• 01.10.2011 - 00:30
 • Kjoler fra Gossip

  God kveld!

  Har vært en stressende dag på jobb, så veldig godt å komme hjem å dusje og legge seg under dyna. Skal se gårsdagens episode av Fristet, før jeg tar kvelden. Deilig! Skal ikke røre noe voksenbrus i helgen, skal bare slappe av. Levra og kroppen har bare godt av det!

  Dere har spurt litt om kjolene jeg kjøpte i Oslo. De er fra Gossip, som ligger inne på Arkaden, IKKE Byporten. Skrev feil i innlegget! Gossip ser litt ut som en trashy horebutikk alà Leather Man, men de hadde flere fine kjoler bare man ser seg rundt. 

  Dere ville se begge kjolene på:  799 ,- per kjole, om jeg husker riktig. 

  Begge har innlegg i puppene, så puppene mine ser veldig mye større ut i begge to, for dere som lurte. Så ikke la dere lure, It's all fake! - Hvilken likte du best?

 • 30.09.2011 - 14:42
 • Work all day

  God morgen! Vi har høstferie her oppe i nord, så har ikke vært på skolen idag. Sov helt til klokken 14.00, så da var det bare å hive i seg mat og på med klærne, for nå skal jeg på jobb helt frem til 23.30. Har forhåndsskrevet noen innlegg, men får se hva jeg rekker å poste idag. Fredager pleier å være veldig stressende på jobb! Resten av helgen skal jeg bare slappe av, ikke noe stress hit og dit, så satser på at det blir bra oppdatering på bloggfronten.  

  Ha en fin dag! 

 • 29.09.2011 - 22:36
 • Svar på noen spørsmål - video

  Antipermanent heter det når man skal rette ut håret, sa feil i videoen! Sorry for dårlig kvalitet og for at jeg er så suuuperblid! "Fanpagen" min finner dere forretsen her. 
  Denne brukte jeg når jeg stripet håret. 


  Min naturlige hårfarge.

 • 29.09.2011 - 17:58
 • Blogglivet ass

  Hei!

  Beklager for dårlig oppdatering, men har tatt meg en ærlig pause. Godt med noen dager fri hvor blogging ikke opptar hjernen konstant. Har heller ikke tatt noen bilder - har man bloggfri, så har man bloggfri! Kameraet veier forresten sykt mye og tar hele plassen i veska! Helt utrolig tungvint jobb vi har, vi bloggere!

  Igår var jeg på Back 2 School! Men har dessverre ikke bilder fra det heller, for turte ikke dra med meg kameraet. Dårlig blogger, i know!


  Ole har fått lappen, wiii! Gratulerer Olepusi ♥

  Fikk verdens hyggeligste overraskelse i posten idag ♥

  Ikke si jeg er dum som legger ut adressen min. Om noen absolutt vil oppsøke meg for å drepe meg kan de bare søke meg opp på gulesider. 


  Rart å tenke på at noen bryr seg så mye om meg at de sender meg brev i posten! Tusen takk Veslemøy ♥ Verdens beste lesere!


  Nå skal jeg se gårsdagens episode av Fristet, så blogges vi etter det! Noen som forresten melder seg frivillig til å godkjenne alle kommentarene mine? Aff, blogglivet ass!

  Må takke for alle stemmer i Define-konkurransen ♥ Men jeg hadde ikke lest reglene grundig nok, og der stod det tydeligvis at man måtte være 18 år for å delta, så da måtte jeg dessverre si ifra om det :/ Regler er dessverre regler! - Og nei, jeg har ikke extensions til dere som påstod det i kommentarfeltet :)

 • 27.09.2011 - 11:29
 • Norges vakreste hår - Define-konkurranse

  Bruker aldri å få leserne mine til og stemme på meg slik at jeg vinner konkurranser, for det er råttent gjort mot alle andre deltagerne - men i dette tilfellet føler jeg faktisk at jeg fortjener det litt. Var en leser som tipset meg om konkurransen, så tenkte den var noe for meg. 

  Define har en konkurranse på Facebook hvor de skal kåre Norges fineste hår, du kan selv melde deg på HER. Om du er interessert er det bare å klikke inn og lese om konkurransereglene. Førstepremien er et cover for bladet Kamille og du blir Defines neste hårmodell.


  Dette er bildet jeg brukte. Du kan stemme på meg her!

  Stem på meg kun hvis du synes håret mitt er fint og synes jeg fortjener det ♥ Konkurransen handler ikke kun om antall stemmer, for det er en jury som bestemmer hvem som vinner blant de som har flest stemmer fra de forskjellige fylkene. 

  Tusen takk på forhånd til alle som stemmer ♥ 

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits