilde. Nå skal jeg hoppe i dusjen å fjerne ulvehårene på leggene mine, så kommer det outfitbilder med kjolen på før jeg suser avgårde :D

  - Liker du kaffe?
  - Fin kjole?
 • 29.07.2010 - 23:54
 • Photoshoot med Karen og Mia

  Hei! Etter jobb i dag så kom Karen og Mia på besøk til meg. Karen er søsteren min for dere som ikke har fått det med dere. Og Mia er en venninne av henne som er kjempe søt og hyggelig, som etter hvert har blitt litt venninne med meg og, hihiii! Jeg tok en del bilder av de, så tenkte at jeg skulle dele noen med dere. 
   
  Noen tullebilder og.

  Dette var sykt kult, ikke sant?

  Kjempe fine bilder, ikke sant? De begge er nydelige jenter så det er ikke så rart♥
   
  Nå skal jeg se èn eller to episoder av paradise dk, så kommer det en produktanbefaling. Snakkes snart!
 • 29.07.2010 - 02:19
 • www.ibn.blogg.no

  Her er er en blogg jeg anbefaler dere å gå innom: http://www.ibn.blogg.no

  Dere aner ikke, jeg misunner Ingri så sykt mye! Hun er en venninne fra Tromsø som nylig har flyttet til Portugal, og der skal hun bo i 3-6 år. Så på bloggen skriver hun om strandlivet, shopping og det "nye" livet sitt der nede. Til tross for all den sjalusien jeg kjenner jeg får av å lese bloggen hennes, så vet jeg at dette er en blogg jeg blir å følge med på! Gleder meg til å følge med på livet hennes der nede :D 

  Tror nesten jeg må dra å besøke henne en dag, selv om vi ikke er noe gode venninner, haha. Har faktisk snakket mer med henne etter at hun flyttet, enn når hun bodde ti minutter unna :-) Rart det der ja.

  Legg gjerne igjen en kommentar på bloggen hennes i samme slengen, da blir hun glad :D

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits