• 31.08.2012 - 20:26
 • Ny vinterjakke

  Heii! Endelig fredag, den har jeg brukt til å sove på sofaen - as always. Hver fredag feirer jeg med å kunne powernappe på sofaen uten dårlig samvittighet. Så har Karen vært på besøk og krøllet håret mitt med den nye krølltangen min, den er faktisk den beste krølltangen jeg har vært borti. Jeg har aldri orket å krølle håret mitt tidligere, rett og slett fordi jeg ikke orker å bruke 2 timer på å krølle også er håret like flatt 1 time etterpå - men denne funket helt utrolig bra! Skal skrive om krølltangen enten senere eller i morgen.

  Har egentlig ikke følt behov for en ny, dyr jakke etter at jeg kjøpte Canada Goosen for akkurat 1 år siden, samvittigheten min sier at det er galskap å bruke så mye penger på et plagg. Men på en annen side så synes jeg vi her i Nord-Norge (spesielt) er unnskyldt, vi bor jo faktisk nesten på Nordpolen, og bruker vinterjakker nesten året rundt (!). Så jeg vil påstå at det er verdt pengene, for man vil jo ha en varm og samtidig fin jakke, og de blir jo ikke akkurat hengende i skapet. Til dere som sier det er tull å kjøpe dyre jakker som Cananda Goose osv: Det synes jeg absolutt ikke! Det er en helt annen kvalitet på jakken, og ikke minst holder den varmen som bare pokker. Kan faktisk ikke skjønne hvordan jeg har overlevd tidligere, sist vinter har vært den varmeste noensinne!

  Såå.. Ja.. For et par dager siden kjøpte jeg meg altså èn til vinterjakke. Den er mer feminin enn Canada Goosen (jeg har Expedition) og litt kaldere vil jeg tro, så den vil bli mer brukt på de mildere dagene og de dagene jeg vil være mer pyntete. Det er et nytt merke de har fått inn på M.A.S som heter "Canadiens", så det er foreløpig ikke så mange her i byen som har den. Den kostet 6500kr, ganske dyr, men veldig fin og jeg er så langt utrolig fornøyd!


  Er faktisk blitt så kjølig allerede her i Nord at jeg fikk tatt den i bruk allerede i dag :) Vet ikke om jeg skal juble eller gråte over det da, men.. 


  Føler meg så feminin i den, i motsetning til Goosen!

  Hva synes dere? Fin ja? :)

 • 30.08.2012 - 21:29
 • Vil du bli hårmodell?

  // Innlegg i samarbeid med blogg.no og L'Orèal 

  Konkurransen jeg skal fortelle dere om nå er faktisk ganske kul, faktisk så awesome at jeg hadde flydd i taket om jeg hadde vunne den selv! Men jeg tenkte å ikke melde meg på (selv om det frister), og heller la 2 av dere få en større sjangse, og få en "aller jenters drøm" gå i oppfyllelse :)

  L'Orèal har en konkurranse gående på Facebook hvor man kan få muligheten til å bli den nye modellen i en reklamekampanje for Casting Creme Gloss. Konkurransen går ut på at man må laste opp et bildet av seg selv på Facebooksiden, så er det om å gjøre og få flest "likes". De med flest "likes" blir vurdert av en jury, hvor 2 stikker av med seieren og får bli den nye modellen for Costume Creme Gloss. Vinnerne vil bli sendt til Stockholm, hvor de får være med på en profesjonell fotoshoot med dyktige stylister, frisører, make-up artister og ikke minst en av Nordens beste frisører. 
  Casting Creme Gloss er en toningsfarge uten ammoniakk som frisker opp din naturlige farge og gir masse glans, varer i 6-8 uker og finnes i 27 forskjellige varianter. 

  Nedre aldersgrense er 16 år, men da må du ha samtykke av dine foresatte. Konkurransen avsluttes 15. september, så trykk inn HER og meld deg på! 

 • 30.08.2012 - 16:02
 • Endelig min tur å være russ

  Jeg har aldri vært en av de som har gledet seg enormt mye til russetiden, telt ned år og dager. Har heller ikke spart penger siden jeg begynte første året på videregående eller eventuelt vært villig til å åpne sparekontoen for å ha råd til den kuleste russebilen (vet det er veldig mange på sørlandet som gjør alle disse tingene, men vi i Nord er litt mer avslappet på dette området, og vi har heller ikke buss, men bil). Har faktisk tenkt tanken på å IKKE være russ, så da skjønner dere kanskje hvor lite ivrig jeg har vært på russetiden. Men nå som vi går siste året på Salg, Service og Samferdsel - har det selvfølgelig vært mye snakk om russetiden. Må innrømme at jeg er blitt revet med, så nå gleder jeg meg faktisk helt sykt mye!! 

  Vi er en jentegjeng på 6 som skal ha russebil sammen. Vi har allerede funnet en eventuell bil vi skal kjøpe, ikke så alt for dyr heller, så dette kan faktisk ikke bli annet en jævlig fantastisk! Gleder meg faktisk helt villt til å pimpe opp bilen så det blir en skikkelig jentebil, få på russebuksen og feste villt i 17 dager ++. Vår russetid varer fra 1. - 17. Mai + noen arrangementer i forkant. Vet at dere i sør starter mye tidligere enn oss, når er det egentlig deres russetid starter? 
  I dag var russeservice på skolen for prøving av klær, sånn at folk fikk finne riktige størrelser osv. 


  I år skal jeg være blåruss, men gleder meg til å bli rødruss til neste år når jeg går påbygging, det er jo den fineste russen!! haha. 

  Flere som er russ i år? :)

 • 29.08.2012 - 16:53
 • Wonderstruck by Taylor Swift

  Hei!

  I samarbeid med blogg.no og Elizabeth Arden har jeg fått i oppdrag om å informere dere om en kul konkurranse for bloggere. Taylor Swift har kastet seg på trenden blant kjendiser, og laget sin egen parfyme, kalt Wonderstruck. Jeg har fått den tilsendt selv, den lukter fantastisk godt. Har faktisk fått flere komplimenter for den allerede! 

  Hele 50 heldige bloggere kan vinne, og alt du trenger å gjøre er å lage et innlegg på bloggen din om hvorfor du burde vinne, samt legge ved embedkoden. For å legge til embedkoden går du på fanen "kode" og skriver inn "sw 12 ws" før du publiserer innlegget. Etter det må du fylle ut et skjema som du finner HEEER. Veldig enkelt og greit, og jeg tror vinnersjangsene er ganske store! Fristen for å melde seg på er 2. september. Den er enda ikke å finne i butikk, så det er jo litt kult å være først ute!? Lykke til ♥

   

   

  sw12ws
 • 29.08.2012 - 15:43
 • Haulaus

  Ja, da var helgen endelig over (for et par dager siden da..) og skolehelvette slått inn for alvor. Endelig, faktisk. Helgen har bestått av alt for mye fyll og skallebank, men klager ikke på det, har hatt det alt for morsomt. Som jeg sikkert ikke har rukket å fortelle dere (i og med at jeg bortprioriterer denne bloggen stadig vekk, jeg er så slem som glemmer dere av..), så har det vært Døgnvill denne helgen. Døgnvill er en festival her i Tromsø med kjente artister, god stemning og masse tilreisende fra hele Nord-Norge kommer for å oppleve alt dette. Kjente og bekjente, masse haulause mennesker som kommer for å lage en stor folkefest i byen rett og slett. Det er faktisk obligatorisk å legge fra seg alt av hemninger og handle vinmonopolet tomt for prosenter hvert år når det er Døgnvillhelg, så jeg er unnskyldt. 


  Vin er alt for hyggelig


  Britt Inga (?). Klarte aldri å huske hva hun het, men husker jeg synes hun var sykt trivelig.


  Løfter meg bare opp ja

  Nå føler jeg meg 100% klar for å ta fatt på et nytt skoleår, måtte det bli det beste! Og kanskje skjerpe bloggingen? Vi får se. 

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits