• 30.07.2016 - 16:40
 • BARE PÅ FERIE

  Processed with VSCOcam with c1 preset

  Processed with VSCOcam with c1 preset

  Jeg tror jeg liker meg her i Oslo, jeg! Jeg elsker hvertfall leiligheten, rommet mitt og mine roomies, jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd. Det er egentlig kun tilfeldigheter og bra timing som gjorde at jeg tok avgjørelsen om å flytte, men vet dere.. Dette blir bra! Om ikke lenge begynner jeg på skolen igjen og da føles alt kanskje mer som "hjemme", for akkurat nå har jeg følelsen av å være på ferie. Trondheim er fortsatt hjemme for meg. 

  I kveld skal jeg på vors til en gjeng fra Tromsø, det blir gøy! Blitt en del drikking siden jeg kom ned hit, så det skal bli deilig å roe litt ned etter helgen. Før det braker løs igjen om noen uker under Findings... Muligens derfor det også føles ut som at jeg kun er på ferie, haha. Vi blogges ♥

   

 • 26.07.2016 - 12:59
 • HVILKEN PRIVATSKOLE ER BEST I OSLO FOR Å TA OPP FAG?

  SØNDAG PÅ HUK BADESTRAND 


  Vi trosset lite nattesøvn og hangover, og kom oss ut til badestranden Huk for å nyte de deilige varmegradene på søndag. Den slitne kroppen blir ikke bedre av å ligge inne i en varm leilighet, og dessuten trengte Kroatia-brunfargen et lite boost. Synes det var et fint sted til å være så nærme byen, absolutt, men det var så mye tang og steiner at jeg heller vil kalle det for ei fjære enn ei strand - haha. Men nordlendinger er kjent med akkurat det, og når været er så bra som det har vært, er det ingen vits i å surmule. Klimaforskjellen fra sør til nord ER merkbar! Som forventet var det overfylt av mennesker, men jeg elsker å se på mennesker, så det gikk greit. Man kan vel ikke mislike mennesker om man frivillig bor i Oslo? Haha.. Kanskje jeg skifter mening om noen uker ;-) 
     I dag skal jeg finne ut av livet akà finne ut hvilken skole jeg skal begynne på her i Oslo. Har fått mange gode tips og erfaringer fra dere, men uansett hvilken skole jeg ender opp på så finnes det jo gode og dårlige lærere. Jeg trenger en god matte-, norsk- og naturfaglærer! Akademiet, Sonans eller Bjørknes da? 


   

 • 25.07.2016 - 21:00
 • HVEM TRENGER EGENTLIG MANNFOLK?  Som dere ser har jeg hatt nok å holde på med i dag, både med å bære alt opp fire etasjer og pakke ut. Kommet godt på vei men fortsatt mye igjen.   Hvem trenger egentlig mannfolk? JO, flytter du i 4. etasje uten heis er det greit med litt mannfolk-krefter. Jeg hadde akkurat bært opp den tredje esken, da nabomannen (som jeg ikke hadde rukket og hilst på da) kom som en Gud ut av døren og spurte "do you need some help??". Svette meg bare: YES PLEASE! Sekundet etter løp han opp og ned trappene, bar alt inn for meg og avsluttet med "That's it? Just knock the door if there's anything else". Tusen takk til nabomannen! Selvsagt var han ikke norsk, hvem nordmann ville hjulpet en fremmed med stor glede? 

  Det var dagens store høydepunkt! Når jeg skrev dette merket jeg at det kanskje hørtes litt shady ut, men denne mannen var bare genuint hyggelig. Flott nabo! 

   

 • 24.07.2016 - 23:14
 • HILS PÅ MINE NYE ROOMIES


  Hils på mine nye roomies, Enja og Anette    

  Tromsø-jenter begge to, men jeg kjente kun Enja fra før av og det er nettopp derfor jeg havnet her i leiligheten sammen med dem. Vi var bestevenner på barne- og ungdomsskolen, men har de siste årene hatt lite kontakt. Naturligvis blant annet fordi hun har levd livet sitt i Oslo. Disse to fine jentene skal jeg altså leve og bo sammen med i tiden fremover, og hittil virker det selvfølgelig bare hyggelig. Hehe. Spent på hvordan det blir å bo i "jentekollektiv" - det har jeg aldri gjort før. Har kun bodd med Therese og gutter før, så ja, interessant blir det. Nå er jo både Enja og Anette utdannet make-up artister, og det tenker jeg å dra nytte av. Skal for alvor lære meg sminke på ordentlig! 

   

 • 23.07.2016 - 10:29
 • NY OSLO-BORGER!

  Processed with VSCOcam with f2 preset


  - VELKOMMEN TIL MITT NYE ROM I OSLO  Processed with VSCOcam with a6 preset
  Utsikten fra vinduskarmen i mitt nye rom. Klager ikke på den altså.

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Ting gikk ikke etter planen og jeg ble rastløs, så da bestilte jeg en one way ticket. Det betyr vel at jeg er flytta til Oslo da? HJELP! Venter bare på sengen min og alle klærne mine som forhåpentligvis kommer på mandag - først da kommer vel følelsen av at jeg faktisk skal bo her. Nå sover jeg på sovesofa i stuen og er mest bare totalt forvirret og forstår ingenting. For meg som kun har vært turist i Oslo tidligere, er Karl Johan, Slottet og Aker brygge alt jeg kjenner til - men slapp av Oslo-borgere, jeg har allerede skjønt at Oslo har mye annet fint å by på. Men kommer ikke foruten at jeg føler meg helt "lost" og vettskremt, for jeg har jo "ingenting" her i Oslo. I Tromsø har jeg familie og venner, i Trondheim hadde jeg V å støtte meg på. I Oslo er jeg er kun meg. Hvilken skole skal jeg gå på og hvor skal jeg jobbe - de to store spørsmålene jeg må konsentrere meg om først og fremst. 

  Det ordner seg nok. 

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits