• 30.07.2012 - 11:06
 • Colour Disco

  Heisann, en uke siden sist! Jeg og Therese har vært ganske irriterte over nettet på hotellet, det funker ikke på dagtid, og derfor har bloggingen vært et problem. Synes det er veldig synd, for har masse bilder jeg har hatt lyst til å vise dere, men får bare ta en liten oppsummering når jeg kommer hjem til stabilt nett (hjemme på onsdag). I morgen er "Graduation" for å "feire" at vi har gjennomført språkkurset, og da skal vi vise frem et slideshow vi har laget i grupper som jeg holder på å jobbe med nå. Egentlig bare derfor jeg er våken midt på natten selv om jeg er stuptrøtt, men jeg må få det ferdig først. Poster filmen selvfølgelig på bloggen når den er ferdig opplastet! 

  Har vært en helt fantasisk måned her i Florida, men skal også bli godt å komme hjem igjen til lille Norge og daglige rutiner. Her nede har vi levd i en boble hvor hverdagen hjemme ikke finnes. Kjenner jeg kommer til å savne varmen og alle de fantastiske folkene vi har møtt her, kommer til å huske denne reisen for resten av livet! 

  I dag hadde vi Colour Disco hvor vi skulle kle oss ut i fargen til gruppen vår i bussen, så da var det fargen blå jeg og Therese skulle være kledd i. Ingen av oss har blåe klær her nede, så vi dro på en surfebutikk (så og si eneste klesbutikk her i nærheten) og leitet etter blått. Vi var veldig fornøyde med utfallet, og synes nesten vi fortjente en pris for best kledde haha! Gjennomført og kreativt! Bill, som er vår bussleder, var veldig fornøyd med innsatsen vår :D
  Litt horete antrekk, men utvalget var som så. Men vi var blå og fresh da!!
  Therese, Bill og Andrea <3 
  Når vi så denne blåe lekebussen måtte vi selvfølelig kjøpe den til Bill, som en liten gave fordi den blå gruppa er best og selvfølgelig slik at Bill aldri glemmer oss (det tror jeg ikke han gjør uansett haha). Om dere skal på språkreise til neste år til Florida så kan jeg bare fortelle dere at Bill og Lindsey er verdens beste ledere!!


  Goooo BLUE!!

 • 23.07.2012 - 14:11
 • Siden sist

  Hei! Nei nå begynner jeg å bli dårlig på å oppdatere.. Nå er det 9 dager igjen her i paradis, kommer til å savne varmen og alle de fine, fantastiske folkene vi har møtt - men skal sies at det skal bli godt å komme hjem til sine egne regler. Prøver å utnytte hver dag så godt som mulig, og i dag skal vi på Universal Studio og Adventure Island - det kommer til å bli sykt gøy! Universal Studio er, for dere som ikke vet, en park hvor de har satt opp filmsett til mange berømte filmer og serier, som f. eks. Harry Potter! Å se Harry Potter "live" gleder jeg meg utrolig mye til, er jo superfan som dere vet! Adventure Island er en svær park med karuseller og berg-og-dalbaner, som sikkert ikke en gang kan sammenlignes med Tusenfryd!! Den her dagen blir med andre ord sykt bra!


  Har vært dårlig på å ta bilder de siste dagene, men her er meg, Lema og Therese før Discoen. Discoen var ganske gøy, fikk litt flashback til ungdomsskolen da (alkoholfrie fester hehe), men tror aldri jeg har danset så mye på en kveld!! Sminken bare rant alle veier.   Innkjøpene siden sist:
  // Aldo
  // Aldo


  // Aldo  Husker dessverre aldri navnene på butikkene jeg kjøper fra, utenom de tre veskene som er fra Aldo. Beklager for det! Nå skal jeg vekke Therese og spise frokost. Litt usikker på om jeg tørr å ta med kameraet i dag.. Hater å ikke ha iPhone, får ikke tatt iPhonebilder en gang da.. Men har akkurat ringt banken og fått overført mer penger til kontoen til Therese, så må bare komme meg til en Apple butikk!

 • 21.07.2012 - 22:45
 • Car Wash

  I det siste har det vært mye opplegg med EF-gjengen og lite fritid, så når man først har fritid vil man utnytte den, og på kvelden er man som regel så trøtt at man stuper salto i sengen, derfor er jeg litt treg med å oppdatere til tider, i tillegg til at nettet er utrolig tregt. I dag har vi vært på shopping, fikk kjøpt mange fine sko og vesker. Viser alt senere, for nå må vi gjøre oss klare for Disco. Skal ta med kameraet, så dere får se mange fine bilder!

  I går hadde vi Community Service, som gikk ut på at vi skulle hjelpe en orginasjon som heter Within Reach med å samle inn penger ved å ha "Car Wash". Så var det opp til hver enkelt som fikk bilen sin vasket om hvor mye den ville donere. Within Reach er en orginasjon som hjelper folk som trenger hjelp, som f. eks. om noen barn mister foreldrene sine i en ulykke kan Within Reach komme inn å hjelpe barna så de får mat og tak over hodet. Utrolig bra opplegg, og det føltes godt å kunne være til hjelp! 

  Ble ikke helt sånn som på film hvor man står i bikini og gnikker puppene over panseret haha! Vi fikk ikke lov å gå i bikini en gang - før helt på slutten når Debra sa at det var greit alikevel. Men det skjønner jeg jo, det var jo veldedighetsarbied og da passer ikke nakenhet inn. Vi hadde det utrolig gøy i allefall!


  Gruppa mi  Nå må jeg hive meg rundt, gleder meg til å pynte meg i kveld med kjole og høye hæler. Discoen er en ganske svær greie hvor vi skal møte andre EF-studenter som er på språkreise andre plasser rundt i Florida, så det blir garantert gøy :D

 • 19.07.2012 - 16:46
 • VS-bikini strørrelser og pris

  Jeg har til nå kjøpt tre sett VS-bikinier + en overdel, og har derfor fått litt spørsmål om priser og størrelser. Størrelsene her er helt annerledes enn i Norge, så jeg måtte prøve meg litt frem i prøverommet før jeg fant riktig størrelse, men har funnet ut at jeg bruker 34C - som da tilsvarer 70D som jeg bruker hjemme i Norge. Litt vanskelig for meg å si hva f. eks. 75C tilsvarer i disse størrelsene, men 34 tilsvarer 70 rundt midjen vil jeg si, og i disse størrelsene har det forresten ganske stor betydning om du velger 32 eller 34 rundt midjen, for både cupen og midjen blir mye større når tallet blir størret. 

  Størrelsene er slik:
  32 a/b/c/d
  34 a/b/c/d
  36 a/b/c/d
  38 a/bc/d

  Eller XS, S, M og L - da bruker jeg M eller L i overdel og XS i truse (akkurat som hjemme). 
  Overdel i M. 


  Denne har jeg også i 34C - men den ble faktisk for stor rundt midjen av en eller annen grunn. Skal som sagt selge den på bloggen når jeg kommer hjem, da kan jeg måle midjen i cm.   Prisene varier selvfølgelig, men trusene koster rundt 20-30 dollar og overdelene mellom 30 og 50 dollar (i allefall de jeg har kjøpt, finnes dyrere og billigere). Dollaren ligger på 6 kroner ca, så dere må bare gange prisen med 6. Frakt, toll og slike ting aner jeg dessverre ingenting om hvis dere bestiller på nett, siden jeg aldri har gjort det selv - men det blir nok å skje neste gang jeg får lyst på ny bikini! Bikiniene er utrolig fine, er veldig eksklusiv og av skikkelig kvalitet og man føler seg utrolig flott i de! Standarden har liksom økt nå, så blir vanskelig å finne seg en fin bikini på Cubus/h&m heretter.. 

 • 19.07.2012 - 08:17
 • The American Dream

  I dag har vært en kjempebra dag, til tross for litt dårlig vær, men det ødelegger ikke humøret! Varmen er alltid på plass, så vi koser oss. Dagen startet med skole før hele gjengen (altså alle EF-studentene) dro på Barbeque-lunsj litt bortenfor hotellet, hvor vi fikk god mat, lekte leker og koset oss på stranden. Brunfargen har jeg nesten gitt opp, har begynt å flasse over hele ryggen og på brystet, jeg ser rett og slett ikke ut. Må bare le av meg selv, sånn går det når man ikke bruker solkrem! Men nå har jeg lært, neste sydentur blir det solkrem fra topp til tå. 


  Sykt sexy!

  Har fått en del spørsmål angående språkreise, tenke å ha en spørsmålsrunde snart, eventuelt når jeg kommer hjem, men vi bor i allefall på hotell, skolen er på selve hotellet så man kan gå direkte til klasserommet i pysjen om man ønsker det. Vi får servert mat to ganger daglig, alltid frokost og så varierer det mellom lunsj og middag, andre måltider spiser vi ute på fastfood- eller finere resturanter. Maten er helt grei, kjenner jeg savner norsk mat men jeg er heldigvis ikke kresen i matveien. Vi valgte å reise international i stedet for classic, som vil si at vi er her sammen med andre land fra Europa som Frankrike, Italia og Spania. Veldig morsomt, man får veldig mange gode venner!


  Det er så idyllisk her! Man lever liksom i sin egen boble hvor hjemme og alt det dagligdagse ikke eksisterer. 
  Bloggere.. Vi filmet litt på stranden i dag. Om vi klarer og huske på det skal vi filme litt i ny og ned, så det kanskje blir en brukbar film ut av det. 

  Så fikk vi plutselig øye på noen som giftet seg på stranden!!:
  Strandbryllup er ikke dagligdags for oss nordmenn, så vi hadde veldig lyst til å ta bilder. Var litt usikre på om vi skulle tørre og spørre, men det var absolutt ikke noe problem. De var kjempehyggelige!
  Vakre bruden! Veldig pent kledd for bryllup vi da.. 

  Best av alt med dagen:


  Kan godt flytte til USA og gifte meg med han her!! Han er lifeguard på stranden rett nedenfor her vi bor, og usjenert som jeg er måtte jeg selvfølgelig gå bort å fortelle han hvor kjekk jeg synes han var. Angrer ikke! Jeg og Therese skal catche up med han og kompisen igjen i morgen :) Dere er vel enige i at vi var perfect match? Thought so!

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits