• 01.09.2010 - 00:50
 • Admit it: you love to hate my blog


  Har kjøpt denne av selveste Ulrikke Lund, og den dumper vel ned i postkassen om noen dager, wiiii!!! Skal gå med den HVER DAG!
 • 31.08.2010 - 00:11
 • 31.aug.2010

  Hey! Har hatt problemer med nettet i hele dag. Dagen har uansett vært svært uinteressant, så dere har ikke akkurat gått glipp av noe. Må nevne at jeg har vært på SATS i dag, det er viktig å skrive ned, og jeg spiste IKKE på burgerking etterpå i dag! Kommer sikkert til å skrive litt om trening fremover på bloggen siden jeg har lovd meg selv at det skal bli en del av hverdagen min fremover. Men jeg vet det er mange av dere som interesserer dere for det, så det blir vel supert. Også har jeg forresten kjøpt meg ei "frisør"saks i dag, sånn at jeg kan få stusset de slitte tuppene mine. Jeg tørr ikke gå til frisøren, for de klipper alltid mer enn nødvendig (i følge meg, selvfølgelig). Kan vise dere før og etter bilder når jeg har fått klipt meg. Selv om dere sikkert ikke blir å se noe forskjell, haha. Har ingen bilder å dele med dere. God natt:-)

 • 30.08.2010 - 00:49
 • Mens du sov

  Ligger nydusjet med halvveis god samvittighet i senga, klar for å lukke øynene. Vellykket økt på SATS på idag. Har nettopp sett en kjempe søt film:

  Planen var at jeg skulle sovne til filmen (jeg sovner nesten alltid av når jeg ser film), men den var så søt at den holdt meg våken. Kjærlighet mellom mennesker er virkelig vakkert. Men nå skal jeg virkelig sove, ny skoleuke venter. Håper jeg har mer energi denne uka så det ikke blir så kjedelig blogging. Blir bra når vi får skolepc for da kan jeg blogge når jeg er på skolen og. Men det er hysj! God natt ♥

  BTW! Hvem i helvette plasserer et treningssenter i samme byggning som burgerking??? Vi junkfood-lovers klarer jo ikke å holde oss unna..
 • 29.08.2010 - 17:02
 • Skinnshorts


  Shortsen og toppen er fra Bik Bok (gaven jeg fikk hos Markus), tubetopp og øredobber fra Cubus.  Så kom Anna og ødela alt...

  Haha, neida, tulla ♥

  Også skoene jeg hadde pååå:

  Det er de samme skoene som jeg hadde på meg i dette innlegget. Var mange som lurte på hvor de var fra, og om jeg husker rett så het butikken Deichmann. Kjøpte de i Svergie. Veldig fine pumps med fin høyde (jeg er glad i veldig høye sko), og som passer til alt.


  Liiker "blad"øredobbene mine fra Cubus veldig godt!

  Nå skal jeg pakke treningstøyet å suse avgårde på SATS en tur :D Herliig!
 • 29.08.2010 - 15:19
 • Gårdagens eventyr

  Kvelden i går var vel egentlig ikke helt vellykket? Planen var å dra på Mojo, som er en uteplass her i Tromsø. De arrangerte en sånn alkoholfri greie for ungdom under 18 år. Men da jeg og Therese kom til byen å møtte på de andre jentene ombestemte vi oss, for det var tydeligvis ikke noe bra der. Så vi dro heller på en randomfest i tromsdalen. Vi kjente absolutt INGEN, og det var ikke noe bra stemning, så vi gikk bare der i fra. Så fikk vi høre om et "storparty" hos en dude med over 80 stk. Så alle jentene heiv seg inn i ei maxitaxi.

  Therese har sprayet seg med selvbruning, og jeg er glad i solarium, hvis noen lurte. Er altså ikke overdrevent bruk av brunkem.


  Taxisjåføren var kjempesnill!! Anbefaler alle å ta DINTAXI!


  Vi fikk turen for 250 kr! Det vil si, 25 kroner per pers. Lommerusk med andre ord!

  Da vi kom til "storfesten" satt det omtrent 8 personer eller noe i en sofa. De hadde tydeligvis plusset på et 0-tall for mye. Så kan vel si vi ble meget skuffet. Men det var et stort hus, så folk ringte bare rundt, så til slutt ble det en god del folk der, og stemningen ble ganske bra.


  Therese, Elenababe, meg og Anna ♥ Fiine jentene!


  Edvardpus og meg.

  Så var det sameguttene..

  Mange gjettet riktig, og like mange gjettet feil. Ammot og Edvard er same, altså han til høyre og han til venstre. Mange trodde Edvard og Warvik var samer, fordi de trodde av de var brødre.

  Charlotte(partygirl93) lurte meg med på en lang gåtur. Hun sa vi skulle møte en kjekk mann, så jeg takket selvsagt ikke nei.

  Charlotte og den kjekke mannen (Simen). Han går faktisk på skolen min, og Charlotte sin, siden vi går på samme skole.


  Hahah, festlig bilde! Ja, det var gårdagens eventyr. Oppsummering: helt OK kveld! Nok om det.

  Nå skal jeg spise middag, så skal jeg poste outfiten min fra i går. Ja, flinke meg husket på å ta outfitbilder!

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits