• 29.09.2012 - 15:31
 • Skitten kjeller digg ass

  Da har vi overlevd ett døgn i Oslo uten noen store problemer, ganske overrasket over det faktisk! Trodde et øyeblikk at iPhonen min var blitt stjelt på Egon, og tenkte egentlig bare "Helvette! Jaja, noe måtte jo gå galt" - men fant den heldigvis da. Utenom det klarte Therese å glemme igjen legitimasjon på hotellet når vi skulle ut, så vi måtte betale 600 kroner i taxi for å hente det, for så dra tilbake. De 600 kronene var i grunn ikke verdt det, for uteplassen vi var på var faktisk noe av det ekleste jeg har verdt borti. Akkurat som i Tromsø er det dårlig utvalg av uteplasser for 18-åringer, men vi ble anbefalt av noen om å dra på "Studenten", så vi dro dit da. Der vi satt i en skitten kjeller og ble sjekket opp av den ene usjarmerende gutten etter den andre, fikk vi faktisk litt hjemlengsel begge to. Ble ikke noe nachspiel i går, dro rett på hotellrommet å la oss. Like greit, men håper denne kvelden blir bedre, da skal vi i allefall ut med en venninne av oss fra Tromsø som bor her i Oslo, etter reunionfesten :D


  Før vi dro ut - ganske stoka og uvitende om hva kvelden ville bringe


  Hotellfrokost <3<3<3 


  Sykt fresh og sånn da vi stod opp med gårsdagens sminke

  Haha vi ligger faktisk enda i senga. Må vel stå opp å ta fatt på dagen, skal dra å spise om en halvtime med hele gjengen fra språkreisen, så koseliiig!!! Når stenger butikkene idag her i Oslo?? 

 • 28.09.2012 - 04:31
 • Off we go

  Hei på dere!

  Sitter her med halvåpne øyne og en halvveis pakket koffert. Om et par timer flyr jeg og Therese avgårde til Oslo hvor vi skal på EF reunion party. Vi gleder oss sinnsykt mye til å se alle sammen fra språkreisen igjen, og ikke minst til å sjekke ut utelivet i Oslo nå som vi begge to er 18 år. Elsker å reise bort, selv om det "bare" er til hovedstaden. Therese er at moment ute og kjører en kompis i nybilen, hun er så heldig som har lappen og ikke minst verdens fineste bil. Må få ræva i gir og få tatt den lappen selv snart.......

  Men må hoppe i dusjen, sminke meg og pakke ferdig på 1 time. Ingen søvn i natt i og med at vi helst vil rekke flyet, noe vi aldri hadde klart om vi hadde sovet haha. Kjenner oss selv så sinnsykt godt! 


  Bildet er ikke tatt nettopp hehe


  På mandag når vi kommer hjem er jeg og Therese offisielt samboere wiii! Her har jeg pakket litt, alt står i esker. 

  Snakkes når vi er i Oslo!

 • 20.09.2012 - 14:32
 • Gratulerer med daaaagen

  GRATULERER SÅ MYE MED 18 ÅRSDAGEN, BESTEPIA MI ♥♥♥ Både jeg og hun har gledet oss helt vilt til denne dagen, for nå har jeg endelig noen å dra ut med til en hver tid! Personen jeg alltid har det gøy med, personen som er på samme nivå som meg når det kommer til spontanitet og galskap og ikke minst like glad i fest og moro som meg. Kan det bli bedre? NEI DET KAN DET IKKE. Hvordan skal det gå når vi bor under samme tak.. Det taket bør være solid!


  I går tok vi jomfruturen (som lovlig) til Therese ut på byen. Selv om det var onsdag og de fleste fornuftige mennesker holder seg hjemme og langt vekke fra alkoholen, så var det en veldig vellykket kveld/natt/morgen. Hun trivdes veldig kan man si! Hadde ikke trodd noe annet, jeg og hun sammen er en fest i seg selv. Var nesten bare eldre folk ute i går, i og med at D.D.E spilte. God kok, jeg liker eldre menn, helst i 50-årene, alkoholiker på deltid og ølmage ;)


  Rett før vi skulle ankomme den røde løperen ved inngangen til Rogers. Mæææd stoka!


  KONGE!!!! Tok han i handa, omg starstruck!! Nei men serr, digger D.D.E!


  Bursdagssussss! Gratulerer til både Therese og Joakim som blei 18 i dag :)


  Meg akkurat nå.. HADE

 • 19.09.2012 - 21:46
 • Uuuuut på byen for første gang yeiii

  Nå sitter vi og drikker litt vin mens vi venter på å bli hentet av sjåføren. Klokka 24.00 blir Therese endelig 18 år. ENDELIG! Skal skrive et skikkelig bursdagsinnlegg til henne i morgen. Nå blir det en liten bytur med DDE-konsert, selv om jeg er dausyk med feber, skole dagen derpå og hele pakka så må man ut å feire når bestevenninna fyller 18. Therese skal også få tid til å blogge før vi blir hentet, så ciao snakkes i morgen. Håper jeg fortsatt lever da. 
  Jippii hehehe

 • 19.09.2012 - 12:33
 • Vinterjakker

  Sitter på skolen og forstyrrer resten av klassen med hosteanfall annet hvert minutt og snufsende nese. Feber har jeg faktisk også, så konsentrasjonsevnene er rettet til alt annet enn skolearbeidet. Men på skolen må man. Hva skjedde? I fjor fant jeg en hver sjangse for å skulke skolen, og gjorde det lett uten å nøle. Nå tenker jeg at jeg må spare fraværsdagene hvis jeg plutselig finner ut at jeg trenger en velfortjent sydentur, haha!

  Noen lesere har spurt om jeg kunne tipse om noen fine høst/vinterjakker, så har kikket litt på Nelly og funnet flere favoritter. Synes Nelly er så trygt og enkelt, i og med man kan betale med postoppkrav om man ønsker det.   Marineblå her   //   Marineblå her   //   Beige her 


  Svart her   //   Beige her   //   Grå her


  Rød her   //   Svart her    //   Lys her


  Svart uten belte her   //   Marineblå her   //   Svart med belte her   


  Navy her   //   Svart her   //   Rød her - Canada Goose er jo i en høyere prisklasse, men skal sies at man ikke får tak i en varmere og deiligere jakke. Er veldig glad i min!

  - Hvilket vinterjakke skal du ha i år? 

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits