• 31.08.2011 - 17:24
 • Om mitt og Therese/tcmn sitt forhold

  "Kan du fortelle om vennskapet til deg og Therese, når dere ble venner, hvordan og hvordan dere "har det"?" - Amalie

  Sikkert flere som lurer på dette, så velger å skrive et innlegg om det. Har vel egentlig aldri gjort det før, så kanskje på tide?  

  Therese begynte i klassen min i 6. klasse, da hun flyttet fra Oslo til Tromsø. Da var jentene i klassen delt opp i to gjenger; "taperne" og "de kule". Og jeg var liksom i "den kule gjengen", haha! Var i allefall det vi selv trodde. Therese begynte og henge med "taperne", så da var jeg alt for kul til å henge med henne. Derfor ble jeg ikke ordentlig kjent med henne før i slutten av 6. klasse/begynnelsen av 7. klasse, om jeg husker riktig. Vi var/er jo naboer også, så etterhvert begynte vi bare å være litt sammen i ny og ned. Vi klikket ikke helt med det første og ble bestevenner på dagen, men etterhvert ble det bare sånn at vi begynte å være sammen daglig. Sånn bygde vi opp vennskapet vårt, og etter kort tid kunne vi kalle oss for bestevenner. Hun er helt spesiell og vi er like på veldig mange områder. Vi har veldig likt syn på det meste, vi har den sykeste humoren, vi begge er veldig gale og spontane, vi er glad i å shoppe, feste, se bra ut og chille. 

  Vi bruker faktisk ofte å "krangle". Eller vi krangler ikke akkurat, men vi kan irritere vettet av hverandre, for vi begge er så forbanna stae. Og noen ganger blir vi leie av hverandre og det blir rett og slett for mye av det gode. Vi liker å ha ting på vår egen måte, og hvis det oppstår at vi ikke er enige om noe, kan det fort skje at jeg hiver henne ut av huset, og hun meg. Det skjer ikke såå ofte da! Mens rett etterpå snakker vi sammen som om ingenting har hendt.  


  Vi har et veldig åpent forhold. Vi har ingen problemer meg å si ifra til hverandre om ting, selv om det også noen gang fører til uenigheter, men det er jo sånn det skal være. I love my bff ♥

 • 31.08.2011 - 11:37
 • Svar på noen spørsmål

  Hei! Vi har fri nå, så da kan jeg bruke tiden på å svare på noen spørsmål dere har spurt om de siste dagene. Er blitt så dårlig på å svare i kommentarfeltet, så heretter kommer jeg til å samle sammen alle spørsmålene og svare på alle i et eget innlegg. Lettere for oss alle!  Hvorfor går du 1. året om igjen? Pga fravær eller stryk i fag?
  - Begge deler. Hadde sykt mye fravær i fjor, og det resulterte i at jeg ikke fikk karakterer i noen fag. Fikk karakter i naturfag og norsk, så egentlig kunne jeg hatt fritak i de fagene i år, men karakterene var så dårlige at jeg velger å ta de opp igjen.  

  Synes du det er flaut å gå om igjen, eller mente du at du synes det er flaut å gå med 9'ere?
  - Synes det er flaut at jeg var så lat og dum i fjor at jeg må gå om igjen i år. Er litt bittert å tenke på at alle vennene mine går 2. året nå, men sånn er nå det. Synes ikke akkurat at det er flaut å gå med 95'ere, men merkes litt at de er ett år yngre, spesielt guttene, men det er sikkert bare fordi jeg tenker over det. 

  Hvilken fagre og str. har du i Canada Goosen?
  - Marineblå og i str. xs. Jeg er 1.64 høy.

  Er Mariell 95'er?
  Nei, hun er like gammel som meg - 94'er :)


  Yvonne og Celinn - to søte blogglesere jeg møtte i Tyrkia ♥

 • 30.08.2011 - 20:11
 • Endelig er den miiin
  Endelig kan jeg slippe å fryse om vinteren! Og endelig har jeg kjøpt jakken jeg har hatt lyst på i to år. Wiii, gleder meg nesten til vinteren! Jaa, vet jeg er litt sent ut ute og at "alle" har Canada Goose, men jeg har liksom aldri klart bestemme meg for om jeg skulle gidde bruke så mye penger på en jakke. Kjøpte den på M.A.S i Tromsø til 6500 kr. Happy!

 • 30.08.2011 - 18:32
 • Konkurranse - vinn lengre hår

  Føler at jeg ikke trenger lengre hår, så derfor velger jeg heller å gi FAST-serien bort til en av dere. Det dere må gjøre for å være med, er å like fanpagen min på facebook, og deretter skrive på veggen at dere er med. Jeg kontakter så vinneren for å få adresse osv. Enkelt og greit :)
  FAST kan dere kjøpe selv her

  Konkurransen avsluttes førstkommende fredag (vinneren vil ikke bli annonsert på bloggen, kontakter den direkte på facebook). Lykke til!

 • 30.08.2011 - 16:32
 • Må fortelle dere noe..

  Hei! Akkurat spist middag og ligger nå og slapper av i sengen sammen med Karen. Flinke skolepia har selvfølgelig vært på skolen.

  Må forresten fortelle dere noe jeg ikke har fortelt dere enda.. Noe som jeg har vært (og fortsatt er) litt flau over, og det er at jeg går 1. året om igjen i år.. Går samme linjen som i fjor - altså Service og Samferdsel. Så nå ligger jeg ett år etter og går nå sammen med 95'erne. Man føler seg litt som en taper, og det er ikke særlig kult, men selvgjort er velgjort. Sånn går det når man tror at skolen er en lek og at man kan ligge hjemme og sove uten å få noen konsekvenser. Men jeg prøver å se positivt på det, for nå kan jeg starte med helt blanke ark. Går heldigvis i klasse med Mariell ♥ Vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne i år.
  Too cool for schoool, liksom!
  Etter skolen dro jeg, Mariell og Karen til byen for å kjøpe noe jeg har ønsket meg i to år, men som jeg endelig har tatt meg råd til. Viser dere senere :D

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits