• 29.08.2015 - 12:52
 • Bryllupsantrekk

  Nå har storesøsteren min giftet seg med sin Lasse! Lasse møtte jeg for første gang i går, så det er noe spesielt, haha - men jeg ser jo hvor lykkelig han gjør Line. Bryllupet gikk over alle forventninger, det var så fint ♥ Det var lite og intimt med bare nærmeste familie fra begge sider, men det var det som gjorde det så personlig og koselig. Tok over 250 bilder så har litt jeg har lyst å dele med dere, men det gjør jeg når jeg får bedre tid for meg selv til å gå gjennom bildene. Jeg har mye familie og venner her i Narvik så jeg må utnytte tiden best mulig når jeg først er her. Selv om familien min er noe utenom det helt vanlige, så betyr dem virkelig alt ♥

  Glemte visst å holde inn magen og fotografen var litt ustabil, men disse antrekksbildene får duge!
  - Kjolen fra Zara // Klokke fra Marc Jacobs -

 • 28.08.2015 - 21:43
 • Just married!

  Se for en vakker brud! Det minste, men mest rørende bryllupet jeg har vært i ♥

 • 27.08.2015 - 20:13
 • 62 usle kroner

  I dag var jeg og hentet scooteren min! Det er såå GØY! I Cabarete kjørte jeg scooter hver dag, så det gir meg skikkelig flashback fra gode tider ♥

  Fikk den tilsendt fra Tromsø, hvor den bare har stått i garasjen siden 2010, da jeg vant den. Scooteren har blitt helt bortglemt i alle år, omregistrerte den heller aldri til mitt navn - så med andre ord står den enda registrert på kreftforeningen. Har altså ikke skilt eller forsikring, og sånt tar litt tid når man ikke har alle papirene i orden. Derfor må jeg dessverre enda vente litt med å kunne kjøre den (lovlig hehe) på veiene...

  Jeg tok for det om sjansen på å kjøre den de få kilometerne hjem fra posten og har også prøvekjørt litt i gaten. Måtte også fylle bensin og trodde seriøst det var en spøk da jeg skulle betale. 62 usle kroner for full tank, haha???  Bruker selvfølgelig hjelm, men måtte jo tøffe meg litt for dere ;)


  Denne snertne saken skal jeg cruise rundt på her i Trondheim, hahaha! Er det bare 16-17 åringer som kjører scooter, eller er det innafor at jeg på 21 år også gjør det? En praktisk liten sak er det i alle fall, og en liten trøst nå som jeg ikke har egen bil ♥

  Dagene har gått så fort at jeg ikke har rukket å tenke over det, men i morgen skal jeg faktisk i bryllup til storesøsteren min. Nei, ikke Karen - men halvsøsteren min som er i slutten av 40-årene (litt usikker). Hun har dere aldri hørt om på bloggen og det er fordi vi ikke har hatt mye kontakt. Gleder meg til å se igjen alle søskene mine ♥ Bryllupet er i Narvik, så jeg tar fly tidlig i morgen. 

 • 27.08.2015 - 12:04
 • Hormonell bitch

  Noen dager føler jeg bare for å skrive i stedet for å poste en selfie med et par overfladiske avsnitt - sånn som i dag. Trenger å få ut negativiteten før jeg kan "legge det bak meg" og hente fram ny motivasjon. Jeg har livsgleden langt inni meg et sted, det er bare noen ganger litt vanskeligere å finne den.

  Et blogginnlegg uten noe visuelt som tiltrekker vet jeg er uinspirerende og kjedelig, men helt ærlig - jeg ser ikke på meg selv som en inspirerende person av natur. Kanskje er det mensenhormoner som tukler med tankesettet mitt, men jeg blir følelsesmessig utstabil av hver minste ting om dagen. I går for eksempel, skulle vi lage hjemmelagde burgere til middag. Kjøttdeigen var gått ut på dato to dager før og den luktet helt normalt - og ettersom jeg har lest flere artikler om nordmenn som kaster flere tonn med fullt spiselig mat i året, er jeg blitt veldig obs på å ikke gjøre det selv. Vegard på sin side påstod at kjøttdeigen var dårlig, så sta som vi begge er endte det opp med at han gikk på butikken og kjøpte ny kjøttdeig og vi lagde hver våre burgere av hver sin kjøttdeig. Da ble jeg så sint at jeg begynte å grine etterpå. Hormonell, sa du?

  Trynet mitt er fullt av kviser, jeg føler meg oppblåst i kroppen og generelt ekstremt irritabel. Jeg irriterer meg over at gutta som er i flertall her i huset, skal se fotball på TV'en hver jævla kveld. Det ender opp med at jeg heller ser i veggen eller går på rommet for å få fred. For høye lyder gjør meg fort sliten. Lyden av hoing, roping og skrikende reporterstemme fra TV-skjermen har gnidd seg fast i hjernecellene mine. Jeg driter faktisk i om det er champions league eller premier league eller tippeliga. Fotball, fotball, fotball.

  Det føles ut som at det er hundre ting jeg burde ha gjort i stedet for å blogge nå. Jeg har lagd en liste med gjøremål som jeg såvidt har sett på, og det er så mange enkle ting på listen som ikke ville tatt mer enn fem minutter å gjøre. Men for det om klarer jeg ikke. Et eksempel er at jeg nå blogger i stedet for å lete etter jobber jeg kan søke på. Jeg blir GAL av å gå hjemme, så hvorfor klarer jeg ikke å få ut fingeren? Men, hva vil jeg egentlig? Innerst inne vil jeg få tatt opp de siste fagene jeg mangler fra videregående, men det som holder meg igjen er min egen selvtillit. Jeg er redd for å ikke klare og fullføre. Jeg er redd for og nok en gang føle meg mislykket. Kanskje har jeg konsentrasjonsproblemer, eller kanskje jeg lider av en eller annen personlighetsforstyrrelse? Jeg mister så fort fokus og troen på meg selv. Helt ærlig, jeg trenger en psykolog som kan hjelpe meg å få orden på tankene mine. Det har jeg sagt lenge, men med det som alt annet, får jeg ikke gjort noe med.

  Vegard er den som står meg nærmest, og da dessverre den personen som får gjennomgå når jeg har mine dårlige dager/perioder. Han er snill som holder ut! Heldigvis har det vært langt flere oppturer enn nedturer det siste året, og jeg føler at jeg har lært å kjenne meg selv bedre. Før kunne jeg ligge i sengen i dagevis, fordi jeg var deprimert og ikke hadde energi til å verken stå opp eller spise. Nå klarer jeg faktisk å forutse en nedtur, og vet bedre hva jeg skal gjøre for å unngå det. Det viktige for meg er å ha en god grunn til og stå opp om morgenen. Stå opp til noen som venter på meg, trenger meg eller forventer noe av meg. Det er viktig å føle seg viktig.

  Jeg har også innsett hvor viktig mentalt det er for meg å trene. Det gir meg så mye mestringsfølelse og glede. For meg kan en kjip dag få en total helomvending bare av en kjapp treningsøkt. Ofte glemmer jeg det, hvor viktig trening faktisk er for meg. Så, det er ingen tvil om hva jeg skal gjøre i dag!

  Jeg er mye flinkere til å uttrykke meg skriftlig enn muntlig, så det var godt med en liten utblåsning! Ofte er det bare det som skal til ♥ Håper alle får en fin dag, det skal jeg ha! Nå skal den lista mi få seg en gjennomgang.

 • 25.08.2015 - 21:26
 • Solariumsavhengig

  Buss og kollektivtransport har bare aldri vært noe for meg. Jeg assosierer bussen med alt for mye negativt at jeg dør litt av tanken på å leve uten bil. Helt siden jeg fikk lappen for godt over to år siden har jeg kjørt en relativt ny BMW som jeg kjøpte for egne penger. Å ha muligheten til og bevege meg rundt på egenhånd er en luksus som er veldig viktig for meg. Vegard sier jeg er en diva og jeg kan innrømme på flekken at jeg er enig - i allefall på akkurat det området. Vi mennesker er noen vanedyr, så hvis man først har eid en bil så er det vanskelig å sette seg på bussen igjen.

  Min fine bil ble stående igjen hjemme i Tromsø, fordi broren min skal selge den for meg. Jeg tenker på bilen min hver eneste dag, men så vet jeg også at bil er en helt vannvittig dyr kostand, så å selge er en fornuftig avgjørelse (jeg er så fornuftig). Jeg har egentlig ikke lov å klage, for Vegard har bil som jeg kan bruke - men han bruker bilen i forbindelse med jobb og han jobber mye, så ja, hehe.

  Men det som er så fantastisk nå som jeg ikke har egen bil lengre, er at jeg har SCOOTER ♥ Den ble nettopp sendt fra Tromsø, og jeg gleder meg så mye at jeg følte for å blogge om det. Den vil gjøre livet mitt mye lettere! Kanskje noen husker da jeg vant scooteren i en konkurranse/kampanje, i forbindelse med kreftforeningen? Kampanjen gikk ut på at jeg og andre utvalgte solariumsavhengige bloggere ble invitert til Oslo for å lære mer om solvett og farene ved overdrevent bruk av solarium. Der møtte vi også Kristina Andersen og Lars Tangen som var "ambassadører" for kampanjen, noe som var veldig stas for meg på den tiden. Da var jeg ganske så fersk i bloggverdenen, så de var jo som kjendiser for meg da, haha.

  - Bildet tatt på kickoffet for fem år siden, med scooteren jeg vant -


  Jeg tok konkurransen på ramme alvor, holdt meg unna solarium, lærte utrolig mye og blogget ivrig om skadene ved bruk av solarium. Innsatsen førte til at jeg vant! For dere som er nysgjerrige finner dere alle solvett-innleggene under kategorien "Tuva med solvett". Det er hele fem år siden, jeg var bare 16 år. Hadde ikke mopedlappen da og det ble aldri til at jeg tok den, så scooteren ble bare stående - nå er jeg derimot veldig glad for at jeg aldri solgte den.

  Jeg skal svare før noen rekker og spørre: Jeg har et helt annet forhold til solarium nå enn jeg hadde da jeg var 15-16 år! Jeg ga blaffen i alt som het sunn fornuft og solte meg ofte 3-5 ganger i uken. Følte meg stygg hvis jeg ikke tok nok solarium. Jeg stjal penger fra foreldrene mine for å få råd til solarium og jeg gikk så langt som å sprøyte inn melanotan (også kalt barbiedop) i en alder av 15 år. Jeg og en venninne satt på doen på ungdomsskolen og sprøytet inn dette stoffet, som ingen aner hva egentlig inneholder. Brune ble vi og da var målet nådd.

  Jeg tar sol i blant og liker fortsatt å ha farge på kroppen, men det kan gå flere måneder mellom hver gang. Jeg har flere skumle føflekker på kroppen som jeg skal få sjekket og huden min er preget av den overdrevne solariumsbruken. Lite kan jeg gjøre med det nå, annet enn å lære av egne feil.

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits